Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat Technistar S1 - jaký modul pro ICE

jaký modul pro S1 a Skylink ICE kartu? Samozřejmě základním požadavkem je bezproblémovost, sekundárně bych nerad přepínání kanálů nad 1s.... máte někdo s S1 a ICE i v souvislosti s modulem a rychlostí přepínání nějaké praktické zkušenosti?

Jantars
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat Technistar S1 - jaký modul pro I...

Proč ICE a ne Irdeto ???

CES
Registrace: 4/2007

Mě taky tahle otázka zajímá. A ICE, protože výměna za čisté Irdeto zatím není aktuální.

mickeyb
Registrace: 6/2009

Jantars

Já mám v S1 modul Cryptoworks SMIT (modrozelený) a chodí to v pohodě. Nevím, jestli je přepínání pod 1 vteřinu, ale je rozhodně rychlejší než při použití modulu Mascom Cryptoworks+Irdeto nebo Neotion+ (ten Omko do TechniSatů nedoporučuje). Jiným modul jsem nezkoušel.
A ještě poznámka. Pokud se v S1 použije modul s rozhraním CI+ (tj. třeba ten Neotion), tak nelze nahrávku přehrát na jiném TechniSat přístroji (pokud jsou třeba v domácnosti dva).

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Joscer

Díky doufal jsem ze se ozves. I omko doporučuje mz smit cw můžeš prosím ověřit tu rychlost přepínání se a hd?

Jantars

Jantars

No tak tě asi nepotěším. Přepínání SD-SD je tak do dvou vteřin a přepínání SD-HD spíše ke třem. Ale to je velice subjektivní pocit "že je to dlouho". Když si k tomu nepočítáš jednadvacet, dvaadvacet, třiadvacet, ... tak to ani nepřijde moc dlouho.
Já si myslím, že rychle umí přepínat jen přístroje s interní čtečkou, přístroje s vloženým CA modulem se jim nikdy nevyrovnají. Ale neprošlo mi toho rukama tolik, abych mohl zevšeobecňovat.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Díky zvážím a uvidím. Mám dlouhe reakce, jsem na dovolene...

Jantars

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra