![]() |
|
Technisat Technistar S1Prosím Vás mám tento problém...Mám UPC Direct a mám motor, po vypnutí sat. prístroja do STANDBY sa mi vždy parabola natočí do 19,2...Po opätovnom zapnutí sa zase natočí na Thor...Vypol som aj aktualizáciu SFI a robí to stále. Dik za rady |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1Možná by to chtělo vypnout i aktualizaci SW.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1Nebo možná pomůže nastavení kanálu pro aktualizaci SFI a SW z nějakého transpordéru Thoru, i když to bude vlastně nesmysl.Já teda motor nemám, tak jakoby "vařím z vody". Ale tohle bych vyzkoušel já, kdybych měl takovýto problém. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1to som skúšal nastaviť to sťahovanie SFI z Thoru a nepomohlo, skúsim niekde nájsť kde sa vypni aktualizácia SW |
Paterliny
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1Menu - Nastavení - Servisní nastavení - Aktualizace software.Je to hned pod Aktualizací seznamu kanálů. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1kdyby tento stroj neměl dobrý obraz,tak by byl vhodný jako krabička pro jiné zařízení :))) ;) RvDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1ja som s ním absolútne spokojný, mám pripojený 500GB disk, všetko super, skúšal som UPC, ICE, čisté Irdete a všetko v module Mascom CRW/Irdeto funguje |
Paterliny
![]() |
|
![]() |