Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

výpadky HD na Skylinku - pokračování

Omlouvám se, že pokračuji v tomto vlákně
https://www.parabola.cz/forum/topic-62578/
ale provedl jsem další "výzkum" na základě doporučení nicka koudelky.
Včera večer ve 21:20 mi opět vypadlo kódování na šestici placených HD kanálech. Na kartách má tato šestice programů oprávnění 0BBA. Po výpadku jsem počkal 5 minut a když se to nerozběhlo, tak jsem kartu vyndal a dal tam Nextku, abych se mohl dívat dále (byl tenis na ESP HD). Dnes ráno jsem obsah oprávnění na kartách porovnal.
Na od večera nefunkční kartě (dále ji budu označovat Master) chybělo 0BBA (všechna ostatní oprávnění byla s datumem od 3.6.) oproti funkční (dále jen Next), ale počet oprávění byl stejný. Tak jsem provnával dále a zjistil, že na Master kartě je 07D5, které na Next není. Přitom jsem zjistil, že se na Master rozběhlo HBO, které nemám zaplacené. Jestli se rozběhlo něco dalšího jsem nezkoumal.
Nechal jsem tedy přijímač s Master kartou zapnutý na ČT1 a po chvíli zjistil, že se objevilo oprávnění 0BBA (s platností od 4.6., ostatní zůstala od 3.6.) a tedy se rozběhla ta šestice programů, která večer vypadla. A oprávnění 07D5 (tedy HBO) tam zůstalo.
Následně jsem z netu provedl reautorizaci karty Master a po chvíli oprávnění 07D5 zmizelo a všechna ostatní získala platnost od 4.6.
Ještě mám věřit tomu, co mi tvrdí Skylink, že důvodem výpadků kódování je nějaká nekompatibilita mého zařízení? A určitě nejen mého, určitě nás bude víc. Otázka je, jestli u někoho jiného takto nefixluje jiné oprávnění zastupující jinou sadu placených programů.
V pondělí toto napíši na Skylink (s čísly karet) a jsem zvědav, co mi odpoví. Teď už se snad nemohou vykrucovat těmi svými naučenými odpověďmi.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97
Odpověď v diskusním vlákně

RE: výpadky HD na Skylinku - pokračování

přesně jak píše joscer to blbne i mně , dokonce na next kartě s tím HBO místo 6 HD a to mám zcela jiné přijímače než zde popisujou kolegové
do Skylinku už nevolám , mám slabší srdce a nemusel bych přežít ty kecy o licencovaných přístrojím , vypnutí ze sitě , přepnutí na 3hod. na ČT1 a pod.
představa Skylinku , že výrobci SONY , Panasonic a další se musí přizpůsobit jejich nápadům a neumětelství je směšná , ale bohužel problémy dělá nám uživatelům
naposledy se ukázala technická úroveň Skylinku při řešení problému s Paprikou Sport2 , jejich suverenní tvrzení my máme všechno v pořádku (na Korejských licencovaných přijimačích ) , musíte to řešit se Sony a Panasonic , se ukázala lživá , dle vyjádření z Panasonicu problém byl vyřešen změnou ve streamu obou programů a to řešil Skylink

bobl
Registrace: 11/2007

Já mám stejný problém va Vantage,stále stejné kanálz vypadávají. Čtečka "uni" i modul Smit,žádný rozdíl! Next karta fachá tak, jak má! Je to na palici! Dnes jsem zkusil tovární nastavení a čekám co se stane.

csman
Registrace: 8/2010

petr33

Poslal jsem do Skylinku v podstatě to, co popisuji v úvodním příspěvku. Nic víc, nic míň.

joscer

Takže všichni, kteří máte tento problém používáte Next kartu? Pak bych to viděl na jistý problém u Skylinku.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

tomine

já kartu next nemám len výmenu a vypadávato :-/
ked to išlo 20dni po registrácii tak výpadok nebol žiadny až po zaplatení balíčka to blbne :-/

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Jupi

Aky mas prijmac?

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Jupík má určitě "piráta" :)))

Tomik535

showbox vitaminku
prečo

🇸🇰

Jupi

blbost lebo mama je vyp a bloker je zap

🇸🇰

Jupi

Len som chcel vediet ci nemas doporuceny od Skylinku :8)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq

Tomik535

Ty asi budes mat Skylink ready :)

zdenoq

zdenoq

hehe ne on má to čo ja :)

🇸🇰

Jupi

Mě se také občas stává přesně to, co popisuje joscer. Přestanou fungovat některé HD (mám Multi HD) a občas funguje HBO. STB mám Ariva HD 200, používám UNI čtečku, ICE kartu (mám ji asi půl roku a před tím jsem Skylink neměl). Podle toho co vysledoval joscer bude mít Skylink nějaký zmatek v zápisech co automaticky posílá. Při reautorizaci pak pošlou zápisy OK. Snad to po jeho analýze vyladí. Jasněji se jim to snad ani předložit už nedá.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

@Jupi, ale už mě dlouho na 99.45 nezazlobil a přepíná rychleji než tvá 99.57 :-/
Ale je fakt, že ho zase moc netrápím.. :razz:

Tomik535

Včera jsem to řešil přímo s technikem Skylinku. U mých známých došla trpělivost s uničtečkama a nakoupili nový recivery. Dvěma Nextka dělá to samý v licencovaných strojích... jeden má Topfielda, druhý Telefunken. Skylink ready. Technik řekl, že pokud se to příště stane, ať neděláme refresh, ale pošleme rovnou kartu do Skylinku... a můžou se koukat z okna a nebo na Noe. Pěkný den všem.

pf09

Topfield, Telefunken, Té jako tragédie :)))

Ale spíše to bude těmi kartami/zápisy.

Tomik535

ano máš 99.45ku žeby som dal aj ja :)

🇸🇰

Jupi

Tomik: trága možná, ale jeden tu mám taky SBI2050) a nemám s ICE kartou problém (Zatím :-). Dělají to asi fakt jen některý Nextky, anebo spíš bude problém v posílání těch zápisů...

pf09

tomine

já čekam na nový SW máj vynechali tak snád v juni bude už nový ;)

🇸🇰

Jupi

Tomiku,

nebylo by vhodné téma na dva nebo tři dny připnout na začátek diskuze? Možná to bude zajímat i ty, co se připojují z práce a tedy až v pondělí.

joscer

Týká se (teď nevím zda bohužel nebo bohudík :) ) pouze malé skupiny uživatelů, dle mne tedy není nutné.. :((

Tomik535

Tomik535

Já už se nerozčiluji ;) já to beru z nadhledem ale chtít reflesch karty když je stará tři roky a nepochopit že je to kničemu:lookaround: nevím nevím.A ber to tak že jsem se zeptal jak to vypadá ;)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

joscer

OK- jsem na zahrádce- teďkon je přestávka na kávu tak se dívám co je nového.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

pro Tomik535

A přišpendlené "Setkání červen 2011" se týká kolika lidí? Myslím, že zájemců nebude ani tolik, kolika lidí se týká problém s HD programy.

mispi
Registrace: 1/2009

Nechci ti napovídat, ale týká se všech :)

Tomik535
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra