Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink a prázdninové akce...

Očekáváte ještě nějaké reakce ostatních satelitních providerů pro CS/SK, nebo už se nechají Skylinkem pouze převálcovat? Mám pocit, že ostatní začínají pomalu ztrácet...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61
Odpověď v diskusním vlákně

wladys

Je jasné, že Skylink teď prioritně neřeší staré/nové předplatitele ale výměnu karet !!! a k tomu zjevně slouží všechny současné akce a bonusy - motivovat(přimět) lidi k výměně starých CW karet, nemá smysl rozvíjet debaty jestli je to spravedlivé ke stálým abonentům HD plus a pod... Ti o nic nepřicházejí, pouze pokud chtějí nové programy, výhodnější ceny, akce a bonusy "zadarmo"...., musí nejdřív vyměnit kartu :)) - a ve výsledku to nakonec pravidelného předplatitele vyjde zadarmo! Taková je prostě současná strategie Skylinku a hotovo, můžeš si vybrat jestli ti to vyhovuje. Můžeme sice špekulovat, jestli se to Skylinku vyplatí nebo ne, jestli by se jim nevyplatilo spíše získat nové pravidelné předplatitele v případě, kdyby rozšířili nabídku i na starých kartách (i za cenu, že by se následná jednorázová výměna karet Skylinku o něco prodražila, ale celkově by na tom třeba vydělali...) a pod..., ale mudrování je tak všechno co s tím můžeme dělat. Volba obchodní strategie je čistě věc/riziko Skylinku. Osobně mám jasno, držím se staré spolehlivé CW karty do posledního dechu a mám pro to dobré důvody ;) každý se může rozhodnout jak chce R^

lance
Registrace: 10/2008

RE: Skylink a prázdninové akce...

Nepripada mi celko fer, ked ja mam na ROK zaplatene MultiHD a CS-TV a Skylink ma nezapocita do prazdninovej akcie. Tomu, kto si za ovela mensie peniaze predplati balice len na dva mesiece, tomu je komfort HBO umozneny.
Pripada mi dost blbe, aby som si predplatil na dva mesiace od juna 2012 multi, len aby som sa stal clenom skupiny "prazdninova akcia".

vado
Registrace: 6/2006

Pro vada

Podívejte se, prosím, na stránky Skylinku a přečtěte si podmínky prázdninové akce. Pro Vás akce přece platí také.
Cituji:
"Stačí jednorázově uhradit poplatek za uvedené balíčky v hodnotě minimálně dvouměsíčního předplatného (tj. minimálně 580 Kč za MULTI resp. 720 Kč za KOMBI nebo 988 Kč za MULTI HD). Ať již má zákazník aktuálně tyto služby aktivní (běží předplacené období) nebo nikoli, dojde v okamžiku spárování nově přijaté platby ke zpřístupnění programů HBO s platností do 31. 8. 2011."
Pěkný večer
JG

jglisnik
Registrace: 8/2007

Vado, bez to tak, že pokud si teď předplatíš a Skylink pak třeba zase navýší cenu, tak tebe se to pak už netýká :-). A že by se cena snižovala, no to risknu. Mám předplaceno do 2013 a cena už mě netankuje. Prostě Skylink chce touhle akcí nalákat buď současné zákazníky, aby si balíček doplatili na nějaké další období nebo nové zákazníky, aby si vůbec nějaký balíček zaplatili. To je normální obchodní strategie.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

@ jglisnik

Tak teraz tomu nerozumiem. Mne uz bezi predplatne obdobie. Podla Vami citovaneho textu sa aktivuju tieto programy "v okamžiku spárování NOVĚ přijaté platby ke zpřístupnění programů HBO s platností do 31. 8. 2011." Co v tomto pripade znamena NOVĚ ? Ja zaplatim dalsiu platbu (a myslim, ze neuvazujem zle) az v momente, ked mi bude koncit sucasne predplatne (t.j. niekedy v maji - juni 2012).
Myslim, ze by nebolo nevhodne zakaznikom, ktori si dovolili zaplatit predplatne na cely rok na nielen zakladny plateny balik (myslim multi), toto "promo" venovat gratis. Pokial pre mna tieto programy dostupne nebudu, vela toho nestratim (nie su pre mna az tak zaujimave, aj ked obcas potesia). Len potom zacnem rozmyslat, ci ma SkyLink nepovazuje za zakaznika druhej kategorie - zaplatil si, tak uz si pre nas marketing nezaujimavy.

