![]() |
|
Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIINavazuji na vlakno, ktere jiz ponekud spadlo dolu a ne vsichni zde pouzivaji trideni podle reakci:https://www.parabola.cz/forum/topic-62676/ Takze panove, system byl prave rekonfigurovan, takze bych rad mel ohlasy, zda jsou nejake vypadky te nestastne 6 HD kanalu. Diky. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
![]() |
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIIChlapy, zas*r*me to tu (včetně mě - sorry), ale doufejme, že už je to jedno. Nechci to zakřiknout, ale snad to už bude OK. Případně zítra založíme pokračování ...Jinak Skylink jsem si vybral svobodně, vyhovuje mi, to že občas něco zaskřípe dokážu pochopit (je to prostě stále složitější a složitější technika). Takže mě nikdo litovat nemusí. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
joscerNo jo nejsem sice tiskovej mluvčí toho stánku co si říká Skylink ale z toho co jsi napsal jsem pochopil to že:to dělaj lidi který tomu nerozuměj ani z polovičky co tu mi na Parabole a že ten přechod na IRDT se moc nedaří a když jsem si přečetl článek o tom jak jejich (laboratoř)zkoušela c.e.l.ý. den přijímač Topfield6000 tak to hovoří samo za sebe za jeden den mačkání poznáš určitě chování přijímače..a k těm oprávněním=je to zcela jasné a jisté,maj na talíři rybu která vypadala levná a dobrá a teď do ní kousli a ptaj se po placení a ouha je to jinak ryba je dobrá ale drahá a nestačej na to.To můj názor a chápu fakt všechny naštvance a po právu=a rada nějak to vydržet a pak si nic nepředplácet snad to pochopěj a budou zase fungovat pro lidi..nebo lidi půjdou jinam..Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
Re:výpadky HD.Karta výmena-mesiac HD plus balík, prijímač Satelita 200 eco, karta v čítačke orig.soft od Sapro zaťial bez výpadkov! |
kakajan
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIIchtěl bych poprosit glisníka (nevím jestli je to koudelka, zdenekmi nebo oba dva) aby mě přestal urážek a používat sprostý slova (zasírat?) :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIIAle já nic takového nenapsal. Já psal zas*r*me :-). A pan Glisník nejsem a dost pochybuji, že i pan Koudelka. Myslím si, že to by bylo pod úroveň pana Glisníka. Jak jsem ho poznal, tak on se vystupovat pod svou vlastní identitou rozhodně nebojí. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIIa já bych poprosil aby to tu zamkly.A také aby pošahaní taliáni šly zavazet do jiného vlákna. RvDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIIjá vůbec nepopírám, že jsem pošahanej. ale aspoň je se mnou sranda. co to tady předvádíš, glisníku. to je nějaká firemní servis linka? tady je veřejný fórumVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIIKluci, já končím. Jdu koukat na HD na Skylinku :-) |
ZdenekMi
![]() |
|
skohyNapsal jsi to hezky, ale škoda, žes mi zase neodpověděl na můj dotaz. No nic, také se jdu dívat.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
vortiProtože je to veřejné fórum, dovolil jsem si tady tuto servisní linku založit už o víkendu. A to proto, protože jsem chtěl veřejnost spojit ke společným kozultacím.A teď už se jdu fakt dívat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
výpadkyvypadáva eurosport HD |
jurodobry
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
joscerHele já tomu takhle technicky nerozumím ale vůbec,já jsem si prostě vrazil kartu do UNI čtečky a koukám a koukám furt to hraje,do Milána nevolám a ani se nese.ru na italský fora není to totiž nutný jak jsem již napsal je to politování hodná situace,taky jsem tomu tady fandil ale když vydím ten nezájem ze strany providera tak je mi blivno když nechce ustoupit hora take jde...tak pěknej večer všem co to eště hraje já jdu na Sky ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIIPánové jsem rád , že tu jsou tato vlákna. Mám taky Skylink a taky občas něco řeším(se Skylinkem, nebo s Panasonicem) a tak tu čerpám zkušenosti od druhých. A o tom to tu snad je?Ale jsou tu i jiná témata, která si přečtu. Mám-li něco podnětného k nim, rád se podělím o své zkušenosti, ale to co mne nezajímá nekritizuji a neodsuzuji. Prosím chce to trochu tolerance a nadhledu. Díky všem za pochopení. ;) |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
@koudelkaTusim sa to tu nejako zvrhlo. Som ochotny poskytnut info (teda pokial bude co), ale nie na tomto fore. Ak by bol zaujem, vadoATpoboxBODKAsk. |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
vortimondJá bych chtěl poprosit uživatele vortimond, aby nezasahoval do témat ohledně skylinku. Evidentně nemá otočeno na 23,5. Skylink jak nám už několikrát zdělil nemá, takže nám k tomu vlastně nemá ani co říct. Děkuji.Omlouvám se za odbočení od ténatu, ale po těch žvástech co tady zase to individuum napsalo sem musel reagovat. :-/ Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIIChci se připojit toto forum mi dává spoustu informací ale nedovedu pochopit proč někteří jedinci lezou na vlákna kde nemají co říct a jenom tlachaj nesmysli! |
arderman
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIITak nevím jestli mi to jen tak připadalo, ale nějak častěji se včera večer objevovala hláška (jedno až dvouvteřinová) "Zakódováno ..." při přepínání některých programů. Modul Mascom CRW+IR mi to občas udělal i dřívě, ale ne tak často. Ale nechce se mi věřit, že by to mohlo být tou úpravou pro optimalizaci posílání oprávnění, co včera ráno provedla firma Irdeto.Zkusím dneska modul CRW SMIT, co to bude dělat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
možnáby stálo za to těch"pár"jedinců sezvat a vyměnit jim karty a byl by klid.Ta karta určitě nestojí tolik aby provider prodělal.A "pár" jich není věřím že jich jsou desítky.Je s podivem jak dlouho je problém a začal se řešit provděpodobně po pár urgencích a psaní zde.Jestli třeba automobilka má problém s otevíráním oken tak sezve svoje zákazníky kteří mají chybu a v drtivé většině jim to opraví/vymění/gratis.Tady někdo píše že od pondělka to je/bude/ ok a NENÍ tuším že ve st se to předělávalo znova a výsledek nikdo neví.Hlavně že tady abonenti píší o "střepech" a nevědí proč to nejde.Nechodí korektně zápisy a i já bych docela chtěl vědět proč jednou jsou a pak najednou zmyzí a za chvíli se objeví.A když to údajně PROVIDER monitoruje tak proč se neozve a nevysvětlí to zde a byl by klid.Odpověď typu "pracuje se na tom" platící zákazníky asi neuspokojí. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
josceru mě od středy ok, jinak jak jsem ti psal.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
fitipaldiI když se to blbnutí HD programů osobně dotýká i mě, souhlasím s tím, že je třeba především najít chybu v systému odbavování oprávnění na karty a tu eliminovat. Je pravda, že trvalo dost dlouho, než byl Skylink donucen se skutečně zabývat možností, že chyba je v odbavovacím systému Irdeto. Ale je také možné, že se tím už zabývá dlouho, jen byl teď donucen vyložit karty veřejně.Přeci nejde o to jestli vyměnit nebo nevyměnit několik desítek karet. Jak by ve Skylinku zjisitli, že karty chtějí vyměnit jen ti, kterým to blbne a ne i nějací vykukové? To by museli každou vrácenou kartu dlouhodbě testovat. Také by se mohlo stát, že těch pár desítek karet vymění aniž by opravili chybu v systému a za půl roku si začnou HD předplácet další abonenti, kteří mají zatím jen Gratis, a situace se bude opakovat, protože to začne blnou jim. Myslím, že nějaké oficiální vyjádření pana Glisníka na sebe nenechá dlouho čekat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
opravička... protože to začne blbnout jim.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIIod dnes 10.6 mi poslali nové zápisy tak ked to vydrží cez víkend bude to na 100% už uvidíme ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
TestováníAč jsem mimo domov, provádím testování. Od rána od 6 hodin se vždy dvě minuty před každou celou hodinou zapne nahrávání a nahraje se 12 minut záznamu z Eurosportu HD. Až přijdu domů, tak zkontroluji, jestli není v některém z těch záznamů tma.Vycházím z toho, že mi HD programy poslední dobou vypadávaly těsně po celé hodině. A doufám, že když sat.přístroj "běží" v režimu DVR Timer, tak že zpracovává příchozí oprávnění. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
že by se jim to povedlonajít ten problém.?Je nějaké ticho po pěšině.U mě co mám zapůjčenou kartu tj.od středy mi to jde bez jakýchkoliv výkyvů a problémů.A co ostatní? Je fakt že se to ty tři dny může chovat normálně tak snad se "neusne na vavřínech" uvidíme za měsíc ale bude se muset založit nové vlákno pod číslem IV.Dnes a zítra to zmyzí do stracena.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
petr33uvidím cez vikend potom dam vediet ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
![]() |
|
![]() |