![]() |
|
manuál pro Echostar...Odpovídám na Vaše reakce: co je v bodu 11 pravidel fora přesně nevím ale myslím si že jsem se snad nikoho nedotknul ! Jestli jsem synek to nevím ale do sat. příjmu dělam cca. 18 let!! Děkuji panu ze Slovenska pokud by se mu daný manuál podařilo nalézt a poslat my xero kopie byl bych mu velmi vděčný a zavázán. V podstatě tento receiver potřebuji pro napajení polarotoru Chaparral v kombinaci s druhým MPEG 4 sat. receivrem pro velmi kombinovaný multifeet pro offset 240cm.90W - 55E. ( bylo by hodně zdlouhavé se více rozepisovat a vysvětlovat) To jen trochu na vysvětlení proč může být ještě o takové receivery zájem o citlivosti ani nemluvím. |
Jacobek
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: manuál pro Echostar...A co se obrátit na p.Mazálka do Brna ten echostary dovážel... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 661 |
![]() |
|
RE: manuál pro Echostar...Já jsem kdysi echostara vlastnil byla to kombinace digital + analog se čtečkou viaces + 2ci s pozicionerem na táhlový motor a ovladáním mechanického a mag. polarizeru.Vím,že ho prodal jednomu fotbalistovi a ten ho má dodnes..Návod určitě vlastní. |
Fanyn
![]() |
|
ManuálManuál som našiel. Ešte sa dostať k oskenovaniu. Manuál bude vo formáte PDF k prečítaniu v PC alebo vytlačeniu. Patí e- mailová adresa uvedena v pôvodnom príspevku? |
ludvik21
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
Echostar AD 3000 IP ViaccessReceiver som kúpil z druhej ruky s tým, že ho budem používať na natáčanie stredovej paraboly v spolupráci s tiahlovým motorom. Mám však trochu dilemu, kde umiestniť stožiar na osadenie paraboly. Takže Echostar zatiaľ čaká na svoje nasadenie. |
ludvik21
![]() |
|
RE: manuál pro Echostar...Stožár se dá umístit kdekoliv záleží na velikosti středové paraboly.Hlavně to musí být na jih.Jinak výše uvedený přijímač jsem vlastnil,protože jsem si dělal pořádek ve věcech a dokonce jsem na něj našel starou fakturu. |
Fanyn
![]() |
|
RE: manuál pro Echostar...Pre Jacobek:Manuál je oskenovaný. Posielam ho na adresu uvedenú v prvom príspevku. Pre Fanyn: Umiestnenie kdekoľvek akosi neprichádza do úvahy. Každý stožiar má jednu stranu orientovanú na juh. Keďže počítam s natáčaním paraboly, potrebujem aj čo najmenej tienený výhľad na družice od cca 90° východne po 45° západne. Parabola má aj svoju veľkosť a potrebuje riadne kotvenie do stavebnej konštrukcie alebo pevného základu. Nerád by som hľadal parabolu u susedov pri prvom silnejšom vetre. |
ludvik21
![]() |
|
![]() |