![]() |
|
Mimo mísuAhojky,chtel jsem se zeptat,zacal me blbnout externi HDD WD Elements1Tb s vlastnim zdrojem.Spatne nacital,neslo na nej ani z nej kopirovat,tak jsem provedl pomoci programu ACRONIS DISK DIRECTOR SUITE opravu disku ktera trvala asi 12hodin,protoze to bylo zaplnene asi tak z 60%.Nicmene problemy se zacly opakovat znovu po nejakem case a zaclo to mit problemy i s nacitanim a prihlasovanim k pc,tak jsem vcera provedl formatovani disku systemem NTFS a pro jistotu dal po formatovani znovu kontrolu i opravu disku.Jak je mozne ze po formatovani disku i oprave diskuje tam porad soubor s vadnymi sektory?Da se s tim neco delat nebo je to poskozeni disku?Diky za odpovedi |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: Mimo mísupripoj ten disk k pc a zvol nejaky diagnosticky nastroj a budes hned mudrejsi..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Mimo mísuak je skutocne poskodeny tak uz len vymenitskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenPokud dobre prectes muj prispevek tak zjistis ze tohle vsechno jsem udelal programem na diagnostiku a spravu disku Acronis disk ale diky za info |
bistro
![]() |
|
RE: Mimo mísuprecital som si ze si spravil tym programom opravu ale nespomennul si diagnostiku...skus iny soft..checkni disk..cez prikazovy riadok..mne to pomohlo zakazdym..ale ak je poskodenych privela sektorov ..obavam sa ze uz mu nepomoze nic.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Mimo mísuja bych se podival co hlasi S.M.A.R.T. mozna je tesne pred smrti... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
chocholosAz tak dobre na tom nejsem se znalostmi co se tyce techto veci takze ani nevim jak na to takze budu muset vice pocist na netru,ale moc diky za info |
bistro
![]() |
|
RE: Mimo mísunainstaluj SpeedFan spust jako admin a klepni na zalozku S.M.A.R.T. pak vyber HDD a klepni na Perform an in-depth online analysis...S trochou anglictiny vyctes co hlasi HDD |
chocholos
![]() |
|
RE: Mimo mísuk western digital by mela byt utilita primo od vyrobce a udelat low level format writes zeros,mohlo by to pomocidvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: Mimo mísuhttp://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Western-Digital-DLG-Diagnostics.shtmldvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
vadne bloky na diskuPokial ti program ohlasil vadne bloky, nema vobec zmysel sa nim dalej zapodievat. Je to dovod na reklanaciu, pokial uz nie je v zaruke, tak kupit novy. Ak mas niekde volne miesto, tak akurat zozalohovat cim skor... |
kono
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
hddDiky vsem za reakce i pomoc a odpo se do toho pustim.Pisnu jak to dopadlo. |
bistro
![]() |
|
chocholosnemuzes mi prosim poslat na sebe skype na pavelka.mira@seznam.cz,moc diky,muj skype je bistroaida |
bistro
![]() |
|
chocholostohle je vysledek skenuhttp://www.hddstatus.com/hdrepanalysis.php |
bistro
![]() |
|
hddvypada to ze sken probehl v poradku,akorat nechapu proc mi hlasilAcronis disk zustatek vadnych souboru |
bistro
![]() |
|
RE: Mimo mísuskus radu od bob85 nakolko ti ten smart zle dokonca zdiagnostikoval aj typ hdd..mas WD nie maxtor...?!skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Mimo mísuten odkaz vzdy zobrazi to co vidis, pokut neni spusten ze speedfanu :-/Priste udelej obrazek... |
chocholos
![]() |
|
chocholosmuzes mi prosim poslat na sebe nejaky kontakt?pavelka.mira@seznam.cz |
bistro
![]() |
|
RE: Mimo mísuskús ho ešte naformátovať v linuxe a potom nazad do ntfs. Ak ti aj potom bude hlásiť chybu, dostal mŕtvicu.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
bistrocau, mám otázočku..ako bol formátovaný tento disk (WD Elements 1Tb) od výroby NTFS alebo FAT32?Inak v tom acronise v režime Ručne skús úplne odstrániť všetky Partície a potom urob nanovo Formát aký potrebuješ... Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
digitalsdisk byl formatovanyna ntfs ale nejsem si jisty,napred jsem ho formatoval novy v koale a potom v pc na ntfs,ted se mi chvilkama hlasi v pc ale uz ho nedetekuje speed fan,nekdy ho v pc nactu nekdy ne tak uz nevim co s tim |
bistro
![]() |
|
bistroPokud je ta možnost tak reklamace.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
![]() |