![]() |
|
Mimo misuTak JoJ má perfektný serial "Den zlomu" avšak má viac reklám ako filmu.Skoda že som nezisťoval,kolko robí film a kolko reklama.Myslím si že reklama má o pár minut viac ako film. |
jano1904
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
RE: Mimo misuAsi inspirace na AXN RvVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Mimo misuto skus pozerat barrandov ten je horsi jak markiza s jojkou dokopy co sa tyka reklamAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Mimo misuVeď im ide hlavne o to ako vyplniť priestor medzi reklamami čo najlacnejšie. V tom je princíp fungovania súkromných televízií. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: Mimo misuNa pořady s reklamami koukám jen ve stavu nejvyšší nouze, copak je v dnešní době problém si pořad nahrát a pak reklamy během pár vteřin přeskočit? Případně začít koukat později, ale nechat si to timeshiftovat a pak reklamy také rychle přeskočit (což je ale v praxi použitelné spíš jen pro kratší reklamy a pokud má člověk něco jiného na práci během toho bufferování do timeshiftu). |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: Mimo misuReklamy v TV jsou čím dál tím více otravnější. Já sám to řeším DVD rekordérem,ale i tak je to síla. Zářným příkladem je i původní seriál Tv Nova HOSPODA. Začátek ve čt. 23.6. 1 díl cca 20 minut, 2 díly (dle programu) minut 80. Sám jsem byl zvědav,co z toho vypadne. Začátek "bratru" o 9 minut později a navíc po (asi 13 minutách jednoho dílu) další blok reklamy. To snad je moc i pro otrlé. Takže. Co k tomu dodat ?.Reklamy v TV jsou čím dál tím více otravnější. Já sám to řeším DVD rekordérem,ale i tak je to síla. Zářným příkladem je i původní seriál Tv Nova HOSPODA. Začátek ve čt. 23.6. 1 díl cca 20 minut, 2 díly (dle programu) minut 80. Sám jsem byl zvědav,co z toho vypadne. Začátek "bratru" o 9 minut později a navíc po (asi 13 minutách jednoho dílu) další blok reklamy. To snad je moc i pro otrlé. Takže. Co k tomu dodat ?. |
CANTONA
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |