Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Dekódovací modul IRDETO SMIT

funguje tento Dekódovací modul IRDETO SMIT v humax 5100s/ma2katy/ice

ivan22
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dekódovací modul IRDETO SMIT

Humax ma vstavanu citacku kariet, takze pojde ti karta ICE aj karta ciste Irdeto, nepotrebujes do CI slotu CAM Irdeto Smit ...

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Humax IRHD-5100S: jednotunerový PVR satelitní přijímač, Irdeto ready
Spolupráce s kartami a moduly je bezproblémová. Ve čtečce fungují bez problémů karty Cryptoworks ICE a Irdeto PlSys. Při použití modulu Cryptoworks můžete vložit i „staré“ katry Cryptoworks. Při vložení [modulu Irdeto Smit dekódoval přijímač jak karty Irdeto ICE, tak nové Irdeto PlSys]. Karty i moduly se navzájem nijak neovlivňují.

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Ked je vela cena F1 tak sa vypina karta pre druhe uzemie /CSREP/SLOV REP predtim som pocas reklamy prepinal na druh.stat.Nechcem STALE vytahovat kartu hore dole. neprospieva jej to.preto som sa zaujmam o ten modul

ivan22
Registrace: 4/2008

Hm, fakt dobrý důvod k pořízení CA modulu. Abych nepřišel o pár minut přímého přenosu F1.
Já jsem hodně velký fanda závodů F1, ale tohle mě nikdy nenapadlo.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

neustále vyhazuje hlášku o kodovaném vysílání, jinak na Hd programech to trvalo docela dlouho než naběhl.ještě nemá certifikaci od Skylinku a firmware je taky jen tovární. vyměnil jsem jej za Irdeto Skylink od Neotionu a ten Mi šlape jak hodinky.

Forrest
Registrace: 9/2006

Ty reklamní pauzy se dají nahradit na RTL.

rodra
Registrace: 10/2010

Live Timing

Alebo Live Timingom priamo na webe. Ja pri pozerani F1 mam vzdy zapnuty aj Live Timing a nejaka kratka reklama ma nerozhadze :)
A vzdy tam mas viac info ako v TV (pripadne ovela skor, nez to nejaky moderator povie).

xpirin
Registrace: 4/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra