![]() |
|
Editor pro Argus PiccoolloZdravím všechny majitele a potřebuji odkaz na nějaký editor pro tento přijímač. Načetl jsem do něho programy z několika družic (motor) a nyní bych potřeboval:1- Programy seřadit a u některých přepsat jejich názevy 2- Fav Group 1-32 přejmenovat např.na - HD, SPORT, MUSIC atd. Jak přejmenovat názvy družic jsem našel, ale ty fav. ne. Předpokládám, že to stáhnu na "flešku" vložím do USB v PC a v "nějakém" editoru to dle mého upravím a takto upravené to nahraji zpět do Piccolla. Měl jsem dříve Arivu 200 a tam šlo při USALS nastavení přepsat u každé družice její pozici na orbitu a tak dosáhnout optimálního nastavení. Jde to i u Piccolla? Díky za odkazy. |
Ládys
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
Editor pro Argus Piccollo:Čti na návody,jo-sat.webnode.cz nebo tvsatnitra.sk video,youtube.com,tvtrade.ieArgus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.
|
digidik
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
Pro: digidikČetl jsem ten návod ve slovenštině, ale žádný odkaz na editor pro PICCOLLO jsem tam nenašel. Pokud ten editor máš stáhnutý z NETU, dej sem odkaz. Jak se s ním dělá? Díky. |
Ládys
![]() |
|
RE: Editor pro Argus Piccoollohttp://www.edision.sk/argus-family/argus-piccoloDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
AntošNič v zlom,ale odkaz čo si napísal...Ty tam niekde vidíš na stiahnutie editor na Edision argus picollo ????Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
Pro: AntošJak píše "johndoug", žádný editor pro Piccollo jsem tam nenašel. Že by neexistoval nikde volně ke stžení? Argusáci, ozvěte se. |
Ládys
![]() |
|
LádysAhoj Ládis, vždyť jsem Ti už na srazu říkal, že je jen ten německý Editor placený, v demo se z něho picneš. Mám ho na www a taky je někde vloni uveřejněn na stránkách ab-forum. Musel by se koupit a je na skoro všechny typy evropských přijímačů. Hledal jsem na něj vloni i crack a nikde jsem ho nenašel.Crack byl asi týden na německém sat-ulc, ale musel být vymazán.Taky, když jsem s Editorem někdy v únoru 2010 pracoval, tak se muselo nahrávat přes křížený rs232, nahrát stav z přijímače do PC rovnou do otevřeného Editoru a pak po editaci nazpět. Myslím si, že bude snažší si udělat setting sám, vyjdi z toho mého a pak ho pěkně přehrávat do nových verzí SW (to už jde cca půl roku od verze SW 1.3.40). Pak si nadělej favority a postupně doplňuj. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Editor pro Argus PiccoolloNevím.Já jsem to nestahoval.Je tam psaný SW pro Argus.Co obsahuje jsem nezkoumal.Existuje SetEditArgus,ale v neplaceném uložíš akorát 20 změn.Mám ještě AliEditor tam to jde vpohodě,ale jestli bude fungovat i na Piccollo nevím.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
LádysSkús "Media box editor studio"...Tam sa mi to podarilo ako-tak rozchodit ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
![]() |