Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

satelita 2000 HD

Dobrý den, mám problém - seká se mi příjímač. Pátral jsem proč a zjistil jsem, že když pomelu šňůrou HDmi na příjimači, tak se to buď sekne nebo zpraví. Když ten konektor vytáhnu a přiložím k zadnímu panelu na kostru, tak to začne nepatrně jiskřit. Při návratu zpátky tak je vše v pořádku, ale když s tím trochu pomelu, opět se to sekne. Prosím poraďte mi.

venca263
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: satelita 2000 HD

Nemel s tím.

polulin
Registrace: 10/2007

vyměń hdmi kablík za jiný ,zažil jsem vadný kabel hdmi osobně a zničil hdmi konektor v satelitě 2000hd nebo reklamuj u prodejce to spravíš asi těžko máš to v záruce ne ?

nec3
Registrace: 11/2010

polulin

a čo nema mlet kávu stím :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Pravděpodobně je vadný kabel.Totéž postihlo i mne.Kabel přiložený k přijímači také vysazoval.

Hanex
Registrace: 6/2007

hdmi snuru dam do hdmi konektoru primace tak se to hodne mele staci mensi otres nebo dupot tak to zamrzne dal jsem tam jiny kabel a je to stejny kamos my poradil dat mezi to paratko a ze se to spevni

venca263

hdmi snuru dam do hdmi konektoru primace tak se to hodne mele staci mensi otres nebo dupot tak to zamrzne dal jsem tam jiny kabel a je to stejny kamos my poradil dat mezi to paratko a ze se to spevni

venca263

Tak to spíš vypadá na vadný konektor v přijímači.Nejspíš budeš muset reklamovat.Párátko není řešení!

Hanex
Registrace: 6/2007

na pomletej HDMI konektor se záruka nevztahuje ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

příjímač mám měsíc a od té doby mám s ním problémy. Nejprve jsem si myslel, že to dělá konektor koxiálu od paraboly. Až dnes jsem zjistil, že to dělá konektor HDmi. Dva dny to jde normálně a třetí den snad každou hodinu to zamrzne a musím vždy pomlet s konektorem HDmi. Takže bud je špatný konektor nebo mám špatnou šňůru. Konektor neni vymlety snura tam jde steska mele se to cely

venca263

hele tak zažil jsem něco podobného s tím že už to pak nejelo vůbec a reklamace jak tady někdo píše byla zamítnuta s tím že je to mechanicky poškozeno ,čili poškodil to můj kabel a byl jsem v pr...,záruka neuznána a vzhledem k tomu ře je to součást hlavní desky se to nevyplatilo ani nechat opravit za peníze a tudíž to momentálně jede jenom přes scart takže tak jsem pochodil s reklamací konektoru hdmi já

nec3

tak a je to v (nevhodné slovo)y uplna tma a uz to nejde rozbehnut je to hodne teply

venca263

takže pěkně k prodejci a reklamace,bohužel ,přeji hodně štěstí

nec3

tak a ted se misto televize budu divat s okna kdovi jak dlouho anebo si poridit setobox

venca263

Než ti to opraví, tak se začni věnovat češtině. Začni třeba slabikářem, uděláš dobře. Věř mi.

polulin

No, nevím to jistě, ale kabel je k desce spojů připojený asi přes nějaký konektor a ten může být uvolněný...
Zkus dovnitř nahlédnout přes otvory a případně poopravit...
Nebo zajdi za prodejcem a upozorni jej na tuto možnost. Může Arivu otevřít a zkontrolovat, atd...

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr

Jen dodám, že já bych to v každém případě reklamoval jako vážnou závadu.

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra