![]() |
|
Spektrum HDV logu Spektrumu je již piktogram HD (SPEKTRUM HD). |
marecb
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: Spektrum HDJeště aby tam byly taky nějaké HD programy :))) |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: Spektrum HDHm, a to HD zlute kolo tam maj furt Rv Rv RvSkylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 266 |
![]() |
|
faustMáš recht, ty slovenské kola mě pěkně ser... |
marecb
![]() |
|
RE: Spektrum HDMožno keby vyzerali takto :))) ty kola :laughing:VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
marecbTo niesu slovenske,ale madarske piktogrami,ale preco ta znervoznuju,to neviem.Mne nevadia vobec :-/ :lookaround: |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: Spektrum HDJe to pěkná kravina, určitě by stačilo, kdyby tam to kolečko občas jen probliklo. Optimálně jen po reklamě :)) A je zajímavé, že jiné čs. programy to nedávají, asi si to uhájí tak, že jsou převážně české ;) |
mik9
![]() |
|
RE: Spektrum HDPower: Takže chceš říct, že slovenské televize dávají ta kolečka kvůli Maďarům? :)) Já myslel, že to máte u vás nějak předepsané, když to je vlastně na všech slovenských TV. |
mik9
![]() |
|
mik9Lenze Spektrum HD je vysielany z madarska,takze preto je tam tento druh piktogramu. |
Power150
![]() |
|
RE: Spektrum HDSpektrum,Spektrum HD a Spektrum Home su spolocne pre trhy Madarsko,Slovensko a Cesko vysielane z Madarska. ;) R^ |
Power150
![]() |
|
RE: Spektrum HDTakže máme vlastně štěstí, že např. MGM, která má také maďarskou stopu, nemá ozdobu filmů ve formě koleček navíc :))) |
mik9
![]() |
|
RE: Spektrum HDAle vrátil bych se k tomu HD. Já tam tedy ještě neviděl nic v nativním HD. Vy už někdo ano? |
mik9
![]() |
|
RE: Spektrum HDJasně, že jsou tam i pořady v nativu. A bude jich čím dál tím více. R^To kolečko mě tam taky otravuje. Nechápu, proč tam musí furt svítit. Stačilo by vždy jen na chvilku. Podobně to mají i poláci. Nevím co je to za "novou modu". ;P Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Spektrum HDKvůli Maďarům? To jsem nevěděl, že Markiza je maďarský program :))) |
marecb
![]() |
|
RE: Spektrum HDJá bych tipnul, že to kolečko je tam proto, že licenci k šíření programu má provider udělenou na Slovensku s tím, že program může šířit i v dalších zemí Evropy, které v žádosti o licenci uvedl (tedy Česko a Maďarsko). Nejde o to odkud je vysílaný, jde o to, že o licenci žádal zřejmě Towercom. No a na Slovensku je povinnost mít program označený tímto piktogramem.Ale možná se mýlím, byl to jen tip. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Spektrum HDNo ANO ,zo zákona musia byť tie TV označené Tým Koliečkom ,ale to je taká blbina ,lebo napr. tu telenovelu z 15+ ,by som nenechal kukať dieťaťu kým nemá 18+.Však sa tam len furt ON....TOTO.Ale u takéhoto Dokumentárneho programu mi to pripadá aj tak zbytočné až na pár dokumentov no. Keby sa mal človek podla toho riadiť ,tak by Deti nemohli kukať Skoro nič. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Spektrum HDTo zlute kolco je MADARSKE a ty mensi oranzove jsou SLOVENSKE! Asi v tom mate gulas, ale kdyz uz kolco, tak to slovenske mensi u loga!Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 266 |
![]() |
|
![]() |