Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink a prázdninové akce...

Očekáváte ještě nějaké reakce ostatních satelitních providerů pro CS/SK, nebo už se nechají Skylinkem pouze převálcovat? Mám pocit, že ostatní začínají pomalu ztrácet...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink a prázdninové akce...

Asi se jim zželelo po těch tunách pitomců, které nachytali a nacpali jim karty "Výměna" za 600kč a chcou naopak udělat dobrý skutek, tak daji spodině nažrat a daji jim kejdu, která je nic nestojí.

Tohle neni žádná ochutnávka, to je zase jen gesto pro lidi, kteří slyší na cokoliv, co má v kořenu slova "zadarmo".

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Odhlásime dovolenky pri mori a budeme čumeť do bedne celé prázdniny a chodiť do hory na huby. Aj tak bude škaredé počasie... :laughing: :laughing: :laughing:

PeMa
Registrace: 2/2011

zadarmo

se nezapomente dívat od pátku 24.6.na festák Glastonbury-zdůraznuji význam slova-zadarmo-v sat.vysílání.Asi to však nebude pro všechny tak ořechové.Málem bych zapoměl je to na družici 28,2E BBCi

Ufones
Registrace: 5/2010

niekoho trápi nervozita?

Nehnevaj sa Saxon ale prečo máš dojem že s kartou výmena niekoho nachytali? Ja som si kartu tiež vymenil, peniaze za ňu mi vrátili vo forme kreditu na balíčky ktoré si platím aj tak a teraz za to že niečo predplatím na dva mesiace ( čo by som aj tak predplácal) mi dajú niečo zadarmo. S kartou výmena (ICE) nemám ani v mojom necertifikovanom prijímači s UNI čítačkou najmenší problém. Alebo ťa žerie to že si kartu ešte nevymenil? :)))

bobsk
Registrace: 3/2007

Peter T.

KED MOjZIS vybbavil aby na zemi 40 dni a 40 noci prasalo a zachranil sa iba noe a jeho rodina tak neratal stim ze v 21. storoci
sa objavi novy spasitel DR.skylink&GLISNIK...

hajnalka

hajnalka: Máš v tom poněkud hokej, zopakuj si dějiny, když už o nich chceš psát :)))

Saxon: Ano, nic je to nestojí, navíc kromě dobrého PR, které si udělají akcí "zadarmo", je určitý potenciál, že se někomu tyto kanály zalíbí a opravdu si je aspoň občas předplatí, čili je to pro ně slušná reklamní akce.

A proč to dělají zrovna v létě? Protože se stejně tolik lidí dívat nebude a družice se tudíž tolik neopotřebuje :laughing:

mik9
Registrace: 1/2011

tak jsem si za kredit 600 kč za vracení za novou kartu, použil na prodloužení předplatného o 2 měsíce, abych dostal balík HBO na léto zadarmo, vše se odeslalo jak má , Multi se mě prodloužilo, kredit ubyl, ale HBO stále zakodovano. Ty ostatný HD programy co se měli spustit, běží naprosto v pořádku. Jak jste na tom vy? Zkoušel to někdo?

cariada
Registrace: 4/2009

Jeden takovej člověk , kterýmu sem zařizoval skylink a slyší na slovo zadarmo mi před chvilkou volal :))) Za pár dní mu končí Multi HD tak jim hned jak to zjistil poslal platbu na Multi HD na další 2 měsíce ;P Teď si mě stěžuje , že mu balíček HBO nenaběhnul :lookaround:

Beavis
Registrace: 9/2006

Jsem na tom podobně. Protože v historii objednávek vidím, že CZ-HBOpack PROMO 2011 je s aktivací od 20.1.2012. Tedy od doby, kdy jsem si prodloužení provedl. Volal jsem na Skylink, ale tam je to bez šance, nedá se dovolat. Tak uvidíme.

ZdenekMi

BOBSK

Vymena ICE za 0D03 a naco ked nepouzivam MULTI balik.
Mam aj cs link a je tam lepsia ponuka:

RE:Mik9 Dejiny mam dobre prestudovane ale na slovensku je to tak...

hajnalka

@hajnalka

keď neplatíš balíčky vymieňať samozrejme nemusíš, veď to ti nikto zatial netvrdí, ani samotný skylink. Tu sa ukazuje že na kartu výmena (ICE) najviac p.i.č.u.j.ú ľudia ktorý ju ani nemajú a ani nepotrebujú nakoľko žiadny balíček neplatia.
Otázka znie: Načo nadávať na niečo čo nemám, nepotrebujem a preto ani neplánujem mať? Žeby len tak zo zvyku? :)))

bobsk
Registrace: 3/2007

hajnalka: Chceš tvrdit, že na Slovensku je to tak, že Mojžíš žil před Noemem a domlouval potopu? :bigeyes:

mik9

U mě do 5 min programy mimo HBO hd jdou.

teedy
Registrace: 9/2009

Tak sem tomu člověku co mi volal mrknul na historii objednávek a původně tam měl , že HBO bude mít aktivní od 11.7. kdy mu začína to dvouměsíční předplatný , ale když sem mrknul před chvilkou tak už tam je HBO od 17.6.

Beavis

ale programy nejdou i když sem zkusil reautorizaci :lookaround:

Beavis

mik9

RE:hajnalka: Chceš tvrdit, že na Slovensku je to tak, že Mojžíš žil před Noemem a domlouval potopu?
Na Slovensku určite nie, iba u neho doma :laughing:

HD-BOX 9200

dodkomajk
Registrace: 5/2009

Mě už se taky změnil datum na 17.6., ale visí tam ve stavu "Uspokojitelná" a ne "Konzumovaná". Takže zatím smůla. Snad zítra ten stav překlopí.

ZdenekMi

SAXONE právě jste se předvedl jako úplný p.r.i.m.i.t.i.v. Celkem vás lituji.

petr121
Registrace: 4/2008

Nemusite me litovat. Mozna jsem primitivni jedinec, ale vetsina kroku Skylinku se mi opravdu nelibi, nestydim se to priznat. Poradaji setkani pro prodejce ci montery, ten naivnim zacpou hubu tremi chlebicky a pivem a vzapeti delaji podrazy, ze je mi z toho velmi zle. Neni to ic noveho, kdo ma oci otevrene, vi co mam na mysli.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Co máte na mysli, Saxone?

Dobrý večer, Saxone,
skutečně by mě zajímalo, jaké podrazy Skylink dělá. Je-li to pravda, dáme do pořádku. Jen je třeba být konkrétní a ne anonymní a mlžit.
Uvítám bližší informace.
Jaromír Glisník

jglisnik
Registrace: 8/2007

Dobrý den pane Glisník,

dnes jsem si doplatil Multi HD. V historii objednávek mám "CZ-HBOpack PROMO 2011" s dnešním datem aktivace, ale stále ve stavu "Uspokojitelná" a mezi aktivovanými službami není. Na Hotlinu se dneska nedalo dovolat, bylo stále obsazeno. Kdy se služba skutečně aktivuje?

Předem díky za odpověď.

ZdenekMi

Troska sa pripletiem do diskusie, ak mi je to dovolene.

podraz c.1
zdrazenie balika multi z 9 na 12 eur, (btw. o 25% to sa v dobrych rodinach nerobi), bez pridania novych programov, slusne spolocnosti vacsinou ked zdrazuju tak za to poskytuju pridanu hodnotu naviac

podraz c.2
deklarovana podpora CW do konca roku 2012, momentalne bezia nove programy len na systeme Irdeto a novych kartach - takze su dve moznosti - bud system podporujem a plna ponuka bezi aj na starom systeme aj na novom, alebo system nepodporujem a programova ponuka bezi len na novom systeme. Pri vsetkych vyjadreniach Sk..-ku o podpore do konca roku 2012 je sucasny stav nejaky mackopes - aj podporujem aj nepodporujem - tak ako je to vlastne - nie je to klamanie zakaznika?

podraz c.3
branie si zakaznikov ako rukojemnikov, bud zaplat kartu vymena alebo ostan druhorady zakaznik bez moznosti objednat si ponukanu sluzbu. Zakaznik takisto ako firmy planuje, ak ked na zaklade dlhodobych deklaracii urobi rozhodnutie, a Sk...ink v rozpore zo svojimi prehlaseniami meni podmienky za pochodu, tak je to cisty podraz.

na zaver: uz nebudem pokracovat v tomto vlakne, verim ze kazdy si bude zodpovedat za svoje ciny a zozne urodu z toho co zasial.

bleskone
Registrace: 12/2009

kartu výměna

mnoho mých zákazníků již realizovalo a jsou nadmíru spokojeni,vyměnily karty skylink za Cslink,šitlink pá pá R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

jglisnik

proč tak strašně spěcháte s výměnou,vše chodí OK R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

bobsk

Suhlasim stebou.
Spasitel som napisal preto lebo sa mi nepaci ze SKYLINK
chcel spasat z mojej penazenky 80Sk kazdy mesiac za NEX