![]() |
|
nové logo CS Link HDaneb čím víc HD, tím víc cool :-)jediný opravdový HD kanál, který mají, je ta Brava a tím to končí. Aby si mohli říkat HD platforma, tak by museli přidat aspoň tak 10 HD kanálů, které vysílají vše v native a ne jeden film za měsíc. |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: nové logo CS Link HDTrapný pan Klička a jeho ještě trapnější CSlink opět vyrukoval s vylepšením svého už tak trapného loga. Pane Klička, zkuste konečně zařadit i nějaký ten HD kanál. Nápisem HD za primou či za vašim logem z toho HD platformu prostě neuděláte. :))) :laughing:Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
Jak malý dětina písku,ukradli vám bábovičky !!! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: nové logo CS Link HDmne na cslink karte nejde ani brava hdtv ani hustler..ale idu na skylinku ci v emu takze mi je ta akcia sumafuk. mna zaujima kedy bulhari pridaju dalsi TP ci sa uz konecne dockame NGC HD a nasledne lokalizacie..NGCW HD a NGC HD.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
tulenA mas tan naladene Hustler TV CZ a Brava HDTV CZ,lebo mne idu na CSlinku bez problemovA mas tan naladene Hustler TV CZ a Brava HDTV CZ,lebo mne idu na CSlinku bez problemov ;) R^ |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
tulentulennejaka technicka chybicka :))) :laughing: |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |