Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink a ostatní provideři

Zatím nic neřeším jede jak má až to přijde tak se bude řešit (rada pro ostatní) - ty xxx ze Skylinku především, CS Linku a nově teď z UPC si myslí, že něčeho dosáhnou těmi změnami co se týká karet a systému Irdeto akorát naserou lidi, protože problémy co to vše provází hlavně u Skylinku je do nebe volající. Tihle provideři by potřebovali krachnout.
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 11.06.2011, 09:30.47

viking
Registrace: 9/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink a ostatní provideři

Bože co furt máte s těma problémama? Já jsem strčil kartu ICE Výměna do přijímače, aktivoval na jejich webu a jedu bez problémů normálně dál. Dreamsky NXP256HD s uni čtečkou.
Možná by bylo dobré mírnit výrazivo a nepoužívat klumpry z Lídlu a Baumaxu.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

Teda nejsem žádný moralista ani spisovně mluvící člověk ani žádný maková panenka.
Ale Viking jasně ukázal na jaké urovni se nachází jeho IQ.
Jsem přesvědčen že se tak podobně oslovují i normálně doma v běžných hovorových siutacích..
To je uroven.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

pro pata

Pročpak ti pak vadí moje výrazy?
Za pravdu se každý zlobí já se Skylinkem problém nemám co se týká rozjetí karty, ale někteří co zde píší tak s tím mají velké problémy takže pokud chce Skylink preferovat takovou politiku a jemu podobní tak ať jdou do (nevhodné slovo)e.
Když to porovnám s jinými providery třeba v zahraničí tak jim Skylink nesahá ani po kolena.
Navíc nabízet tolik typů karet Skylinku k prodeji a ještě u toho dávat neauktalizovaný modul na ty jejich nové karty Irdeto je opravdu výsměch.
A pokud jde o moje sprostá slova ty se používají běžně kolem nás někteří to vnímají citlivě druzí ne, ale patří to k životu - stejně lidé jsou pořád v ČR nasraní a není se čemu divit, když v ČR vládnou političtí (nevhodné slovo)i. A to se pak promítá do všech odvětví. Nazdar. :)

viking

@ kuibisek

Len je otazne ako v tej UNI citacke pojde ciste Irdeto.

terrible
Registrace: 1/2009

viking viking... vies ako davas nepriamo najavo, ze mas dopisane karty a ze si neni vyrovnany s tym ze o ten nelegalny bonus prides?

Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)

fesacik
Registrace: 6/2008

viking

A když si koupíš třeba Window 7 na PC, tak na instalačním CD (DVD) je také poslední verze včetně všech servispacků či patchů?
Pokud karta s modulem funguje, tak není přeci nutné nahrávat nejnovější soft, to ať si přeci rozhodne uživatel sám.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

kazdy den to iste. sky link,refresh,problemy.za to si mozte sami.co kde na internete najdete to tu rychlo zavesite ,diskutujete a nadavate.provideri sa potom brania ,robia protiopatrenia ako vam skurvit zivot.keby ste do vsetkeho tolko nepicovali,tato situacia by nenastala.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeeee

aspon sa tu človek nenudí keby tu písaly o upc,digi tak je tu nuda :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

pro fesacik

Milý pane - je mi úplně jedno jestli o něco přijdu - mám mnoho jiných možností. Mám třeba Sky Deutschland a to mě bohatě stačí.

Já problém nemám jenom je mě líto těch co mají problémy se Skylinkem, protože jak zjišťuji nejenom v práci tak ten, kdo se o satelitní příjem nezajímá tak pořádně ani neví jakou kartu Skylink koupit, nebo přijímač natož to jestli jim to pak pojede. Tyhle výměny si akorát rozhádá svoje ovečky, kteří jsou Skylinku věrni. :)) R^

viking

O refresh tady nejvíce žádají majitelé karet CSlink.
A vypadá to, že největší problém u Skylinku, který se tu od minulé soboty řeší v navazujících vláknech, bude pokořen.

joscer

joscer

a hlavne taký čo nemajú spravny tarif potom sa čudujú že im nejdú niektoré tv v základe ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

pro joscera

To máš sice pravdu ale mnoho lidí se o tohle nezajímá a chce koupit kartu a přijímač a sledovat TV a pokud jim to nejede tak pan Glisník za to zodpovídá a je pak na něm jak to těm lidem zdůvodní.
mě to nevadí já problém nemám, ale znám spousty lidí, kteří se mě ptají co koupit, aby jim to jelo.
Takže v tom pan Glisník má pěknej bordel.

viking

viking

Kdo se o satelitní příjem nezajímá, tak neví OBECNĚ ani jakou platformu si pořídit.
A mimochodem, Skylink má jen dvě karty (Výměnu nepočítám, ta je jen pro ty co už mají starou kartu). A jestli si zájemce o karty Skylink nedokáže přečíst, co je to zač, tak je to jeho nemohoucnost. Nebo máš pocit, že když si někdo půjde koupit kartu a dostane nabídkou SkyDeutschland, tak když jí vezme nemusí se zajímat o to, co je to vůbec za kartu?

joscer

Jupi

jo, jo, těch je nejvíc.
A já jdu raději něco dělat.

joscer

@Jupi: proč by bylo psaní o upc, digi o tolik větší nuda než o těch vašich linkech? protože jsou pro tebe jedničky?

knawi
Registrace: 3/2007

pro Joscera

Možná jsem to zde špatně napsal, ale myslel jsem ty co už mají starou kartu Skylink a chtějí novou - opravdu mnoho lidí se ptá co tedy má koupit atd, mají Technisaty a obávají se o své programy. Dostali i články k přečtení z časopisu Skylink, které se tomuto tématu věnují a stejně z toho nic nechápali.
Možná to pro ně dobře dopadne stejně jako u mě, když jsem na prvopopočátku měl problém se Sky D. Chyba byla u nich, že to neaktivovali tu kartu. Ale teď to jede bezvadně.
Pokud jde o nové tak je na prodejci, aby jim vysvětlil co koupit.
Ale v článcích jsem měl na mysli stávající lidi, kteří mají starou kartu Skylink popř, nějaký starý sat. přijímač.
A o platformách samozřejmě nemají ani potuchy znají jen Skylink a CSlink a s UPC se jim nechtějí uvazovat. A Digi je nezajímá.

viking

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra