![]() |
|
Jaký nejdelší kabel od MultiswitcheZdravim pánové. Zajímalo by mne, jaký koax jste od multiswitche tahali? Co jsem koukal, tak by měla být max. 30m. Je jasný, že je vše závislé od kvality použitého koaxu. Proč je vzdálenost pouze okolo 30m? Kvůli napájení? Pokud se dobře nainstaluje anténa tak by neměl být problém ani s velkou ztrátou signálu? Ztráta kvality?Z praxe mám odzkoušený samozřejmě delší vzdálenosti, jen by mě zajímalo proč je délka teoreticky pouze okolo 30m? Nebo je to pouze sichr výrobce? K tomu bych se asi přikláněl. Jaký na to máte názor? |
Squere
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: Jaký nejdelší kabel od MultiswitcheNazor mam ten, ze vezmu udaje vyrobce switche, udaje vyrobce kabelu a proste a jednoduse pocitam.Zadny seriozni vyrobce nepredepisuje max. delku kabelu od vystupu switche. U EMP ani u Spaunu jsem neco takoveho nevidel. A neni ani duvod - je to nesmysl uz pro velky rozptyl parametru kabelu, co jsou na trhu. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
trochu bokemMohl by mě někdo napovědět k čemu slouží dip přepínač na GI 9x8 PS u vstupu pro terestrial?Po přepnutí dip přepínače se napětí pro zesilovač nezapne a ani nevypne. Manuál samozřejmě není. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
![]() |