![]() |
|
SKYLINK - společnost je 3 týdny na prodejZdravím dnes jsem z ověřeného zdroje se dozvěděl že celý skylink (www.skylink.cz) je na prodej již tři týdny.Co bude dál když ho někdo koupí. |
pepinocz79
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 45 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: SKYLINK - společnost je 3 týdny na prodejChybí ti tam otazník, jestli se teda ptáš. Jestli ano, tak to nech koňovi, ten má vetší hlavu. Nebo kvůli tomu snad dneska nebudeš spát ??? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
@pepinocczA Tvůj ověřný zdroj ještě neví co bude dál ??? :))) :))) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: SKYLINK - společnost je 3 týdny na prodejSkylink je jen značka |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - společnost je 3 týdny na prodejNezbývá než doufat, že nový vlastník bude mít pochopení pro dvoutunery a UNI čtečky a nabídne nám dotované karty Výměna Conax :))) |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - společnost je 3 týdny na prodejpreto bola zalozena ta firma skylink, a.s. |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - společnost je 3 týdny na prodejNo co - krachla Sazka, krachnou ostatní - do nekonečna se krást nedá !!! Co bude s providerem dál, se uvidí, jen mám názor, že přechod na Irdeto byl termínově něšťastný a neprofesionální. Ona ta změna něco stála a zákaznický boom se nekonal. Jinak co pepinocz79 zde vypustil, by mohla být " super kachna" !!!! |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - společnost je 3 týdny na prodejirdeto mělo být před koncem digi to by to vypadalo jinak :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
for: bigjAhojda neveř že je to kachna byl u mě přímo zástupce CSLINKU dnes odpoledne a tem mi to řekl že oni jsou také jedni z kupců kteří mají o ně zájem.Promiň ale "kachna" to poravdu není |
pepinocz79
![]() |
|
RE: SKYLINK - společnost je 3 týdny na prodejJa o kachně nic nepsal, nejradši mám pečenou :))) , dnes po telefonátu z cslinku mi paní zdělila že HD přez léto tak snad od ní bude do podzima pokoj :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
pepinocz79Ajéje, tak k tobě kdyby dneska napochodovali brazilci s těma jejich dekama a hrncema, tak ty je od nich snad i koupíš... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
for: polulinNe nemyslím si to a určitě bych to nekoupil.Jen jsem Vám chtěl sdělit to co mi zástupce řekl a chtěl jsem jen vědět zdali o tom třeba i někdo z vás co tu jste na internetu nevíte.Nic víc. ;) |
pepinocz79
![]() |
|
RE: SKYLINK - společnost je 3 týdny na prodejČesko a Slovensko je poměrně malý trh, takže spojení Skylink a třeba CSLINK by byl asi poměrně logický krok. Obě dvě společnosti se v poslední době dost rozvíjejí a kdyby se spojily, tak by vznikla docela silná skupina. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
@pepinocczNedělej tady ostudu a ze sebe šaška.takový jako Ty co mají ty ověřený zdroje a špičky vedení z Pay TV k nim chodí domu opravdu miluju. Nědělěj tady rozruch a neblbni lidem hlavu. českej národ je chytlavej na každou blbost. |
pat
![]() |
|
RE: SKYLINK - společnost je 3 týdny na prodejlen dufajme ze to nekupi UPC o digi pochybujem |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
@ pepinocz79a ešte mi/nám skús povedať koho a čo zastupuje zástupca CS Link-u? |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
for: PATTak sorry a nezlob se , že jsem tě teda urazil myslel jsem že je to forum kde se lidi (technici,montážníci) baví o novinkách a připadných problémech nebo věcech co se kde dozvěděli.Šaška určitě dělat nebudu a nehodlám.Jen jsem chtěl sdělit to co mi bylo taky sděleno.Nic Víc Nic Míň ... :( |
pepinocz79
![]() |
|
bigjJa o kachně nic nepsal, nejradši mám pečenou ......Kachna - kačka, na Slovensku je najlepšia trtkačka :laughing: R^ |
figmar
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
KolegovéJako zpráva od pep.79, nikomu z nás neubližuje. Jen INFO a super. :) R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - společnost je 3 týdny na prodejcely by to bylo logicky vyusteni. tehle trh neni tak velkej , aby tady bylo tolik poskytovatelu. kdyz m6 koupilo cslink tak sem si z toho delal srandu , kdy koupej i skylink a ono to zase tak mimo nebylo :))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
CESTakže tady každej bude psát co ho napadne ??U nás v hospodě taky Venca Vokurka povídal že má ověřený zdroj že Digi TV bude mít příští měsíc 8 kanálů v HD. A Venca nekecá a doufám že to info nikomu tady neubližuje... Tak se tady takhle můžem bavit ;) ;) |
pat
![]() |
|
patAť žije Venca Vokurka! Na Hrad!!! |
figmar
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - společnost je 3 týdny na prodejOd zástupce CS Linku taková kachna jistě nebyla myšlena zle. Ti už toho napovídali a víme s jakým výsledkem, nebo spíše výsledky. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - společnost je 3 týdny na prodejv pondělí u nás byl v obchodě zástupce CSlink a něco povídal o rozšiřování HD programů, ale že by canaldigital kupoval towercom o tom nepadlo ani slovo |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - společnost je 3 týdny na prodejked sa pozrieme par rokov dozadu, spajali sa taliani, francuzi tusim aj poliaci nieco fuzovali, cize pre nas maly trh by to bolo podla mna aj logicke |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - společnost je 3 týdny na prodejTo čo je za primitíva? Trochu si to poplietol, SkyLink má záujem o krachujúci CSLink... Heh, že zástupca CSLink bol u neho a ponúkal mu asi spoluúčasť. Aspoň sa zamysli čo tu trepeš. Celý CsLink je už horší ako DIGI TV.... Rv90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 419 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |