![]() |
|
modul mascom cryptoworks/irdetoZdravím,chci se jen zeptat zda opravdu bezproblémově pojede tento modul na technisatu s2(sd)s hdd.a to jak pro starou tt kartu i výměnu pak irdeto?dik. |
hajas
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
modulNejdřív si jej kup a pak uvidíš .... ;) |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 692 |
![]() |
|
moduldobrý,trošku bludný kruh-proto se ptám než to koupim :8) |
hajas
![]() |
|
RE: modul mascom cryptoworks/irdetotak jakou kartu tam teda chceš, tu starou tt, nebo ice, nebo irdeto??? :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
modulvždyt jsem to psal ted tt,pak výmena ice,menit budu nevím kdy... |
hajas
![]() |
|
RE: modul mascom cryptoworks/irdetoLépe než tady je konzultovat problém se svým odborným prodejcem... ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: modul mascom cryptoworks/irdetoMám tenhle modul. Měl jsem ho v TechniSta Technistar S1. Při rychlejším přepínání mi to třeba přestne dekódovat Eurosport HD nebo Sport 2. Už se mi stalo, že se mi nenahrál záznam z Euroswportu HD, prostě nahratá tma. Modul po staru sat.přijímače (a to i v HD8-SX) má cca 8 - 10 vteřinovou prodlevu, kdy hlásí "Zakódováno ...". To hlásí občas i při přepnutí programů, tak na 2 vteřiny. Kartu jsem tam měl ICE Next, ale dělá to i při použití karty VIP (mám ji na čas půjčenou od Skylinku). Když jsem do S1 dal zpátky modul SMIT Cryptoworks, problémy přestaly.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: modul mascom cryptoworks/irdetoPonaučením je vyhýbat se modulům a používat přístroje s kvalitní zabudovanou čtečkou... ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
hajasa na jakej modul jedeš nyní? Pokud ti to jede dobře, tak proč ho chceš měnit? Nechápu co všichni blbnou s výměnou, když k tomu kolikrát nemají ani sebemenší důvod.:lookaround: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
modulhele ja se přiznám,je to pro tchána...zatím pojede tt kartu,koupil si nový příjimač a nekoupil modul,tak vymýšlíme jakej do budoucna,zatím cryptoworks-rozhodně-na ten to pojede? |
hajas
![]() |
|
RE: modul mascom cryptoworks/irdetona cryptoworks modul pojede ice karta furt, takže modul co zvládá irdeto není v tomto případě nutný. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
![]() |