Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Z trochu jiné sekce Nokia N8-00

Jak je známo tento multimediální mobil s novým Symbianem má v sobě možnost příjmu některých TV.
Existuje na tento mobil nějaká aplikace, která umožňuje třeba přes wifi shlédnout archiv české televize v ivysílání tak jak je to u Androidu v jiných mobilech? Živé vysílání ČT24, ČT4 umí. Jak jsem vyčetl z různých fór údajně na začátku svého uvedení na trh nepodporovala flashové animace.
Jinak tento mobil má možnost příjmu různých TV ze zahraničí např. Orange Sport, TRT 3 aj přes aplikaci SPB, kterou je nutné nainstalovat.

patera
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Z trochu jiné sekce Nokia N8-00

robíš reklamu na na nokiu. 9) šířit reklamu (odkazy na weby) či spam

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Nokiím pomalu odzvonilo na trhu a to i přesto,že již spolupracují s skype.Zatim vede Android ver.2.2 a vyšší...o 3 už nemluvě R^
Ntb. za cca 2000kč s dph je již Androidí mobil s GPS,WI-fi,3G,atd...
to nemluvim o nových SonyErikách:-)

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

RE: cb21

Vieš čo tu vôbec píšeš, keď tu neviem z akých podložených zdrojov uvádzaš, že Nokii odzvonilo? Si ma pobavil... Android samozrejm za mobile vedie nad všetkými OS v mobiloch o tom sa tu určite nemusíme naťahovať. Vieš vôbec čo je N8 za mobil? Žiaden na svete nemá zatiaľ napr. mini HDMI výstup, vstup USB, 12 Mpx Carl Zeiss fotoaparát atď. Nokia zatiaľ vždy bola krok vpred pred svojou konkurenciou a hlavne pred Sony Ericsonom kde čo sa týka symbiana nepodporuje všetky aplikácie. To už nehovoriac všeobecne o Nokiovskom ovládaní menu a jeho spracovaní. Za krátky čas prechádza Nokia na OS Windows Mobile a chystá sa prevratná zmena u nových modeloch. Nokia je líder hlavne v EU medzi výrobcami mobilných telefónov a verím, že to bude tak aj naďalej...

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

Kromě HDMI má N8 USB on GO, jde tam připojit flash a další zařízení, třeba HDD apod. Velký minus pro mě je že nepodporuje DLNA. Ale že by Nokiím mělo odzvonit ....? To je docela síla...

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous

Žiaden na svete nemá zatiaľ napr. mini HDMI výstup
si ma pobavil
a čo motorola millestone ,

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Áno ospravedlňujem sa, už to dala aj Motorola do Millestone. Opravujem: Nokia ako prvá na svete uviedla koncom minulého roku mini HDMI výstup vo svojich vybraných N modeloch. Teraz trochu k tej motorole. Tak to ma naozaj pobavilo, načo už tam je HDMI výstup pri tých parametroch? Šunka jak sviňa a celkové spracovanie no comment. Možno vyhovujúce viac pre americký trh ako ťažká tehla, kde aj napr. modely áut sú trochu iné ako v našich končinách sme zvyknutý. Proste stará dobrá tehla Motorola. Hneď som si naštudoval dve nezávislé recenzie a musím skonštatovať, slabý priemer až podpriemer v dnešnej dobe a ešte ako aj novinka. Vysúvacia klávesnica sa už prestáva nosiť. Takže z N8 ho porovnávať je ako keby porovnávať mercedes z fábiou, ale na pobavenie a ešte aj za tú nehoráznu cenu to môže byť...

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR

DDR

proboha:-D asi jsi mě nerozuměl,jak jsem to myslel.....já se zaměřoval na cenu a využití!!! né na naprosto nesmyslné kraviny jako je hdmi výstup...panebože,copak toto většina lidí využívá??!!je to k nevhodné slovo)...co se asi využívá nejčastěji? telefonování,sms,gps,wifi né??! žádný hdmi či dokonce připojení na HDD...to pobavilo zase mě:-D
ale najdeš mi Nokiu s parametry co jsem zde napsal za 2000s dph???????!!! ani náhodou!!!!!!!
jej,to jsem se zase rozčílil:-DDD
;) :)))

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Aby nevzniklo nedorozumenie, samozrejme je myslená Motorola Millestone 3 generácie, ktorá ešte nie je ani v predaji a jedná sa o Smartfón.

DDR

RE: cb21

Ukludni sa a netrep už toľko. Máš doma N8? O tom tu je v prvom rade tento príspevok. Kto si kúpi tento telefón, ktorý umožňuje už HDMI výstup a pripojenie ext. pamätí, tak ho určite 95 % majiteľov bude aj nato využívať a nie len z neho volať a SMS. Na to im úplne stačí iná liga. A zabudol si ešte, že Nokii pomaly odzvonilo. Tak neviem, usporiadaj si trochu myšlienky a zisti si momentálnu cenu N8 na nete potom mudruj...

DDR

Aká cena je u iPhonov? Myslíš, že je opodstatnená. Tu hrá veľa image. U Nokii sa platí aj za značku a je to proste Nokia a nie žiadna rýbezla, mikrovlnka, práčka... Je to značka, ktorá vždy vypáli novinku, ktorá je vždy o krok vpredu pred svojou konkurenciou...

DDR

Nokia už dávno není leader trhu, ale že by to byly špatný mobily, to ne. Já jsem s nimi byl vždy mnohem spokojenější, než s těma krámama od SE.

Martin79
Registrace: 7/2008

N8 je managerský mobil. Není určený jen pro SMS,GPS a wifi. Zkus si na N8 nahrát video nebo něco nafotit a pustit do TV přes HDMI. Je to fakt pěkný.
Škoda že nepodporuje DLNA. Zvykl jsem si na to, posílat do TV po domácí síti minimálně fotky a MP3 z Nokie nebo notebooku. Je to elegantní a bez drátů. Ale pův. dotaz byl jiný - k aplikaci pro Ivysílání.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra