![]() |
|
Skylink výměna - jaký receiver z nabídky SkylinkuZdravím a potřeboval bych poradit od někoho kdo se orientuje. V rámci Skylink výměny karty mi nabízejí i nový receiver se slevou ze svojí nabídky a já bych se chtěl zeptat co je podle Vás nejlepší volba. Kompletní nabídka je zde:http://www.skylink.cz/web/structure/62.html Receiver vybírám pro rodiče na chalupu, čili mi jde o co nejjednodušší a intuitivní obsluhu se stabilním firmwarem na kterém toho není nutno příliš co nastavovat. Mělo by umět PVR, Timeshift. Také dle toho co jsem se dočetl zde na parabole některé umí i automatickou aktualizaci programů, ta by se také hodila. Co tedy vybrat dle výše zmíněných kriterií? Předem děkuji za každou radu. |
rotvajler
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
RE: Skylink výměna - jaký receiver z nabídky S...Najkvalitnejsi je Humax 5100s R^Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: Skylink výměna - jaký receiver z nabídky S...Nejkvalitnějši GoSAT 7050, nebo 7055 |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Skylink výměna - jaký receiver z nabídky S...Pánové oběma děkuji za reakci, koukám, že co člověk to jiný názor. Právě to prohlížím a alespoň po stránce desingu mě zaujal Opensat IR Line co Vy na něj? |
rotvajler
![]() |
|
RE: Skylink výměna - jaký receiver z nabídky S...Nemam ho, neviem posudit, kup si ho a napis ako si snim spokojny ;)Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: Skylink výměna - jaký receiver z nabídky S...neměl jsem ani jeden, ale asi bych nejvíc věřil tomu humaxuNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink výměna - jaký receiver z nabídky S...Ten homecast neni urcite nejhorsi. Urcite ma hezci grafiku menu, ovladac I obraz nez ariva 200Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Skylink výměna - jaký receiver z nabídky S...Právě koukám na recerzi Humaxu 5100S. Vypadá dobře, má CI slot i 2x USB, co mě ale v recenzi překvapilo je, že tam uvádí, že je možné nahrávat pouze na zařízení větší než 40 GB a naformátovaném na ext3. Je to opravdu tak? To se mi zdá dosti nepraktické. |
rotvajler
![]() |
|
RE: Skylink výměna - jaký receiver z nabídky S...Tohle nejsou multimedialni prijimace. :OVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Skylink výměna - jaký receiver z nabídky S...No to jsem ani nemyslel, ale např. Optiboxu, HDBoxu které mám doma já společně s UPC Direct stačí flashka naformátovaná na FAT a nepotřebuje prostor přes 40GB na Timeshift. Proto mě překvapuje, že tento receiver trvá na ext3. |
rotvajler
![]() |
|
RE: Skylink výměna - jaký receiver z nabídky S...Kup si Arivu a máš to.Sám ji ale nemám. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Skylink výměna - jaký receiver z nabídky S...najlepsie ziaden,pozri sa po takom aky ty chces a nie co ti niekto nasilu tlaci,su aj ine prijimace co idu super a nie su od nich... |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
RE: Skylink výměna - jaký receiver z nabídky S...pro rodiče kup Almu T1000IR, má největší písmo, ovládání je intuitivní,aktualizace sw i programů ve stadby má, nahrávání na USB flash nebo HDD + timeshift funguje -splňuje tedy všechny kriteria.Mínus je vzhled a vybavení. GoSAT a Humax jsou spíš pro mladší. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
rotvajlerneviem ti poradit, nedal si odpovede na dalsie nukajuce sa otazky, ale ja by som si z ponuky "certifikovanych" nevybral ani jeden a ani nahodou |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Skylink výměna - jaký receiver z nabídky S...porad tady nekdo resi udajne nefunkcni karty. v tomhle ta karta pobezi jako kdyby ani nebyla vadnaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@losparaboneviem ti poradit, nedal si odpovede..!!!Rotvajler položil otázků !!! a zadání. Když něčemu nerozumíš a nejsi schopný si přečíst zadání, tak proč se snažíš neodpovídat? Polož si za 18 měsíců otázku: co s tím, co jsem doporučil, když to nefunguje a to co jsem nedoporučil ani náhodou funguje. :))) :))) :))) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RAFI007citat asi nevies ty, jasne som napisal, citujem:"nedal si odpovede na dalsie NUKAJUCE SA sa otazky" = nedostatok informacii pre radenie ty mas problem pochopit text, nie ja zadanie nie je chcem auto so 4 kolesami, volantom a moznostou cuvat RAFI007 ak si nechas poradit, krot emocie, privela vykricnikov pa pa |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
pokud chcešmít klid na pár roků,skylink výměna karty za cslink,nemusíš řešit přijímač,ale volba je na tobě,tak si to užívej R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: Skylink výměna - jaký receiver z nabídky S...no s tou cslink kartou to zas nie je take iste ako pises...ktovie dokedy to pojde pod starym cw korektne.ale kazdopadne ziaden z tych pristrojov skylink ready by som nekupoval.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink výměna - jaký receiver z nabídky S...ARGUS podporuji všichny karty CRW a Irdeto |
latino
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
RE:Skylink výměna-jaký receiver z nabídky S..Spokojenost s OptiboX Zebra+ICE.Nahrávám na WD 500Gb.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Saták1kontr.otázka:Nahrávky pak přehráváš kde a za jak dlouho po pořízení záznamu? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
UfonesNahrávky přehrávám v přijímači.Ted jsem zkoušel nahrávku z Nat Geo pořízena 28.4 011,jede bez problému a z Barrandova 21.5.011 a taky jede.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Saták1děkuji za přínosnou info,jen bych chtěl poprosit abys pak někdy časem tu nejstarší nahrávku z Nat Geo z 28.4.nevymazal a pustil tak někdy kolem vánoc a dal mě vědět zdali fungovala? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
![]() |