Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sky link a ukrajinské programy.

Mám zákaznika ktorý by chcel vedla sky linku aj nejaké ukrajinské programy. Tak som rozmýšlal že skúsim mu dať 3 x lnb, jedno 23,5 E, druhé 5 E a tretie 4 W.Stred bez LNB na 9E.Máte niekto skúsenosti s touto kombináciou? Ide mi o rezervu signálu na sky link. Riešiť by som to chcel cez obyčajnú FTE 80 cm parabolu.Ja si myslím že by to nemal byť problém, družice sú celkom dobre signálovo podchytené. Dakujem za reakcie.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sky link a ukrajinské programy.

Zdarec kamarat aj na 31e je daco z ukrajiny ;)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Zdar,rozsah prijmu v tomto pripade je cca nejakych 27,5°.Myslim (a tedy bohuzel nevim,tuz neni to cestne?),ze bych sel v tomto pripade aspon do Multibeamu.Urcita rezervicka s ohledem na HDcka se vzdycky sikne.Zkus to strihnout po kulach s tou offsetkou,kdyby byl problem,res multifokalni parabolu.Nejvice testu robil Saxon.
Tot moje ve skutku vynikajici rada.Ja sam mam krome jineho i T85 pro 23,5-19,2-13a 1W v pohode.

hdpe
Registrace: 11/2007

dej tam radsi multibeama, tady sousedi z U lezou jednou rocne na strechu a s telkou tam ladej ty jejich programy. a to maj na 80 jen 4E 1W 5W. tedka to vsecko vylepsili petkama na lnb. cekam kdy polezou znova.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Tuz fajni synci ni?Zdravim timto Čeňu a musim sdelit,ze "Sverazy narodniho rybolovu" se v danem kontextu jevi slabsim odvarem skutecnosti:).Ale nikde to nerikejte:).

hdpe
Registrace: 11/2007

wwwe

ano viem, ale to neni nič zaujímavé. Potrebujem nejakú "zmes" programov ako napr. na 5 E alebo 4 W a to nie je nikde.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Jedinečný príklad,kde treba nahodiť motor.Ja mám od 43 w -70 e pomerne slušne nastavené.Len tá kvalita programov :zombie:

sused
Registrace: 2/2009

Já jsem to vyřešil takto: Parabola 80ka tři družice Hotbird,Sirius,Amos + Atlantic Bird 3. Druhá parabola 60ka Astra 23. Diseq relé 4/1. Vše maká bez problémů a na dvě místa. UA programů je tam dost a CZ komplet.

Modřina
Registrace: 1/2006

Modřina

jednoduhsie dat E85 s 8 LNB a rozsahom 5W az 28E

radolaco
Registrace: 2/2010

Pánové, oni jsou také motory

jinak tomu HD dáte dost zabrat. Na multifeedech 85 rezerva nic moc.
Ofsetová 95/105 dává lepší výsledky.
S motorem je ale plný signál a více exotických kanálů na orbitě třeba i z Ukrajiny.

bob.r

Dal bych T 55

Mám s touto parabolou odzkoušené všechny požadované družice. Neváhal bych, je stabilnější než E 85.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra