Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Edision Argus mini

Zdravim pani chcem vas poprosit o pomoc.Mam Argus mini soft 1.3.61Amstar,pouzivam karty Skylink CRW a Gital obidve naraz v citackach.Vcera som vyskusal novy soft 1.4.00 amstar a odvtedy mam problem,ze ked mam obidve karty naraz v citackach po asi 1min.mi prijimac zamrzne.Robi to na Slovenskych kanaloch markiza,stv,joj,doma na inych som to nespozoroval.Odkedy ho mam pouzivam obe karty naraz a nikdy to nespravilo.Ked vytiahnem jednu kartu vsetko funguje ako ma.Uz som vyskusal vsetko mozne,menim rozne softy,mazal som kluce,resetujem a stale ten isty problem.Co sa mohlo stat?Ak by dakto vedel pomoc vopred dakujem.

dagy
Registrace: 6/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Edision Argus mini

No mne to robi ked dam OK na softe Amstar Sab 1.4.0.0,ale iba na HD kanaloch.Predpokladam,ze je to nejaka chyba softu,lebo predtym mi to vobec nerobilo a to som tam mal dve karty a dva moduly z karatami a v poho.Tento novy soft je super,ale niekedy proste zamrza,asi tak.Alebo sa spytaj ojoja on ti poradi.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Ja hovorim nač davať hneď novy soft keď ten aktualny bol bez chyby.Skusil si dať 3krat tovarko potom soft 1.1.27? Potom nahoď 1.2.45 alebo Gui tam mi išli dve karty bez problemov. ;)

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

dagy

Tak tak,vrátil som sa späť na soft 1.3.8.7 Amstar Baff a s ním som MAXIMOŠ spokojný R^ R^ R^ Nahod si ho aj ty ak chceš,je super uvidíš

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Dik za odpovede tovarko davam vzdy pred natahovanim noveho softu aj 4x dam.Dobre skusim este ten 1.3.87.No je to zahada,lebo skusal som skoro vzdy novy soft ked vysiel,lebo cakam ze bude lepsi obraz a nikdy mi taketo daco nespravil.Predtim som mal Vitamin 5000Hd,tak sa mi tazko zvyka na obrazovu kvalitu,preto spekulujem zo softami.

dagy

dagy

som na tom podobne,mam argusa mini a čakanie na sw že sa zlepši obraz ma už nebavy.Ja u vitamina zostal :)) ma fakt supiš obraz,a ani mi vôbec nezamrza sw 99.49 R^

THXKO

No ved aj trochu banujem ze som ho predal.Len ma na nom stval ten firmware,rychlost prepinania kanalov,EMU onicom a pod. a ani doteraz ho este nedotiahli do konca a asi uz ani nebude.Je ho skoda.

dagy

Jedna baba povidala že sa nejaky soft chysta a že bude fakt dobry.Myslim do vitamina,bolo to na nejakom zraze :)

THXKO

No to pochybujem,uz asi kaslu nato.

dagy

Kostik123 ak mozes posli mi prosim ta ten soft 1.3.87 na showbox2@gmail.com.Nemozem ho z familienforum stiahnut,nechce ma to nejako registrovat.dakujem

dagy

dagy

www.kunibert.tv

Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.

johndoug
Registrace: 12/2006

for Dagy :

zde máš ten soft taky a nejen ten !

http://jo-sat.webnode.cz/news/alternativni-sw-argus-mini/

jliv
Registrace: 9/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra