![]() |
|
Dreambox 500 HD a western digital 1TB driveZdravim vas chlapi.Pred nedavnom som si kupil 1TB hard drive a problem je v tom,ze po pripojeni k mojmu dreamboxu cez esata kabel ho moj dreambox device manager vobec nevidi. Skusal som rozne images(dream elite,new enigma,Gemini 2) a stale ten isty problem.Teraz pouzivam GP3 image. Cez jedno forum som vycital, ze by sa to dalo pripojit Cez DCC a prikaz mount, ale vobec mi to nemountne.Vedel by niekto poradi,aky postup zvolit,aby ten hard drive nbabehol do mojho dreamu?Budte taki dobri pomozte. Dakujem. |
signora1
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: Dreambox 500 HD a western digital 1TB driv...Zeptám se hloupě ale ta nejpodstanější věc!Provedl jsi incicalizaci HDD v menu dreamboxu ? |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
Téma: Dreambox 500 HD a western digital 1TB driveVdaka pat za reakciu. Uz ani neviem.Kde sa robi,ta inicializacia hdd?Bud taky dobry a napis.Vdaka. |
signora1
![]() |
|
RE: Dreambox 500 HD a western digital 1TB driv...aha no tak ta inicializace to je ono to je tvuj problém !!to ti bude pak hrát už 100% Nejsem ted u boxu ale v geminy je to myslím modré tlačítko a Devices Manager. Pokud máš jiný image hledej Device manager , Inicializace diksu. potvrdíš inicializici proběhne proces a mujsí to makat... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
Téma: Dreambox 500 HD a western digital 1TB driveAno bol som v menu device manager,ale problem je v tom,zev tejto polozke mi nezobrazuje ziadny hard drive....Mam tam prazdne okienko,takze inicializovat nie je co. Jednoducho to vyzera tak,ako keby nebolo pripojeny k dreamu..Vies este,kde by mohla byt chyba/ Vdaka. |
signora1
![]() |
|
RE: Dreambox 500 HD a western digital 1TB driv...Ine zariadenie pozna ten disk?Napr. pocitac.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Dreambox 500 HD a western digital 1TB drivAno,pocitac pozna tento disk....Napojil som ho pc a je uplne prazdny,tak ako ma byt.Este by som sa chcel opytat,ci by niekto nevedel na aky format ma byt naformatovany tento disk? Vdaka. |
signora1
![]() |
|
![]() |