![]() |
|
UPC kabelovkaČus,dnes kabelovka UPC přehodila 15 programů do DVB-T a 5 programů do pay TV. Můžete poradit jaký modul a d.kartu použít,pokud to vůbec jde? TV Panasanic. Díky za info. |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
RE: UPC kabelovkaDVB-T vůbec neřeš, na Panasonicu pojede i DVB-C a koupit musíš toto:http://www.dvb-c-shop.cz/produkty-pro-zakazniky-upc/ca-modul-conax-cas7/technicrypt-cxv.htm Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
@technikTKRModul za 1 308,00 Kč + d.karta UPC (nevím kolik stojí)to je dost drahé,nehledě na to,že to najde jen 5 pay TV programů,kde jsou další? Dík. |
grower
![]() |
|
RE: UPC kabelovkaDrahé? :bigeyes: No asi máme každý jiné měřítko, ale pokud jde o programy v DVB-C, tak u Panasonicu je potřeba obvykle zvolit zemi užívání Švédsko nebo Finsko a pak se zpřístupní i DVB-C tuner, přes který naladíš programovou nabídku a ten CAM s kartou ji pak otevře. Mimochodem jiný CAM se pro UPC stejně neprodává :8)Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: UPC kabelovkaAhoj,tak jsem nastavil Finsko a našlo to jenom 15 programů cz a 5 pay TV a 7 radií. Tak nevím,nemá to najít pay TV o něco víc? Dík za info. |
grower
![]() |
|
RE: UPC kabelovkaZdar,v uvodu pises,ze dnes kabelovka UPC prehodila 15 programu do DVB-T a 5 programu do pay TV.Dole,ze to naslo jenom 15 programu cz a 5 pay TV:).Myslim,ze kdyz uvedes regionalni sit UPC (muze se trebas v ruznych mestech mirne lisit,nevim "u kacenek za dobry plat nesedim":).Kazdopadne tech 15 + 5 jsou programy v systemu DVB-T (antena),ktere UPC poskytuje jako "bonus bez navyseni",aby abonenti mohli mit zakladni digital trebas na 3 televizich (coz hodnotim velmi kladne) bez nutnosti set-top boxu DVB-C ,nebo parovaneho modulu DVB-C s kartou.Kazdopadne vlastni digitalni nabidka UPC (rekneme az 110 programu) je prave sirena v systemu DVB-C (kabel).Jak navolit na tuneru ladeni DVB-C musi byt v navodu,nebo zjistis u sveho prodejce,ktery by mel po dohode ihned prijet:).Jinak samozrejme je Ti Technik schopen dodat presne parametry multiplexu DVB-C tzn.pro televize zejmena kmitocet -stav.modulaci - symbol rate,napr."MUX-7" - 163,5 MHz - 64QAM - 5 000.Pripadne poradit,jaky figl plati pro TV PANASONIC.Nevim,ktere multiplexy v DVB-C (zda vubec nejaky) jde volne bez karty UPC Conax.Zkus se podivat jeste na stranky UPC,jestli tam nemaji zminku o vhodnych postupech ladeni DVB-C.Myslim,ze za parovany modul s kartou ta castka neni vysoka. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: UPC kabelovkaDíky hdpe. Mám ještě jeden problém,mám propojenou i LCD Sony Bravia,najde to samé,ale HD programy jsou jenom černo černá tma ze zvukem! Můžete někdo poradit? Už se s tím trápím dva dny a nemohu na to přijít! |
grower
![]() |
|
RE: UPC kabelovkaNazdar,Bravie by mely podporovat MPEG-4 AVC,aspon moje to ma.Multiplex O2 s HD ckama naladi i zobrazi korektne.Pokud tedy pedpokladem umi MPEG-4,pak uz nevim,v menu jsem zapnuti ladeni HD sluzeb jaksi nenasel.Zkusit jeste jednou nechat proladit automaticka. |
hdpe
![]() |
|
seznam a parametry multiplexůhttp://www.upczone.cz/download/seznam_muxu.htmVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: UPC kabelovkavyborne,konecne prehled. |
hdpe
![]() |
|
To:technikTKRTak nevím co dělám špatně,na Tv LCD Sony,jde u HD programů jenom zvuk ČT HD,Prima HD,Nova HD. Se asi po..... Poradíte jak na to dík za každý tip. |
grower
![]() |
|
RE: UPC kabelovkaDiky Technikovi se divam,ze v kabelovce je vlastni DVB-T MUX (CT HD,NOVA HD,PRIMA HD),tak jestli se snad Sonce neco nelibi...v DVB obrazove norme...,nemohu vyzkouset nemam kabel (tedy TV).Pouze zvuk sel u zarizeni,ktere nezvladaji MPEG-4,ale BRAVIE by mely byt OK. |
hdpe
![]() |
|
@hdpeOž mě to s...,stále nemohu naladit HD Cz programy jenom zvuk. |
grower
![]() |
|
RE: UPC kabelovkaA co si na to pozvat nějakého technika-odborníka?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@growerNapis jeste presny typ SONY.@Joscer,zdar,tak by musel priletet az ze samotneho Japonska:),co kdyz je v pytli=nefunkcni dekoder obrazu H264,nebo dalsi speky,kristalove gula(e) su neni. |
hdpe
![]() |
|
RE: UPC kabelovkaJá to psal obecně. Třeba jsi ten odborník zrovna ty a poradíš mu tady přes diskuzi, co já vím.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
grower:Napiš typ televizoruVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: UPC kabelovkaŘekl bych,že TV Sony nemá MPEG4 tuner.Proto jde jen zvuk........
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
RE: UPC kabelovkaAhoj,je to TV Sony KDL-40U2000 HD ready. Zřejmě nemá MPEG 4 tuner,dá se s tím něco dělat? Nebo bude HD obraz funkční jenom s propojeným satelitem HD? |
grower
![]() |
|
RE: UPC kabelovkaJenom externí přijímač. Nebo nový televizor samozřejmě.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: UPC kabelovkaTak to je (nevhodné slovo),na novou TV nemám. |
grower
![]() |
|
To:technikTKRAhoj,můžeš mi nějaký externí přijímač doporučít. Dík. |
grower
![]() |
|
RE: UPC kabelovkaU kabelovky ti můžu doporučit jenom pronájem HD boxu, teď za stovku měsíčně na rok (http://www.upc.cz/televize/hdpvr/). A můžeš i nahrávat.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
![]() |