Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

SMiT Conax Chipset Pairing CAM

Ahoj,pujčil jsem si od kámoše tento cam modul a UPC kartu,zasunul do Panasonicu TX-42S10E,ale nic to nerozkódovalo,ani těch pět programů Pay TV(mám kabelovku). Co dál? Se asi po.....

grower
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SMiT Conax Chipset Pairing CAM

Prosime Te,sdel nam naprosto presne udaje-napr.Naladil jsem jsem si DVB-C programy pri nastaveni TV pro "Finsko" a programy,dle Technika, viz. http://www.upczone.cz/download/seznam_muxu.htm
Pote (pred) jsem vlozil DVB-C modul s UPC kartou,ktere je overeno a hrajici v jine TV.V TV Panasonic jsem dale nasledne overil,ze uvedeny modul se identifikuje (tuto TV nemam a tedy nevim,kde to je v menu).
(tech 5 "pay" programu prozatim neodkoduje zadny uzivatel,protoze jsou pokusne a v modulaci DVB-T).Z programu UPC kabelovky DVB-C (nikoliv DVB-T) mi hraje pouze UPC EXPRES,CT1,CT24.Ostatni programy jako STV1,STV2,JOJ,JOJ PLUS a dalsi mi nehraji a pripadne na TV je napis neco jako "nemate opravneni sledovat tento program".
Po techto informacich mozno ostatnimi majiteli uvedenych TV snazeji poradit.Bohuzel ji nemam...

hdpe
Registrace: 11/2007

že by bylo nutné zacolovat potřebnou službu v baráku na osobu?

Ufones
Registrace: 5/2010

@Ufones

Ahoj,postupoval jsem jak píšeš. Naladil jsem programy DVB-T,viz.http://www.upczone.cz/download/seznam_muxu.htm. Ty v kódu jsou pasé jak píšeš,je to test. Tak dík.

grower

@Ufones

Jo a ten modul SMiT Conax Chipset Pairing CAM a d.kartu to identifikovalo bez problémů. R^

grower

A hraje Ti UPC Expres?Mas naladeno STV1,STV2,JOJ,JOJ Plus a dalsi DVB-C,hraji?

hdpe

@hdpe

UPC Expres hraje.STV1,STV2,JOJ,JOJ Plus a dalsi ne.

grower

Aha,tak ted uz je tech informaci vice,posledni informaci sdel,zda u kamose hraje DVB-C STV1,STV2,JOJ,JOJ a dalsi.Pokud ano,pak muze byt nejaky problemek se softem TV,pokud ne,pravdepodobne nejsou na karte zapisy a bude vhodne to nechat pres noc hrat napr.na CT2.

hdpe

@hdpe

U kámoše také SK - STV1,STV2,JOJ,JOJ nic.Pokud nejsou na karte zapisy mám to nechat zapnuté na ČT1 nebo jak píšeš na Čt2 ?

grower

nechal bych na tom,ktery nehraje.

hdpe

grower:

V první řadě si nalaď DVB-C programy a ne DVB-T! Pak teprve můžeš zkoušet něco dekódovat.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra