![]() |
|
Digit HD8-SProvedl jsem výměnu karty všechny programy jdou kromně Penthouz HD.Vlastnim modul Technisat.Kartu mám zaregistrovanou.Prosim o radu co stim.Dík |
arderman
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Digit HD8-STos nám tady toho moc nenapsal.Mě třeba taky nejde protože jsem ho ani nenaskenoval. :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Digit HD8-SSatelit - Astra 23,5°EKmitočet - 11 739 MHz, DVB-S2, QPSK Polarizace - Vertikální FEC - 5/6 Symbolová rychlost - 27 500 kS/s R^ O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Digit HD8-SMám ho pochopitelně naladěný na starou kartu mi šel psal jsem Skylinku ty napsali že mi poslali nové zápisy ale stále nechodí. |
arderman
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Digit HD8-SA nejde ti to kvůli tomuhle?Vysílá denně od půlnoci do 6. hodiny ranní programy z katalogu nejprestižnější značky v oblasti erotiky. :(( Pak jedině smazat a znova naskenovat.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Digit HD8-SUž to tu bylo probíráno několikrát - špatně nastavenej Maturity Rating ma kartě. Musí být pro běh Penthouse 18+ nebo vypnutý. Bohužel v modulu technisat jde nastavit pouze max 16+, takže je potřeba jinej modul na nastavení nebo uni čtečka v přístroji. |
carrot
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Digit HD8-SMám modul SMIT kde je taky +16 a šlo to vypnout. |
Mydata
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE:Digit HD8-SNa modulu technisat to prostě nejde.Je třeba nový modul,protože když to otevřeš na jinem modulu a dáš do technisatu,tak tostejně nejde.Měl jsem stejný problem. |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Digit HD8-SJednoduche,pokud tento modul nefunguje,kontaktuj prodejce,nebo jeho oficialni zastoupeni.Pokud tomu tak je,pak Technisat urcite vyda do konce tydne pro modul novy firmware. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
EOS, EOLhm alebo tento modul je End-Of-Sale, End-Of-Life pre vyrobcu, takze na to moze akovat... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
![]() |