Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

ArgusPiccollo,SW1.3.87EMU,mot.HH120,OFF140,IBUtwin

Mám teď 2h času, tak sázím nové družice a TP do Piccola.
Dotaz:
V satelitní instalaci jsem si nově pojmenoval satelit Atlantic Bird 4A at 7.2°W a vytvořil TP. Protože mám motor s USALS, tak jsem na přijímači nastavil USALS. Motor se ale na poz. 7.2°W nechce otočit. Nemohu najít položku, kde se dají zadat paramery nově vytvořené družice. Víte to někdo?
Vím, že se to dá přepnout na DISqC 1.2 a nastavit tam, ale to nechci. V Arivě 200 na to "kolonka" byla a tak se dala i při USALS jemně doladit každá slabší družice.
Díky za INFO.

Ládys
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

ArgusPiccollo,SW1.3.87EMU,mot.HH120,OFF140,IBUtwin

Tak snad se někdo ozve večer. Jdu makat.

Ládys

Argus Piccollo :

Nevím jak u piccolla,já mám VIP 2 tam je to-menu-satelitní instalace-manuální instalace-zelené tlač. nastavení-žluté tlač. motor,najdeš správnou družici v druhém řádku -vprvním řádku je vypnout nebo Diseqc 1.2 nebo USALS to je na tobě co zadáš,třetí rádek je TP.Pod tím zadej svojí pozici VD. a SŠ. To pro USALS .Až naladíš signál nezapomeň uložit pozici družice.Potom červené tlač.naskenuj kanály.OK.Pokuď nenaladíš přes USALS tak máš špatně svojí pozici ale to spíš špatně natavený motor.Přepni na DISqC 1.2 tam je krokové nastavení východ-západ. Ať se daří.

Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.

digidik
Registrace: 10/2008

Arus Piccollo:

Jo a chce to na 07,0°W velkou parabolu podívej se tady v přehledech jaká má být.

Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.

digidik
Registrace: 10/2008

Pro: digidik a ostatní...

Parabolu mám snad dostatečnou, dříve jsem měl motor ovládaný Arivou 200 a vše bylo OK. Viz- https://www.parabola.cz/forum/topic-55874/
U VIP je to menu asi jiné. Ale ptám se tě: máš na konci seznamu satelitů také nepojmenované družice, o kterých já píšu? Já tam mám 61 družic se jménem a pozicí a ještě těch 8 nepojmenovaných. Když jedné nepojmenované přepíšeš jméno např. na: Atlantic Bird 4A , jak jí pak přidělíš její pozici, např. 7.2W Nebo to u VIP taky nejde? V mém seznamu družic byl jen Nilesat 7.0E. Atlantic Bird 4A tam nebyl, proto se ptám...

Ládys

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra