Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Techni Sat Digit Sat Nci

Mohol by mi niekto poradiť či pôjde karta Skylink v tomto prímači. Tiež by som potreboval preložiť návod. Prípadne postup výmeny softu
Niečo som našiel tu
http://www.technisat.cz/index40d5.html?nav=Stahov%C3_n%C3_souboru,cs,33&pID=160

yyyno
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Techni Sat Digit Sat Nci

dopĺňam: Nedarí sa mi naskenovať astru 23.5 (naopak sirius som tam dal bez problémov. Je to prímač so softom pre Premiere (Geeignet Fur Premiere - je to aj vpravo na prímači namiesto SKY)

yyyno

Obávám se, že ti v tom Skylink karta nepůjde. Teda přímo ve čtečce. To NCI bych tipnul, že znamená, že je interní čtečka pro systém Nagravision, a že to má CI slot pro přístupový modul. Takže když do toho dáš nějaký CAM a kartu do něj, tak by to jít mohlo.
Proč vlastně kupuješ takové blbosti?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

samozrejme, že som to nekupoval. ˇšefovi niekto priniesol 3 ks úplne nové aj s nevybalenými kartami na Premiere.
Inak má to dobre zobrazovanie - ak prechádzaš cez kanály, vpravo hore ti v rámčeku zobrazuje aktuálny obraz kanálu.
Má to zboku otvor (COMMON INTERFACE) podľa všetkého pre modul.

yyyno

Ano, ten otvor je přesně pro modul. Mám u matky v pokoji totiž TechniSat MF4-S CC a je to stejná "krabička" s otvorem CI na levé straně. Jestli je možnost, zkusil bych někde půjčit nějaký modul, třeba TechniSat Technicrypt nebo SMIT Cryptoworks (pokud je karta Skylink typu ICE) nebo Mascom Cryptoworks+Irdeto (pro kartu jak ICE tak čisré Irdeto). No a prostě to jednoduše vyzkoušet.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra