Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Omlouvám se zase Skylink

Vážený zákazníku,

na základě Vašeho dotazu:

Paprika nejde, CA modul eurocam cryptworks, číslo karty 420xxxxxxxx

Vám zasíláme odpověď:

Dobrý den,

děkujeme za Váš dotaz a jsme rádi, že používáte výrobek Panasonic.

v souvislosti s rozšířením obsahu poskytovatele satelitního signálu firmy
Skylink došlo k problémům s příjmem dvou programů v této nové nabídce.
Jedná se o program Paprika a Sport2. U těchto dvou služeb není zobrazován
obraz. U obou služeb se poskytovatel signálu intenzivně zabývá hledáním
řešení. V případě programu Sport 2, již provedl technickou změnu přenosové
cesty, která odstranila zmíněnou vadu, u programu Paprika bude stejná
technická úprava provedena v nejbližší době a mělo by dojít k jejímu
zprovoznění i na v současnoti nefunkčních přijímačích.

Děkujeme a přejeme Vám hezký zbytek dne

Zákaznická podpora Panasonic

13.5. jsem tu psal ve vlákně "změna klíčů"
Zaznamenal jsem včera cca ve 23:30 hlášku nemáte oprávnění na EU HD, totéž na Nova sport HD,NG HD, IC HD a NTVN HD. Ale naskočil mi konečně obraz na Sport2 a najelo HBO Comedy(to si neplatím). Paprika stále zvuk bez obrazu. Během chvíle vše zase šup do správných kolejí.Sport2 už jde, paprika ne. A HBO Comedy už taky ne.

Zdá se, že ta odpověď koresponduje s tím co jsem psal.
Ponaučení: nenadávat, ale komunikovat se všemi zainteresovanými a hledat jádro pudla. ;)
Nepropadat panice, prosím.

Pokračování diskuse je v jiném vlákně:

https://www.parabola.cz/forum/topic-62006/ .
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 19.05.2011, 02:08.17

rodra
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Omlouvám se zase Skylink

skylink?-no coment R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

re:

Poučení pro příště-nekupovat TV se satelitním tunerem a případné vady reklamovat svému prodejci,předpokládám nejlevnějšímu e-shopu..
Jinak by mě opravdu zajímalo,proč někdo,kdo se zajímá o satelitní příjem,neboť chodí na tyto stránky,nakonec koupí takovou šílenost,jako je TV s vestavěným sat tunerem.Ani jedna značka mě nesedí,když mě někdo s tímto zavolá,tak se křižuju.Jen pořádná editace programů,při mé hodinovce,maže jakékoliv finanční výhody tohoto "nákupu".Nebo si to uživatel udělá sám a pak má třeba ČT1 na předvolbě 10,Barrandov na předvolbě 30,Prima Love na 35..

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

lubbik

Odkud ty vlastně čerpáš informace, že dotyční nakupují v nejlevnějším e-shopu? U mě jsi s tím byl hodně vedle.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

TV Paprika ani SPORT 2 mi od vcera nejdu :( .
Mam Technisat HD 8-SX, CA modul MAscom Irdeto/Cryptoworks, karta Skylink ICE. Technisat ma posledny software aj modul Mascom ma najnovsi software. Od kedy som vymenil povodnu kartu Cryptoworks za ICE tak mam iba same problemy. Uz ma to vobec nebavi. Skusal som programy zmazat a znovu naladit - nepomohlo. Tak isto som urobil restart karty, nechal zapnute CT1 a nic. Uz fakt neviem co mam robit

ondro30
Registrace: 9/2010

ondro30

mas predplaceny balicek KOMBI?

milanm
Registrace: 3/2006

koukám, že tady vyplakávaj hlavně technišroťáci ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

skylink?na h....!

pilip

drobeček

A víš proč? Protože se snaží své problémy řešit veřejně neb se za svůj přístroj nestydí a jsou si jisti, že přístrojem to není. A také že není.

joscer

A že většině všech ostatních to funguje OK ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

drobeček

to je pravda, panasonic je zárukou že furt něco nejde :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

..... a technisat taky

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Budiž, ale proč ty TechniSaty zlobí až od konce března letošního roku? Předtím mi to šlapalo s modulem SMIT a kartou ICE 4 měsíce bez problémů.

joscer

Mozna to bude znit jako skodolibost,neni tomu tak,nicmene jsem nadseny z toho,ze jsou problemy aspon s kartou vymena.
Presto preji dotcenym,aby ten,komu to nalezi,jejich prblemy rychle vyresil (at je to Technisat,Mascom,ci SKY LINK).
Kolegove tady zminili vestaveny SAT tuner v televizi,souhlasim s nazorem,ze je to tragedie prurezove od PINEERU az po SAMSUNG.

hdpe
Registrace: 11/2007

ondro, joscer

osobne by som zobral ten mascom modul a praštil ho hodne ďaleko z okna.
To že Mascom fungoval s CRW bola tiež len náhoda.

P.S. ešte v tomto vlákne chýba obvyklá poznámka o prístroji s "dvěma UNi čtečkama a dvěma CAM šachtami" inak je to komplet.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2

Jak chceš :))) : mám přístroj se dvěma UNI čtečkami, dvěma CI sloty a dvěma tunery a jednou ICE kartou a nemám žádný problém. Tak a je to komplet :)))

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

milanm vyhral Jackpot ! problem s nefunkcnymi stanicami SPORT2 a TV Paprika bola chyba asi na mojej strane. milanm spravne uviedol balik KOMBI. Ten som vsak uhradzal iba v pondelok. Po kontrole na SKYLINKU som zistil, ze sluzba este nie je aktivna. Bankovy prevod nejaky cas trva a to som si neuvedomil.

No a problem s Mascom modulom, udajne je to normalne, ze po zapnuti sat sa najskor objavi hlaska o tom, ze nemam pristup a potom sa to chyti. Zatial riesit nebudem.

Osobne si myslim, ze Technisat je jedna z tych lepsich znaciek. podpora zo strany vyrobcu je na dobrej urovni. Technisat ma presvedcil hlavne pri SD programoch, kedze HD kanalov je pomerne malo. Na MArkizu HD alebo JOJ HD si este musime pockat mozno do dalsieho tisicrocia.
Porovnaval som viacere zariadenia na tej istej TV (Sony KDL-40Z4500) a kvalita obrazu SD kanalov bola pri Technisate podla mna najlepsia. Kazdy vyrobca ma svoje vyhody a nevyhody

ondro30

ondro30

Přeji ti, až se ti rozběhne ten balík Kombi, abys neměl stejné problémy s občasným výpadkem dekódování na některých placených HD programech (probíráno v jiném, starším, vlákně).

joscer

jackal

díky, že si to doplnil, lebo to chýbalo :)))
Ešte jednu otázku - má aj sieťový vypínač? Poučili ma tu, že to je jeden z najdôležitejších bodov pri výbere STB ale už mi nikto nechcel odpovedať že prečo.

Pekný neseknutý večer tak ako u mňa (TechniSat HDS2 + ICE :)

Dagy2
Registrace: 11/2010

lubbik

1) neumíš číst, chyba je na straně Skylinku
2) jsem nadmíru spokojený s Panasonicem s DVB-S2(nestálo to málo v kamenném obchodě), kde mi šlape jak ICE + irgeto modul, tak i ICE + CW
3) vše jsem si ladil sám a náležitě srovnal k obrazu svému
4) asi k Tobě chodí jen zákazníci s nižším IQ, protože ostatní se Ti radeji vyhnou
Prostě si nic nepochopil. ;)

rodra

joscer: vcera mi prisiel mail od SKYlinki ohladom aktivacie KOMBI. Prisiel som domov a zapol Technisat. Ziadna zmena, programy nesli - myslim TV paprika a Sport 2 ani HD. Urobil som REAUTORIZACIA Irdeto(ICE) cez internet a prepol na kanal CT1. Po asi 20 minutach vsetko nabehlo. Vsetko funguje ako ma - zatial.

Jedina chybicka krasy je, ze po zapnuti Technisatu naskoci najskor obrazovka - program kodovan ale za 4 sekundy obtaz nabehne. pri dalsom prepnuti kanalov to uz funguje ako ma. Toto zatial riesit nebudem. Som spokojny, ze to ide a hlave neseka.

ondro30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra