Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink a prázdninové akce...

Očekáváte ještě nějaké reakce ostatních satelitních providerů pro CS/SK, nebo už se nechají Skylinkem pouze převálcovat? Mám pocit, že ostatní začínají pomalu ztrácet...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink a prázdninové akce...

Proč pořád někteří žbrbláte. Myslím, že letní nabídka Skylinku je seriózní. Platím stále a pravidelně, protože je kvalita a počet programů bezkonkurenční. Jen tak dál. R^

Kamil
Registrace: 1/2006

@JG

Zdravim Vás,

Je od Vás moc pěkné, že nabízíte nám montážníkům stát se vašim PARTNEREM v oblasti prodeje služeb "placené satelitní televize" a nabízíte atraktivních 7% jako provizi. Už némě pěkná je skutečnost, že u dvou zákazníků, kterým jsem takovým to způsobem provedl měšíční test balíčku přišla od Vás rovnou složenka na prodloužení.
Upozorňuji, přišla zákazníkovi, nikolim mě, coby 7 procentnímu PARTNEROVI...
To mi nepřipadá jako partnerské jednání, nemyslíte?

Další věc, co se mi nelíbí dobře popsal kolega
bleskone v bodě 3.

Další je už jen má osobní záležitost, coby vašeho předplatitele.
Velmi mě mrzí, jak za poslední dva roky šla dolu technická kvalita Eurosportu HD, neni to jen muj pocit, mám na to nezpochybnitelné důkazy.
Osobně bych za Eurosport HD platil stejnou částku, jako za celý balíček HD plus, ale chci HD kvalitu z roku 2009, nikoliv to co distribujete nyní.
Až si zase na něco vzpomenu, rád Vám zase napíšu. Nyní se jdu starat o naše společné zákazníky...

Jinak bych chtěl pochválit vašeho dealera pana Hořáka.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

HD plus

A co ti co mají předplacené HDplus? To jsou pro Skylink podřadní zákazníci? Proč se na ty nevstahuje žádná akce? Nejdřív chce Skylink přitáhnout zákazníky k HD a pak je slušně řečeno kopne do zadku!

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

@ZdenekMiandCariada

Po zaplacení částky 580Kč(Multi na 2 měsíce) mi vše naběhlo okamžitě-platba kartou.Jen "Hbo-čka" CZ-HBOpack PROMO 2011 mi naběhla až po několika hodinách.Platba proběhla kolem 17.6.kolem 5pm.Ještě v 10pm téhož dne jsem to kontroloval (sekce správa karet) a nic.Muselo to dojít až po půlnoci.Sami o tom píšou,že se musí platba "spárovat" s objednanou službou.Prostě běží vše i s CS bapíčkem,který se otevřel také hned po platbě.Není prostě žádný problém.Přijímač Humax IRHD 5100S.Pěkný dík pro Skylink.

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

U mě HBO balíček aktivovali dnes ve 3 hodiny v noci. CS balíček zatím ne, ale to už mě tak nebolí...

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

Kamil

Ja tu nezbrlem.
Len mi vadi to zdieranie za zdielanie.Orem SKylinku
to nema ziadny provider.

hajnalka
Registrace: 5/2010

HD plus

Jo, to je fakt divný, že na to se to nevztahuje. Proč je z toho vynechané, to také nechápu.

ZdenekMi

mělo by to být navše

co si kdo předplácí tedy včetně HD plus!!! Snad to změní a dají i tyhle předplatitele do "letní akce",když už platí! Mělo by to být fééér...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Pro Saxona

Vážený Saxone,
7% je (dle mého názoru) velmi rozumná provize za PRODEJ služby, ovšem neúměrně vysoká provize za INKASOVÁNÍ peněz. Pokud jste získal pro placenou nabídku zákazníka, který placenou nabídku dosud neměl, prodal jste mu ji. Pokud pouze inkasujete peníze od někoho, kdo by si stejně placenou nabídku platil, o prodej se (dle mého názoru) nejedná.
My však platímě oněch 7% i za inkasování peněz a navíc na NAŠE náklady NAŠE zákazníky upozorňujeme, že jim brzy vyprší předplatné. A oni pak zajdou k Vám do prodejny a vy pro Skylink inkasujete předplatné a dostanete 7% provizi. Žádný podraz v tom opravdu nevidím.
K druhé poznámce - nové programy na starých kartách.
Nejsem si vědom, že by někomu na jeho kartě nefungoval nějaký program, který byl v nabídce Skylinku v době registrace karty. Moje autorádio neumí přehrávat MP3 disky, u aut prodaných o půl roku později je MP3 přehrávač standardem. Měl bych považovat prodejce/výrobce svého vozu za podrazáka, že mi v mém rádiu nefunguje něco, co funguje zákazníkům, kteří si koupili vůz později?
Budiž - je podrazák. A co když mi nabídne náhradu mého autorádia za nové a nebude mě to stát ani korunu. Je to pořád podrazák? Dle bleskone zřejmě ano, dle mého názoru v žádném případě. Ale každý má samozřejmě právo na vlastní názor.
Dovoluji si Vás poprosit o ony nezpochybnitelné důkazy o zhoršení kvality Eurosportu HD u Skylinku. Napište mi na skylink@skylink.cz a ve zprávě vyznačte, že je pro mě. Rád vše prošetřím a samozřejmě Vám odpovím.
Pěkný víkend přeje
Jaromír Glisník

jglisnik
Registrace: 8/2007

CS naběhla po 10 hodinách, HBO zatím tma...

pf09
Registrace: 8/2010

jglisnik

Nemohl byste se taky zde vyjádřit k nedávnému problému "nechodících zápisů " na karty a následné vypadnutí 6ti HD programů?Děkuji

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

pan Glisnik

som v podstate rad, ze sa do sdiskusii zapajate.
Ale neda mi, aby som nezareagoval zna vas paralelny argument na staru vs novu kartu, cize na tie autoradia.

Nebolo by efektivne (a asi ani mozne) menit hardware = cip v autoradiu, aby dokazalo prehravat mp3. Ano vymena predajcom za nove s mp3 by bola skvela a vynimocna.
Ale teraz ruku na srdce pan Glisnik,nedaju sa do stareho CRW systemu pridat nove programy? Priznajte ze sa daju, ze je len a len marketingovym rozhodnutim nove programy kodovat uz len Irdetom. Ake sa nu to dovody je uz ina pesnicka.

losparabo
Registrace: 2/2007

Pro petra33

Na některých kartách docházelo v minulých týdnech ke konfliktu zápisu autorizace 6 HD programů. Jednalo se o velmi kuriózní problém projevující se pouze na některých kartách. Irdeto na jeho analýze dlouho pracovalo a někteří zákazníci a partneři Skylinku vydatně pomáhali. Minulý pátek se podařilo závadu odstranit. Podobný konflikt sériového čísla karty a autorizačního zápisu se dosud u žádné jiné platformy s Irdetem neobjevil. Takže má Skylink neslavné prvenství a Irdeto velmi cennou zkušenost.
Snad nám to zákazníci odpustí.
Mějte se pěkně
JG

jglisnik

Pro losparaba

Jistěže by bylo možné nové programy provozovat na starém CW systému. Z Vám jistě známých důvodů bude však nutné CW karty brzy vyměnit. Naším krokem motivujeme zákazníky k dobrovolné výměně a snažíme se to dělat tak, aby necítili zbytečně velkou újmu.
Zkrátka jako ten vysněný prodejce auta nabízíme v rámci servisní prohlídky bezplatnou výměnu autorádia (staré karty) za nové. Servisní prohlídku (placenou službu) by zákazník hradil stejně.
Skylink je vnějšími okolnostmi nucen vyměnit karty CW. Nové karty nám zadarmo nikdo nedodá a většina našich zákazníků nám pravidelně neplatí. Je to složitá situace a my se snažíme ji řešit co nejseriózněji (výměna s bonusem).
Možná máte nápad, jak to udělat lépe. Sem s ním, každá rada dobrá.
Mějte se fajn
JG

jglisnik

p. Glisnik

Taky si myslím, že je dobře, když tu zazní i argumenty druhé strany, byť zde nemusíme s některými z nich souhlasit. Je jen škoda, že podobná prohlášení se objeví jen zde a ne třeba na stránkách Skylinku (nejlépe asi v sekci Novinky). Vždyť třeba stačilo napsat, že Skylink s Irdetem intenzivně pracuje na problému, který se vyskytl byť jen u malé části uživatelů. A všichni by věděli, že Skylink se problémům věnuje, ačkoli se jich třeba zrovna tento netýká. A pak napsat, že problém byl zdárně vyřešen. Myslím, že takováto otevřenost by prospěla PR a získala důvěru zákazníků více, než jejich obesílání v podstatě o firmě nic neříkajícím časopisem, kdy ještě mnozí z nás to ve věku internetu a EPG můžou považovat až za neekologické chování ;) A jsem zvědav, jestli se aspoň v tom časopise objeví nějaký pohled do zákulisí a budou tam zveřejněny success i nesuccess story při řešení problémů zákazníků.

mik9

Pane Glisník, můžete mi odpovědět i na můj dotaz? Ohledně HD plus a prázdninové akce? Proč jsme my s HDplus diskriminováni?

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

Skylink magazín

Já jsem rád, že ho posílají. Konečně mám pěkně televizní program všech stanic přehledně na jednom místě. Možná jsem "neekologický", ale mě to vyhovuje.

ZdenekMi

pre p Glisnika

Dakujem za potvrdnie, ze nove programy by sa samozrejme dali pridat pod CRW kodovanie

A dalej sa ale nezhodneme, mame rozdielny uhol pohladu
vy hovorite o motivaci k dobrovolnej vymene, ja o vnucovani Irdeta. Pychologicky pridaním novych programov, ktore idu len na ICE/Irdeto vnucujete novu kartu, aby si nove programy clovek mohol pozriet. Ano clovek je zvedavy, ale vnucovanie ludia nemaju radi. Nic vam nebranilo dat nove programy aj na CRW a jednoducho, rovnako dobre ako vopred pripravujete zakaznikov na prechod povedat, ze od X.X 2012 koncime, nic na CRW kartach uz nepojde, alebo pojde len zaklad (ale dokedy povedat asi neviete, ci nechcete). Chapem, ze chcete vymenu ako po technickej, tak po inych strankach, najma obchodnej. Nechapem ale, preco si sami vytvarate psychicke bariery v zakaznikoch, nechapem preco robite pionierske kroky - testera so surflokom. Samozrejme nemam vsetky informacie ani zadania, ktore vas k tomu viedli. Pozram sa na to z pohladu zakaznika.

Na zemnu staci velmi malo.
Myslim si,ze by vas zakaznici vnimali ovela pozitivnejsie, keby ste nerozdelovali programy na do ery CRW a po ere CRW. Aj tu, podla mna z financnej stranky pozitivnu, akciu vymena, by chapali ako ustretovy krok a nie ako zastierci manever ako vnutit Irdeto a potom pockaj zajac.

Vidite v tom rozdiel?

losparabo

losparabo

Dovolím si přidat na tuto věc i svůj názor. To, že skylin motivuje lidi k výměně karty takto je podle mě košér a hlavně takto si lidi budou měnit karty průběžně. Jak znám náturu čechů a možná i slováků, tak my vše necháváme na poslední chvíli. |Tudíž si myslím, že i tu výměnu bychom nechávali všichni na poslední chvíli a pak si opravdu nedovedu představit tu hrůzu co by musel Skylink zažívat při výměně 1.000.000 karet. :O

wladys

wladys

Ano mas pravdu, urcite je to jeden z dovod pre volbu strategie "nutenia" k vymene.
Ale to sa dalo riesit bonusom, aky SL urobil teraz na leto. Veymen a dostanes dalsi bonus. Postupne na to asi prichadzaju, vymenit len 100.000 z odhadom 1,3 mio CRW je malo.

losparabo

Vyměň a dostaneš další bonus

Díky za námět, losparabo.
Výzva: "Vyměň a dostaneš další bonus." je mnohem přijatelnější než nucení. To je fakt.
A právě tou cestou Skylink jde. Nikoho nenutíme k výměně karty. Pokud však výměnu zrealizuje zákazník dobrovolně, "dostane další bonus" v podobě programů, které dosud přijímat nemohl. Přesně na principu, který doporučujete, je postaven koncept naší výměny karet. Nikoho nenutíme, vydělá však, když vymění.
To jsem rád, že jsme se shodli.
Připojovat systém CW k novým programům je technicky možné, avšak obchodně kontraproduktivní. Z pohledu provozovatele Skylinku, samozřejmě.
Pěknou sobotu, musím se věnovat i jiným záležitostem. JG

jglisnik

Pro wladyse

Akční nabídky dáváme dohromady tak, jak nám to naše marže na jednotlivých balíčcích umožňuje. Asi nikdy nebudeme schopni vyhovět všem zákazníkům.
Mějte se pěkně. JG

jglisnik

Platí to nebo ne i u karet ČT a Sezona?

5.4. Distributor je oprávněn vyúčtovat uživateli nezbytně nutné náklady v případě, kdy byl distributor nucen pro zajištění příjmu televizních programů prostřednictvím satelitu provést technická opatření, která vyžadují výměnu karty (v důsledku prolomení kódu, skončení životnosti systému podmíněného přístupu apod.) a uživatel je povinen takovéto náklady uhradit. V těchto případech se distributor zavazuje doručit novou kartu na adresu uživatele sdělenou distributorovi při registraci.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

chybná citace, správná zde:

Po registraci karty VÝMĚNA dojde automaticky k následujícím krokům:

1. Na novou kartu VÝMĚNA se přenesou programy z původní karty, včetně placených, přičemž uživatel získá plnou aktuální nabídku GRATIS, i když ji na své původní kartě neměl v plném rozsahu aktivovánu.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

jglisnik

Takže ti co mají na delší dobu předplacené HDplus tak mají prostě smůlu. Navíc je HD plus jako balíček drahší než multi, tak pak tu Vaši strategii ohledně akce nechápu už vůbec. Přeci si nebudu kvůli akci na HBO předplácet sd-čkové multi. To je trochu na hlavu postavené, když máte zájem na tom získávat zákazníky hlavně pro HD programy. ;P
Chtěl sem si prodloužit HD plus na další období a tím využít i akce na HBO. Takto mám jasno, zaplatím až mi doběhne současná abonence. Pokud takto bude postupovat většina abonentů HD plus, tak jste přišli o vcelku pěkné peníze. Nevěřím totiž, že si kvůli této akci budou předplácet i Multi, když ho vlastně nechcou a už vůbec nevěřím, že si místo HD plus předplatí tu očesanou nabídku HD programů doplněnou o vcelku obrazově bídné SD programy.

wladys
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra