![]() |
|
Telefonní nabídka nové karty CS Link na stáloDobrý den,mám dotaz ohledně telefonní nabídky od provozovatele satelitních služeb CS Link.Máme doposud kartu na rok a za dva měsíce vyprší platnost.Včera nám volali a nabídli nám kartu na neurčito za 1000kč.Dále nám dali možnost platit za 22 programů navíc 160 kč měsíčně.Je to pro mou mámu a ta by vše brala se slevou ihned,jenže mi se to moc nelíbí.Ty ceny,dále telefon od nevím koho a nakonec hned dobírka za 1000kč s novou kartou...Je mi to prostě proti mysli a k tomu nám došel lístek o nevyzvednuté zásilce,tj.kartě a tam je jako dodavatal napsáno Gomgate Logistics s.r o.Možná jsem přehnaně opatrný,ale děkuji vám předem za vaše názory.Hezký večer všem na tomto skvělém místě ;) |
mirdah
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: Telefonní nabídka nové karty CS Link na st...Doplať si na "neurčito" na své kartě....podmínky zjistíš na Interfernetu.......na nabídku z telefonního sluchátku se snažím Nereagovat !!! R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Telefonní nabídka nové karty CS Link na st...Raději bych to taky doplatil standardně, navíc těch 160/měs. smrdí ještě víc.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Telefonní nabídka nové karty CS Link na st...Taky telefonistky posílám kamsi i s jejich kecama ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Telefonní nabídka nové karty CS Link na st...klidně to vem je tam sleva a ta cena bude za balím mix neboj se toho zrušit to mužeš vždycky |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Telefonní nabídka nové karty CS Link na st...Zdar,muzes tez rici,ze momentalne nemas prachy,protoze soudruzky na private jsou drahe:),ale kdyby to dali za 500,-,pak to beres:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Telefonní nabídka nové karty CS Link na st...Si tu děláte srandu,,a co mám teda s mamčou dělat?Mám skylink a neřeším tyto prkotiny.. |
mirdah
![]() |
|
RE: Telefonní nabídka nové karty CS Link na st...Teraz som sa pozrel na www.cslink.cz (aj akciové ponuky) a Tebou spomínané ponuky sa tam nenachádzajú. Najlepšie je tam si zavolať či posleť e-mail.Pre pit178: Najlacnejší balík "MIX" pri 12 mesačnej viazanosti je za 180 Kč a v akciových ponukach sa nenachádza TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Telefonní nabídka nové karty CS Link na st...to máš sice pravdu ,ale dá se to přídit i s 10% slevou |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Telefonní nabídka nové karty CS Link na st...Podvod!!!Jsem si to myslel.Gomgate Logistics s.r o. je ten co to fakturuje .. |
mirdah
![]() |
|
RE: Telefonní nabídka nové karty CS Link na st...tak na uvod - cs link ma externi firmu na diostribuci karet, na tom neni nic divneho ani podvodneho: http://www.comgate.cz/cz/o-spolecnosti/tip/comgate-logistics-sroTelefonni nabidka je cinena vsem s rocni kartou, v mem okoli tri lide vcetne me a na mix balicek davaji presne tu 20kc slevu navic... Ja bych osobne koupil v nejmenovanem obchode novou neomezenou kartu za +-1100 kc a mam 20dni vse + po registraci 2 mesice skoro vse zdarma, to je vyhodnejsi jak doplatek, popr. ten se da u vybranych prodejcu poridit za zajimavejsich 850,- :) |
Happy003
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: Telefonní nabídka nové karty CS Link na st...Děkuji za užitečnou informaci,dobírku vrátíme a pořešíme to asi tak nějak jak píše Happy003. ;) |
mirdah
![]() |
|
cs linkkoupil jsem kartu cs link za 1290,-z eshopu TOTAL 1m zdarma a FILM 2m.takze neni co resit |
millhaus
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
cslink$SkylinkKoupil jsem si Skylink z E-shopu a není co řešit... |
over
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
Co je Comgate - tady to mášhttp://www.comgate.cz/cz/o-spolecnosti/tip/comgate-logistics-sroKáncelář je na virtuálním sídle |
pepinocz79
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Telefonní nabídka nové karty CS Link na st...to mirdah:Nějak se těch starých karet cryptoworks musí zbavit! A takto elegantně jim navíc roste prodej karet,když už je díky jejích strategii nikdo nový nechce!Tak alespoň oslovují již stávající zákazníky. Jo neomezená karta má stát na pultě 1.999,-,ale na internetu a teď už i přes jejich telemarketing 999,- ;P (a někde ještě méně) Pak můžou chtít,aby je prodejce prodával :bigeyes:,když to obratem takto podkopají :crying: Ale rozhodnout se musíte sám! Co je pro vás to nejlepší R^ Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
![]() |