vado

@ZdenekMi

Ano, mas pravdu. Da sa predplatit aj na viac, ako na jeden rok. OK, zaplatim 260E na rok 2012/2013. Dostanem promo na dva mesiace. Potom pride "jesenna ponuka" zhruba v rovnakom zmysle. To mam potom zaplatin za roky 2013/2014 ? Potom pride "vianocna pokuka", zaplatim 2014/2015 ?
Ktovie, co bude o rok. Navyse tie peniaze predstavuju zhruba 2/3 mesacnej vyplaty mojej manzelky, co ako jednorazovy vydaj je dost.
Myslel som to ako Magazin SkyLinku. Pre urcite skupiny je zdarma (nie pre predplatitelov iba Multi), tak potom preco to neurobit aj s promo akciami ?

vado

Vado, ohledně této akce stačí doplatit na 2 měsíce. Jasně, mě by taky přišlo dobrý, když mám předplaceno na celý rok, abych byl do akce zahrnut automaticky. Ale to by z toho Skylink nic neměl. Takhle dostane předplatné alespoň na další 2 měsíce. A o to tu jde.. Ale tak to dneska chodí prakticky všude, podívej se třeba na mobilní operátory. Staří zákazníci platí jak mourovatí a nový mají spoustu výhod a cenu třeba třetinovou. Mě by naštvalo, kdyby Skylink řekl: noví zákazníci máte to za polovičku. Což udělal aktuálně kabelovka, kterou mám také. Ale tyhle prázdninové a vánoční akce - kdo chce tak využije, kdo nechce nechá být.

ZdenekMi

Zdenek, mas pravdu. Ucelom je nalakat novych. Ak by som mal zaujem, tak si predplatim HBO za 10E/mesiac, aj bez promo akcie.
Ja len ze pokial si dokaze predajca uctit novych zakaznikov kadejakymi akciami, nebolo by zle obcas takymto sposobom mysliet aj na tych stalych dlhorocnych.
OK, nemam obchodneho ducha. Kebyze podnikam, pridem aj o posledny utrzok vlastneho toaletneho papiera :-/

vado

Ale jo, já s tebou Vado souhlasím v tom, že pro "staré" zákazníky, kteří si platí některý balíček třeba už několik let by mohla být taky nějaká podobná akce. Extra jen pro ně. Měli by pocit, že si jich Skylink považuje a chce si je udržet. I drobná pozornost dokáže potěšit. Uvidíme, třeba se také dočkáme.

ZdenekMi

ZdenekMi

Ne nedočkáme. Veškeré akce Skylinku směřovaly k novým potencionálním zákazníkům. Skylinku nejde o ty co už platí, ale o ty co by eventuelně mohli začít platit a to se mi velmi, ale velmi nelíbí. Rv

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Ano, dnes je tento poněkud zvrácený trend, že se lákají noví zákazníci a spoléhá se na to, že staří jsou jen tupé stádo, které je rádo, že je rádo, a zůstane. Dříve to v obchodě fungovalo tak, že firma si považovala stálých zákazníků, kteří trvale přinášeli své peníze. To by bylo na velký rozbor, ale jedny z příčin budou ty, že peníze dnes tečou "samy" z účtů, že zákazníků je u velkých firem tolik, že jsou pro ně jen statistická položka, že chybí pořádná konkurence atd. Stálý zákazník tak u některých firem může dosáhnout nějaké slevy, jen když pošle výpověď. To je pak hned péče a nabídky se jen hrnou :-/ Tak snad se jako zákazníci časem vzchopíme a třeba i za pomoci internetu a hromadných aktivit budeme schopni donutit zase firmy pochopit, že nejdříve si mají považovat svých současných klientů. Ale to je běh na dlouhou trať a možná jen sen.

mik9
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra