Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Pozor pro zájemce o výměnu karet IRDETO u skylinku

V poslední době je podle SKYLINKU výhadná doba na výměnu staré karty za novou IRDETO která nabízí mnoho výhod.To je sice pravda, ale nikde není ani zmínka o tom že tato nová kartu funguje bez problému v přístroji,v kterém stará CW několik let bezchybně pracovala.Takže když vyměním starou kartu za novou, a vložím do přístroje nejde. Nyní nastává nová situace a další finanční výlohy.Nejlevnější je zakoupit nový modul IRDETO, pokud ovšem má přístroj volný slot, anebo celý přijimač vyhodit a koupit nový s kterým tato karta spolupracuje t. j. další výdaje.Doporučuji před výměnou se informovat bud u prodejce nebo přímo u skylinku zda nová karta bude funkční ve vašem přístroji.Totož po výměně vaše stará karta bude anulována a pak nemáte nic.Podle mých zkušeností používat starou kartu pokud bude fungovat, cca do roku 2013 a pak se rozhodnout...Mé doporučení se týká hlavně starších přístroju které však stále be problému pracují. Beat.

beat
Registrace: 3/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pozor pro zájemce o výměnu karet IRDETO u...

Fakt ???

polulin
Registrace: 10/2007

Beat

Mi otom uz davno vieme.

hajnalka
Registrace: 5/2010

"Doporučuji před výměnou se informovat bud u prodejce nebo přímo u skylinku zda nová karta bude funkční ve vašem přístroji."

Tohle je sice asi pravda, ale když jsem si tuto větu přečetl, tak jsem se svalil na zem a tlemil se, že se mi dělali boule za ušima.

Co asi myslíš, že ti ty (nevhodné slovo)i ze Skylinku řeknou??? :8)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Nemáte certifikovaný prímač ,alebo kontaktujte výrobcu vášho STB. :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

žádná panika

než zakoupím ICE kartu zajdu s mojím STB co má orig.CW do kamenné prodejny a požádám PRODAVAČE aby do mého STB zasunul ICE a pak uvidím a koupím u něj.To je ověřená praxe žádné dohady.

Ufones

to beat

U Skylinku na webu jsou uvedené přístroje, ve kterých to nejde. U těch ostatních ano, jen se mi zdá, že trvá delší dobu, než karta "naběhne".
Zrovna včera jsem u známého dával kartu "výměna" do nějakého noname staršího stroje a ono to nešlo celé odpoledne, tak jsem mu doporučil, aby to nechal zapnuté přes noc a ráno nadšeně volal, že už to jde.

Tondach
Registrace: 3/2004

to nevhodné

slovo na adresu Skylink bolo (nevhodné slovo)i ?? :)

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222
Registrace: 1/2006

to slovo bylo "dobré duše".

On Air!

Saxon

Tondach

U Skylinku na webu jsou uvedené přístroje, ve kterých to nejde.

Nemohu to najít, můžeš mi poradit kde to mám hledat?. Díky.

sirda
Registrace: 11/2006

sirda

Všechny kromě certifikovaných a u těch to taky někdy nejede R^

gaston

Saxon

Včera jsem si na Tebe vzpoměl, když jsem na Novinkách četl článek o tom, že Brusel posvětil firmám prodávat na východ EU potraviny s jiným složením http://www.novinky.cz/ekonomika/237005-koncerny-mohou-dodavat-na-vychod-eu-mene-kvalitni-potraviny-rozhodl-brusel.html. Prej to je kvůli naší chuti - že bychom tu pravou chuť bez náhražek tak nějak nepochopili ;P Rv To je k tomu jak jsi psal o té čokoládě, kávě apod. co kupuješ v Rakousku. Ještě že ty naše sat krabičky jsou stejné, nebo že by snad taky ne? :lookaround:

gaston

gaston

:) já psal, že kupuju čokoládu v Rakousku? Vždyt já to ani nejim. ;) A kafe taky nepiju.

Gaston - já už udělal v životě spoustu kravin a nyní mám strach udělat další a tak jsem doteď neprodal ani jednu karu ICE, ani Irdeto. Jen jednu ICE vlastním a to ještě v podle Skylinku v pirátském přijímači Vantage. Zde ta karta funguje v pořádku. Jak to tady pročítám, tak jsem štastnej a mám klidné spaní, že na mě nejsou zákazníci nasraní, jako na některé mé zdejší kolegy.

P.S. v Rakousku si občas kupuju sýry, ale třeba slovenské mi chutnaji mnohem víc. Příští týden jedu na deset dní k Attersee, moc se těšim.

On Air!

Saxon

@sirda

U ktorých to Skylinku nejde, myslel Tondach asi tieto :))) :laughing:

http://www.skylink.cz/web/structure/62.html

doky
Registrace: 1/2007

sak ked skonci cryptoworks oni su povinny ti kartu zdarma vynit nie ? naco budem teraz platit za IRDETO , ked to potom budu musiet aj tak kazdmu vymenit zdarma ak sa nemylim

fuckerman
Registrace: 10/2005

@ ufones.

To je jediné perfektní řešení. Kdo má tuto možnost tak se nemá čeho obávat. Tak mě napadá další sat. služba: přijedu k vám do vašeho domu, přeskouším váš přístroj zdali funguje s novou IRDETO kartou, -za pevnou cenu cca 30.Kč. a vy jste jistý že nešlápnete vedle. Lepší vyhodit 30 kč než 1000-3000Kč.Možná dobrý technik zprostředkuje vyměnu nové karty ihned. Beat. p.s. v okurkové sezoně to nemusí být špatné.

beat
Registrace: 3/2008

fuckerman:

"su povinny ti kartu zdarma vynit nie ?" - kde jsi k takovému nesmyslu proboha přišel? Zadarmo ani kuře nehrabe, natož Skylink...

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

beat

ano to je konstuktivní diskuse na dané téma

Ufones

fuckerman

ty jsi taky dobrej srandista :))) Na základě čeho si myslíš že jsou povinni je měnit zdarma? :bomb: :laughing: :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Ale vymenia a celkom radi.Treba si len pockat.

coral
Registrace: 9/2009

beat

no to si nam napisal ale noviku...hodna žiaka 2ročnika na zakladnej :laughing: :laughing: :laughing:

Dreambox DM 800 HD se...

TELEFONIST
Registrace: 5/2006

sirda

vlevo si najdi kolonku Magazíny Skylink, pak otevři předposlení číslo, str. 57, je to dole pod čarou s červeným nápisem POZOR
a blbě se netlem :laughing:

Tondach
Registrace: 3/2004

coral:

Možná když si předplatíš plnou nabídku na rok dopředu, tak ti něco zdarma vymění (ale ani to nemusí být pravda). Ovšem měnit to těm účastníkům, kteří nechtějí nic z placené nabídky a max. pořád někde škemrají o ochutnávku zdarma, těm bych rovnou prodával karty nové a za dvojnásobek ceny :razz:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

A prosim Ta Ty si co za TELEFONISTU z 1 prveho rocnika? noviku.

coral
Registrace: 9/2009

Pro technikTKR, eemil
Co to je za firmu Skylink , že nedává karty zadarmo . Krachující firma podle zde diskutérů DIGI TV atd to dělala zadarmo a bez problémů + 2 měsíce volně navíc byvalých zakodovaný zbytek programů .U nás v práci lidi řekli , že jim nedají Skylinku ani korunu .Nejdříve chtěli doplatit NOVU a ted zase novou kartu a nikdo jim nezaručí , že jim to ve starším přístroji půjde To se radši vrátí k Digi tv nebo jim stačí DVB-T . :-/

standa111
Registrace: 11/2009

Digi TV ale menila karty PLATIACIM abonentom, ale vacsina prijemcov signalu Skylink neplati nic, raz zaplatili za kartu a tym to pre nich hasne.

terrible
Registrace: 1/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra