![]() |
|
UPC a konec analogových programů STV1,2Když nás tu navštívil všeznalý technik UPC, tak se hned na něco zeptám. Po ukončení analogového šíření STV1, 2 z Velké Javoriny se diváci dívají na tabulku oznamující nutnost přeladění. Začne distribuovat UPC programy nově ze satelitu a nebo se po nějaké době můžeme těšit na zrnění? |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: UPC a konec analogových programů STV1,2Musíš napsat lokalitu, já v Brně v analogu na STV1 a STV2 nic o nutnosti přeladění nevidím a sleduji normálně tyto 2 stanice. Je taky otázkou, jestli sis nepopletl kabelovku UPC s nějakou pokojovou anténou :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: UPC a konec analogových programů STV1,2Nespletl jsem se...mám na mysli ANALOGOVOU nabídku UPC v Lipníku nad Bečvou. DIGITÁLNÍ zde nemáme. Bavím se doufám s generálním ředitelem min. české pobočky a ne s nějakým podržtaškou?!? |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: UPC a konec analogových programů STV1,2Ty se bavit můžeš, ale dost těžko se bude bavit generální ředitel s tebou. Takových vochmelků se mu denně vnucují stovky :laughing: Takže si dej požadavek na KC a dostaneš odpověď :8)Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
![]() |