, sekce: Skylink |
|
Skylink Vymena n23Zdravim, po 23-tie Skylink Vymena...mne dosla teraz domov Vymena - ICE karta ale taka cela smart-karta velkosti kreditky bez vyrezov pre SIM velkost... :bigeyes: Je toto normalne?? Uz som riesil niekomu vymenu cez kamenny obchod a obalka vzdy obsahovala predrezane hybrid karty SIM v smart velkosti... Ake poslali vam priamo zo Skylinku?? K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: Skylink Vymena n23caf krikri skus to este raz dako popisat, lebo tomu nerozumiem :) chces povedat ze vyzera asi ako prve Slovak Link karty.. tie tiez nemali vyrez, co je myslim si v podstate jedno.. Dokonca je to lepsie, lebo sa zvykli zasekavat pri vyberani v citacke a musel som kopec kariet prelepovat paskou. Mne vymena este neprisla.. a na druhej strane asi je to mozno aj podmienene tym ci si na tej karte platis daku sluzbu, pripadne si bol vylosovany v skupine kariet dotovanych skylinkom... tazko povedat...Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
|
|
neni vyrezjj tak ako pises neni vyrez oproti tomu ked ju kupis - s vyrezom - v predajnija mam praveze modul Mascom easy.tv Twin kde celu - velku mam Gital-ku (bez vyrezu) a Skylink modra bola pred-vyrezana :))) takze teraz Vymenu musim obvyrezat :razz: manualne noznicami ... K PS: mne sa smartkarta s vyrezami ani v smart citacke nezasekavala nikdy |
krikri
|
|
krikriAsi je jedno, jestli ji objednáš ve Skylinku nebo koupíš. Já ji objednal (s dalším zbožím) na Eltasat.cz a také mi přišla karta bez přípravy na vylomení ve formátu SIM.Takže to asi bude těžko i souviset s tím, co píše fesacik na konci svého příspěvku. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
mala opravapredstavte si, neviem kto to spachal, :) ale ta CS-Link - povodna Gital-ka ma vyrez! Takze rezat nemusim hehe.Tymto sa opravujem az ospravedlnujem! K |
krikri
|
|
RE: Skylink Vymena n23Ozaj .. postrehol som ze na 23,5 na cslinku idu aj dva discovery programy.. , neviem ci som sa neprekecol a nejdu len v testovacom rezime...Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
|
|
fesacikmyslíš travel a sciense tak mne nejdú ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Skylink Vymena n23jo jo :)Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
|
|
RE: Skylink Vymena n23dufam že už aj ten Bomerang pustia ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Skylink Vymena n23ten som neskusal.. musim sa na to doma pozriet.. ;)Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
|
|
ozajuz to tu bolo par krat ale ta Novinka bude kedy uz na svateho Dindy?! :laughing: |
krikri
|
|
RE: Skylink Vymena n23mozem ti poslat scan ak chces :) minimalne z tych discovery :)Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
|
|
@fesacikz čoho scan ? z tej zapísanej gitalky .. no daj .. :laughing: |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
|
|
RE: Skylink Vymena n23kto tvrdi ze je zapisana?Nepoznas inu formu karty kde ide tiez vsetko? Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
|
|
RE: Skylink Vymena n23mas predplateny nejaky balik, ked ti idu tie discovery? |
fajnsmeker
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 128 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|