![]() |
|
Ariva 200 HDMIKontrolní otázka - mám u čtař lidí okolo sebe problém s HDMI vstupem na Arivě. Je divný, že to odešlo skoro u všech ve stejnou dobu a všichni mají ICE karty a každý rodílný fw. Když to dám přes Scart, vše jede, narvu to na HDMI kabel a žádný signál (!!) ... dokonce nejdou ani fta programy. U jednoho naběhlo jen CT24. Podotýkám, že se jedná o růné fw. 1 i 2. Společné máme jen jedno ... volali jsme na Skylink s problémem s ICE kartami. :)) od té doby problémy. Náhoda? Nepomohl ani modul Smit ani Neotion... |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE:Ariva 200 HDMITo ale asi nebude problém této pochybné karty,já to teda provozuju ještě s poctivou Cryptoworks kartou a žádnej problém,jestli to nebude tím softem taky jsem to už řešil ty softy s příponou patch moc ICE kartě neseděj ale origo jedou OK bez výpadků a k spokojenosti všechFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 HDMIVšechny softy jsou origo... žádný patch... |
pf09
![]() |
|
RE: Ariva 200 HDMISkus firmware 1.07b1,alebo vymen hdm kabel. Mam osvetceni od hama. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 HDMITo je fakt divný. Ale v květnu už někdo podobný problém popisoval na AB fóru (http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=128&t=37219). Zkus mrknout nebo napsat tam. To jsou nějaké nové Arivy? To vypadá spíš na nějakou HW závadu. Jinak pozor na to, že nesmí být zároveň zapojený Scart a HDMI, protože Scart má přednost. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 HDMIV naší hospodě si hospodskej koupil 8-mi metrovej super kabelHDMI za nemalý peníz... bude asi spokojenej :-) do teď všechno OK a teď tma... u dalších stejný problém - změna kabelu nepomohla. Narvu nový fw, ale moc tomu nevěřím. Zvláštní je, že když jsem je zrazoval od nákupu TV s modulem, tak v těch to jede všechno OK.... |
pf09
![]() |
|
RE: Ariva 200 HDMIHmm já měl taky teda třeba problém s nahráváním se to furt na tý Arivě nějak přepínalo a pak do toho šli pruhy tak jsem se na to vyprd a nahrávám na flašku ale jestli to shodně začalo dělat až po vložení karty ICE tak je to jasný a pokud je to na více přijímačích tak 100%tně s tím Ariva nic neudělá a nějaká stará karta ti zbyla?že bys mohl vyloučit tu Arivu?Tak zpátky na Cryptoworks nebo jejich doporučovaný ruský hodiny Dí zípa eště teda předražený a poslední co mě napadlo poslední štace CS Link ten ještě jede korektně..zatím ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Ariva 200 HDMIKabelem to nebude, to by neodešlo X kabelů najednou. Soft zkuste nejnovější 2.13B5, ale taky pochybuji. Když tam kartu vůbec nemáte, tak by měly jít alespoň FTA nebo menu. Jestli nejde a je tma, tak to nebude ani ICE kartou. Zkuste ještě dát tovární nastavení, odpojit Scart a připojit HDMI, co to udělá. Teoreticky by po něm mělo naběhnout přes HDMI menu. Jestli nenaběhne, tak nejspíš bude v pytli HDMI konektor. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 HDMITovárko jsem dal... rozběhlo se CT24 a po čase CT4 sport, ale ten kostkuje jak při tropickém monzunu... modul nic, tma. Podotýkám, že nahoře je Quad a všechny ostatní TV jdou jak zpraku. Připadá mi to jak útok Sky na Arivu :-))) ... žeby odešly všechny konektory najednou? Třeba jo. |
pf09
![]() |
|
RE: Ariva 200 HDMIAle čtyři přijímače najednou?viděl bych to spíš na tu kartu a co totální reset přijímače a následné naladění FTA programů je jedno kterých jestli to potom bude fachčit alespon na FTA režim.Ta Ariva rozbitá není zdá se to by přece neodešli do kytek čtyři kusy najednou snad jestli nejste v jednom domě a napojení na jeden proud Arivy jsou totiž tak jako Ferguson citlivé na laborace s proudem přepínači a moduly vyndávání za provozu apod.Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Ariva 200 HDMIJo tak ten slavnej Quad vyndej a jestli to je golden tak tuplem a zkus začít se singlem jenom na sebe co to udělá měl jsem taky goldena a tam mi asi po třech měsících přestala jít jedna frekvence tuším 11992 a nikdo nevěděl proč tak jsem to vyřešil košem a dal Inverto zdaj se lepší R^Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
ICE kartaPokud nejdou ani free programy, tak nevidím důvod, proč volat na Skylink. Chyba je na tvé straně. Pokud vytáhneš kartu, free programy jdou ? Pokud ne, není co řešit (ze strany Skylinku tedy určitě).... |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 HDMIDnes mi telefonoval kamoš a ten samý problém .Výměna karty registrace a za tří dny tma. |
Old21
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 HDMItento problém jsme taky řešili na 2kusech přijímačů nakonec nebyla vina v arivě ale v TV neuvěřitelné ale bylo,že se to stalo shodou náhod v jednu dobu |
mirafei
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
to soumi věci R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 HDMIAno Taky mi to udělalo,při skartu to šlo a pzději jsem si hrál s HDMI kabelem a jde to zase. |
Janek
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 HDMIvýsledek? Po skoro 3 letech Ariva dosloužila ... čest její památce. |
pf09
![]() |
|
![]() |