Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Pro fandy MS superbiků!

Dneska na ČT 4 oba závody ze San Marina. Jen doufám, že ČT koupila práva i na zbytek sezony. Další otázkou je, kdo to bude komentovat? R^

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pro fandy MS superbiků!

Hééézkýýý! I když to už dává pravidelně Eurosport.Moc ale nerozumím tomu,jak je to s tou duplicitou práv na přenosy.Onehdy mi z jedné české privátní TV odpověděli,že nemohou koupit práva na závody,které již jednou přenáší na našem území ESP.Jednalo se o BSB-britský šampionát superbiků.Přitom zde se myslím jedná o něco podobného..

sigur
Registrace: 5/2010

Jakub Smrž startuje ze třetího místa (gratulace), tak snad se podaří podium. Jinak práva na vysílání SBK koupil brněnský automotodrom, kde je spolumajitel p.Abrahám! Zřejmně komerční tah před blížícím se brněnským závodem SBK. Tímto zviditelněním na čt přijde víc lidí. R^

chabryf
Registrace: 8/2007

sigur

Byla to informace pro lidi, kterí nemají možnost sledovat sat. televize, včetně Eurosportu (kvůli zateplování a paraboly zaparkovaný v obýváku se mezi ně dočasně řadím i já)a přijímají jen české programy. Nejde mi na rozum, proč nedávají závody od začátku sezóny. Když některá TV nemá peníze, nebo chuť něco vysílat, vymluví se na vysílací práva. :laughing:

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo

http://sportprogram.mypage.cz/

great
Registrace: 12/2005

První závod Rv :crying:

Pikollo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra