Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nejdou hd na skylinku

Od dopoledne mi nejdou hd programy na skylinku(comag sll00 hd,ice karta,předplaceno do konce roku)co Vám?Dík.

svijam
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

ondro30

Začal jsem číst, ale zatím jsem přečetl jen část. I když je to zajímavé (rád čtu jakékoliv recenze), je to na mě příliš dlouhé a protože zatím o tomto přijímači neuvažuji (budu vůbec? nejsem příznivcem 2tunerových přijímačů), tak mě ani nic nenutí to dočíst.
Nemyslím však, že v článku je odpověď na problém HD8-SX s dekódovacími moduly (lépe řečeno s výpadky kódování u šestice HD programů). Potažmo, když to 5 měsíců (se SMITem) fungovalo jak víno a až na začátku dubna (pořídil jsem Neotion CI+) to začalo blbnout (a blblo i po vrácení SMITa), tak to prostě musí být někde jinde. Ani s Mascomem není vyhráno. Až mi to půjde nějaký ten měsíc OK, tak začnu věřit, že to bylo modulem. Ale pak tam strčím zpátky SMITa (s kterým to také zlobilo) a když i to bude OK, tak neuvěřím, že Skylink měl v době duben, květen vše v pořádku a pak něco nepoštelovali. Mám ale takové tušení, že ani ten Mascom to nevyřeší.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

History HD nepatri do produktu 0BBA, proto take funguje. Znovu opakuji staci info jestli tento produkt je na karte v dobe vypadku a jaky je tam datum, pekne v tom hexa tvaru co tam je. Technicky mne zajima co se vlastne deje, bohuzel ja takovy vypadek nikdy nevidel ... dik.

koudelka
Registrace: 4/2009

koudelka

Vypadlo mi to zrovna dneska (je pátek) ve 21:20, ale protože jsem se chtěl dívat na tenis a pak golf, tak jsem kartu vyndal a dal si tam jinou (Nextku). V sobotu se na kartu podívám (můžu v modulu SMIT v jiném satu), tam bude vidět konkrétní datum. Sat pro jistotu odpojím od LNB aby náhodou po zapnutí nepřišly nové zápisy.
Nejsi náhodou technik Skylinku, který se snaží něco vysondovat pro hledání řešení těchto výpadků? Jestli ano, tím lépe, že se Skylink snaží situaci řešit.

joscer

koudelka

Původně jsem založil nové vlákno, ale pro jisotu to dávám ještě dodatečně sem, kdybys to měl v Oblíbených.
Včera (pátek) večer ve 21:20 mi opět vypadlo kódování na šestici placených HD kanálech. Na kartách má tato šestice programů oprávnění 0BBA. Po výpadku jsem počkal 5 minut a když se to nerozběhlo, tak jsem kartu vyndal a dal tam Nextku, abych se mohl dívat dále (byl tenis na ESP HD). Dnes ráno jsem obsah oprávnění na kartách porovnal.
Na od večera nefunkční kartě (dále ji budu označovat Master) chybělo 0BBA (všechna ostatní oprávnění byla s datumem od 3.6.) oproti funkční (dále jen Next), ale počet oprávění byl stejný. Tak jsem provnával dále a zjistil, že na Master kartě je 07D5, které na Next není. Přitom jsem zjistil, že se na Master rozběhlo HBO, které nemám zaplacené. Jestli se rozběhlo něco dalšího jsem nezkoumal.
Nechal jsem tedy přijímač s Master kartou zapnutý na ČT1 a po chvíli zjistil, že se objevilo oprávnění 0BBA (s platností od 4.6., ostatní zůstala od 3.6.) a tedy se rozběhla ta šestice programů, která večer vypadla. A oprávnění 07D5 (tedy HBO) tam zůstalo.
Následně jsem z netu provedl reautorizaci karty Master a po chvíli oprávnění 07D5 zmizelo a všechna ostatní získala platnost od 4.6.
Ještě mám věřit tomu, co mi tvrdí Skylink, že důvodem výpadků kódování je nějaká nekompatibilita mého zařízení? A určitě nejen mého, určitě nás bude víc. Otázka je, jestli u někoho jiného takto nefixluje jiné oprávnění zastupující jinou sadu placených programů.
V pondělí toto napíši na Skylink (s čísly karet) a jsem zvědav, co mi odpoví. Teď už se snad nemohou vykrucovat těmi svými naučenými odpověďmi.

joscer
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra