, sekce: Skylink |
|
Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIVzhledem k tomu, že se diskuze k výpadkům kódování HD na Skylinku celkem rozrostla a také protože, že zdaleka ne všichni uživatelé to mohli přes víkend zastihnout na první stránce diskuzí, si dovoluji poračovat v tomto vlákně:https://www.parabola.cz/forum/topic-62624/4/ Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 133 | |
|
|
TO: AntošNiesom predajca CSlinku ,a navyše keď Robíš Montaž a potom ti 55 ludí volá ,že ím to nejde a ešte starým ľudom musíš robyť refreš ,tak by som ťa chel vydieť ako by si spával ,alebo chodil po dedine a končil na pretriasačkach v krčme.ANO je pravda ,že ak niekto Chce ,namontujem mu ,ale iba ten CSlink. A čo sa ti nepáči na tej Technickej Otázke čo som dal "Koudelkovy" Cheš aby Skylink išiel OK ako dávno pred tým ,alebo iba Ryješ a teší ťa že to niekomu nejde. :laughing: A keby o to išlo Ja si platim multy ,každí rok a aj večšina si platila nejaký balíček na tích ICE ,ale už aj neplatí ,a asi vidíš prečo. A kto je zlí ,ten čo to Namontoval+ ten čo to Predal,tak nedráždi ,Ja chem tiež aby sa to vyriešilo. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIPistok: No...pokial im to montujes v takej kvalite, ako tu predvadzas tie krkolomne gramaticke variacie, tak sa ani necudujem, ze im to nejde. :laughing:AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 649 |
|
|
PISTOK153Je to takto nastaveno firmou Irdeto, stejne to ted funguje i u ORF a bude i u tveho oblibeneho cs linku a uz brzy :)Karty CW postupne dochazi, tak jako i moduly CW ... bye bye Cryptoworks. Hmm tak panove stale cekam na hlaseni nejakeho vypadku tech 6 HD programu, doufam ze zadny nebude a muzu se jit s operatorem ozrat :))) |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 855 |
|
|
PistokBýt na tvém místě tak nespávám z toho důvodu, že neumím psát v rodné řeči, a ne jestli montuju Skylink, nebo Cslink |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
Chlapci.Písal som to rýchlo ,to je práca kukať pravopis ,ale aj to treba a mne je to Fuk čo bude u CSlinku po 2015 ,na rok je Koniec Sveta nie ,to sa už nedožijeme ,a ak nebude ,tak do tedy to Skylink vyrieši ,z ICE-IR a všetko bude Konečne OK a aj môj Pravopis.Ja nemám nič proti Skylinku ,Funguje my všade už cca.5 Rokov OK ,ovšem na CRW a ani voči SurfLock nemám nič ,ale rozumné od-do Riešenie. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
|
|
pistoknerád, ale už aj českí bratia zistili že v tomto vlákne je najväčšou tragédiou tvoj pravopis.Neber to ani ako urážku ani ako rýpanie, ale napáchať v troch slovách 5 hrubiek sa naozaj podarí málokomu. :crying: Rob s tým niečo, pretože ako hovoríš, koniec sveta je tu za pár a ty nebudeš vedieť vypísať dotazník u nebeskej brány. :))) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 181 |
|
|
koudelkaNevím, jestli se během jednoho dne dá poznat, jestli je to teď správně nastaveno. Já co jsem koukal v pondělí odpoledne a večer na televizi, tak jsem jen kontroloval skoro co 5 nebo 10 minut, jaká mám oprávnění, protože na HD programech (které vypadávají) zrovna pro mě nic nebylo. Jen jsem chvíli koukal na Spektrum HD. Oprávnění 0BBA jsem tan našel vždy, když jsem to kontroloval. Oprávnění 07D5 se neobjevilo.Nicméně dokud to bez výpadku nevydrží déle jak týden (a hlavně přes víkend), tak bych nerad potvrzoval, že u mě je vše v pořádku. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IImísto spánku po službě jsem to pustil a po cca 1/2h je načteno 6 nových zápisů a HD zatím jde.Spíše by mě zajímalo jak a kde ty zápisy chodí , je mi jasné že na Čt ale jestli mu sí to být speciálně na jedničce.Přece se musejí načítat ať se dívám na kterýkoliv program ne? R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIrano o 5 hod vypadol penthouse HD a uz sa neobjavil...ostatne hd stanice idu..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
tulen:laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
tulenHele, když už tě pustili z té karantény, nechtěl bys jít zanášet (a prodlužovat) těmi svými rádoby vtipnými poznámkami nějaké jiné vlákno?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
petr33aké máš zápisy pre prípad aby som vedelod6.6 mám OBBA zatial ide v poriadku uvidim či to vydrží do nedele ;) 🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIjoscerneviem aky mas problem...penthouse hd ma vysielat do 6.00 hod..od 5.00 som pozoroval kratke vypadky a od 5.10 hod. tma.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
tulenV tom případě se omlouvám. Špatně jsem to pochopil, ale to jen díky tomu, že tady jde o výpadky šestice HD programů jiných. Výpadky Penthouse HD se tady vůbec neřešily.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIok. ja len prispievam svojou cerstvou skusenostou. doteraz mi HD balik isiel bez problemov..mam predlplatene HD+ a HBO HD .--a dnes som si vsimol uplnou nahodou ked som prepinal postupne vsetky hd kanaly po hokeji NHL tak to prave vypadlo.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IImne to este nikdy nevypadlo (musim zaklopat na celo) iba pri zapinani a prepinani HD mi obcas na 3 sekundy po prepnuti naskoci "kanal kodovany" pricom kym zmizne toto okno uz obraz ide |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
joscerJiste uvidime po par dnech ... ale je dobre ze zatim nikdo nema problem. Ten Penthouse nevim, tohle s tim nesouvisi. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 855 |
|
|
JupiZápisy jsou stejné jako včera ale OPĚT NEJDE ŽÁDNÝ HD PROGRAM !!!!.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
koudelkaPROBLÉM JE!!! VČERA MI TO NEŠLO, TEĎ OPĚT NEJDOU.K.u.r.v.a už. RvO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIano potvrdzujem nejdú 6 hd tv🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIvypadol zápis OBBA už som dal nový refreš🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIna prvý pokus nabehol ale mám to na druhom miesto v zápisoch OBBA od 7.7 ;)🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIjá dal taky reflesch-ale to NENÍ ŘEŠENÍ dávat reflesch.Laik si s tím neví rady.Už mě to s.e.r.e a pořádně, zavolám na sky a uvidím.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
Jupijen pro pořádek, ten zápis oprávnění je nula,bé,bé,á a ne ó,bé,bé,á.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
joscerok tak 0BBA ;)🇸🇰
|
Jupi
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 133 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|