Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Panasonic DMR EH57 servis

Poradí někdo kde to nechat opravit nejlépe ve středních čechách nutná výměna HDD (a rozhrabal jsem taky zdroj)za Vaší cenu nutně potřebuji k životu :( žádný rozumný servis jsem na stránkách Panasonicu nenašel.Děkuji.

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Panasonic DMR EH57 servis

Servis BELs (driv Vavra), praha, roh Lupacova/Chelcickeho. Pokud potrebuji zarucni Panasonic, posilam to tam.

Bloud
Registrace: 2/2006

jajaj

Ahoj! Fakt si dokakal aj zdroj?! Velmi??! ;-)
Neviem skohy ale tak das do toho 40-50 juro a novy stoji kolko to?? No ano lebo tak ti automaticky daju novy HDD nedaj boze ako nahradny diel co nestoji ako disk z Alzy plus neviem ako u vas ale unas ti otvoria takuto vec a ieb ho 20-30 juro... Este sa eventualne popozeraj po zdroji ako spare-part niekde v nejakych Second-hand predajniach alebo podobnom starsom modeli v nejakej zalozni kde zdroj bude na 90 pero identicky...
Samozrejme ak mas znameho tak ti to opravi za 5 piv a pod.
Drz sa! Ja mam podobny problem s opravou noveho sat. prijimaca... :-(
K

krikri
Registrace: 3/2010

RE: Panasonic DMR EH57 servis

V záruce to samozřemě už není a sám si HDD měnit nelze potřebuješ k tomu nějakej zaváděcí disk ofiko co maj jenom dealeři a to je mi jedno protože ty nový křápi maj nějakou ochranu proti nahrávání a děsnej obraz při reprodukci proto ho chci zachránit,jinak zkusím co radí Bloud.Dík

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy

Bloud

Jsem jim poslal mejl,uvidíme jestli mě nefuckujou

skohy

@skohy

Vem to na sraz, dáme si koleno a pak to sfouknem :)))

decmen
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra