![]() |
|
Filmbox HD opozdeny zvuk 13 sekundPozeram film Řidič slečny Daisy na Filmboxe HD a mam opozdeny zvuk o 13 sekund ako je to u vas?Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: Filmbox HD opozdeny zvuk 13 sekundNo, já to akorát přepnul. Začíná tam nějaký film se Jeanem Reno a zvuk je taky úplně mimo. Mám Skylink, ICE a Ariva HD 200. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Filmbox HD opozdeny zvuk 13 sekundna Filmboxu HD se tato chyba nepravidelně objevuje už hodně dlouho a skylink to pořád s poskytovatelem tohoto programu neřeší,jinak pro info stejné chyba je i na Filmboxu HD CZ na 13E |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: Filmbox HD opozdeny zvuk 13 sekundDnes jsem taky prepl na Filmbox HD a zrovna tam byl Robinson ten v puli filmu zkoncil a zacala Slecna Daisy, celou dobu zvuk naprosto v p*deli otresny to kanal FUUUUUUUUUUUUUUJ! Rv |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
Páni , skústesi ten film pustiť v počítači a zistíte ako to vlastne je.aj ja som si to myslel , zo začiatku. Rozdiel bol asi 4 sekundy. Keď som to pustil cez pc ,zvuk bol posunutý asi o 1 sekundu. Všimol som si to aj na T.rok. V pc mi to ide normálne.Chyba bude ešte niekde inde. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@oneeeeeProblem se jmenuje Filmbox HDOno je jedno jestli 4 nebo 10 Robinson vystrelil a rana nikde no proste hruuuza... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Filmbox HD opozdeny zvuk 13 sekundOn tam byl aktuálně i nějaký zmatek ve vysílaných pořadech. Takže nejen zvuk. Ostatní programy OK. Takže tohle bude asi opravdu chyba v rámci vysílání FilmboxHD. A přeci si to nebudu nejdřív nahrávat do počítače, abych se mohl na něco koukat ... |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Filmbox HD opozdeny zvuk 13 sekundŽish, vždyť Vám šlo o kvalitu videa a teď bečíte nad zvukem! :laughing: :laughing: :laughing:Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
![]() |