![]() |
|
4 lnb + monoblock na dm 500hdAhoj,Mám DM 500HD a multifeed so 4 LNB a prepínac 4/1 diseqc 1.0. Chcel by som pripojiť ešte jednu parabolu, ale na tej je monoblock. Chcel by som sa spýtať, akým spôsobom sa dá táto kombinácia nastaviť v DM a či mi ako prepínač bude stačiť 8/1 diseqc 1.1. Prečítal som toho dosť, ale neviem si rady. Za každú radu a skúsenosť, resp. odkaz na navedenie ďakujem. |
teplo
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: 4 lnb + monoblock na dm 500hdTaky jsem řešil problém, jak k monoblocku přidat další samostatný LNB.Musel jsem si pořídit option diseqc. Ale nevím, jestli to řeší tvůj dotaz, když chceš přidat k monoblocku multifeed se 4 LNB a přepínač 4/1 diseqc. Určitě někdo poradí. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
4 lnb + monoblock na dm 500hdAhoj Jimmy,ďakujem za odpoveď. Ja by som ten diseqc 4/1 zrušil, dám tam 8/1...len neviem, či bude prepínať aj monoblock, ktorý má v sebe diseqc 1.0. |
teplo
![]() |
|
RE: 4 lnb + monoblock na dm 500hdNení potřeba ten diseqc 4/1 rušit. Stačí dokoupit P.162-IW option od EMP Centauri, jak už naznačil kolega "teplo". |
jerik
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: 4 lnb + monoblock na dm 500hdsamozřejmě jsem myslel kolega Jimmy:) |
jerik
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
4 lnb + monoblock na dm 500hdAhoj jerik,práveže ja ten diseqc 4/1 chcem prepojiť na iný prijímač a mám v zálohe nový 8/1 OPTICUM - DiSEqC DSG 8/1 IN...a ten chcem použiť na dm. Mám twin konvertory a single monoblock... a ten práve chcem pridať do zostavy. |
teplo
![]() |
|
![]() |