Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat Digit Isio S1

Koupil jsem nový tento přijimač a mám problémy s tím, že když nahrávám jeden kanál, tak na druhý na koukání nebo druhé nahrávání mě pustí jen ze stejného transporderu, to mám novou ICE kartu v technisat CW modulu, který podle výrobního čísla v recenzi na tento přijimač má shodou okolností zcela shodné označení,taky je duální a v druhém modulu technisat multicrypt1 mám ještě aktivní kartu czech link, samozřejmě na satelitu LNB na dva účastníky, takže dva koax kabely jdou do obou vstupu na přijimači, neví někdo proč to takto blbě jede?
Navíc mi to někdy některé kanály nezobrazuje a někdy zase ano, třeba NOVA HD, jo a ještě mi vůbec nenajde např. travel chanel HD a spektrum HD, oba mám teď zaplacené do poloviny srpna a na tom technisatu mi nejdou, co se týče toho nastavení CI1 a CI2 pro ten duál, tak to jsem taky různě zkoušel a nic nepomáhá, dík za reakce a hlavně pokud někdo fakt pomůže, protože za posledních 14 dnů, co jsem naletěl na tu výměnu a naví mi odešel topfield a musel jsem investovat do nového přijimače plus nové koax kable, LNB, odemčení volných kanálu na czech link kartě abych měl dvě, (NEXT kartu kupovat nechci! Nebudu platit nikomu 800 za rok za tuhle blbost)už toho mám fakt dost, stará dobrá doba analogu a jednoho tipu všeho možného, teď aby se člověk doma jen nervoval a nervoval. :-/

rusakov
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

re:

Co chceš,máš oficiální dekodér,takže karta Next tě nemine.Bylo to popsáno i recenzi od ing Švehlíka.To,že dvoutuneráky s UNI čtečkou kartu Next nepotřebují,je věc jiná...Měl jsi se více informovat.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

RE: Technisat Digit Isio S1

No, chybama se člověk učí. Co na to prodejce?

polulin
Registrace: 10/2007

Zlobit se můžeš na webu "providera"...ať toho či onoho...Tady není web Skylinku ani CSlinku.Kdejsi koupil,tam chtěj odpověď,případně jim to vrať...... :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

TO rusakov

S Technisatem - HD, je trochu jiný rozhovor, co se týče instalace menu a SW. Nepiš zde Jiráskové spisy, ale konkétní tvůj problém. Jde o to zda jsi po OTA nahrál tovatní SW a chraň si ho nebo ulož si do zálohy. Potom budem diskutovat. R^

CES
Registrace: 4/2007

Spise bych rekl,ze k temto pro mnohe klicovym funkcim se obvykle v recenzich zminuje vzdy okrajove a tajemne.
Sam se ptam,je mozne za pouziti jednoho modulu a jedne karty napr. ICE SKYLINK soucasne nahravat jeden kodovany transponder a sledovat druhy kodovany transponder?Bude nahravka v dekodovanem tvaru?
Vzdy je tedy nejlepsi prijit do prodejny a nechat si vse detailne predvest,pak nedojde k nedorozumenim.Jak pravili kolegove,kde jsi koupil ...

hdpe
Registrace: 11/2007

hdpe

Souhlas, ale i Ti tzv. odborní prodejci, někdy vědí "KULOVÉ" a uměj co uměj - nic víc. Potom nastupujem mi, to dát do hromady k nešťastným lidem. R^

CES
Registrace: 4/2007

Ještě jedna věc, kdykoli přepnu na Novu HD, píše mi to anglicky něco o tom, že sleduji neautorizovaný program a že mám kontaktovat zákaznickou podporu nebo koho, dělá to i např. u kanálu které mám momentálně předplacené po té výměně za ICE kartu na dva měsíce (Multi) tzn. kanály viasat history apd. Jsem z toho fakt zhnusen, o tom, že si mám vše nechat před koupi předvést bych určitě neobstál, v omku jsem byl několikrát a na hodně otázek mi ani nebylo odpovězeno tak, jak bych si představoval, spíš mi bylo řečeno, že než dvoutunerový přístroj je lepší varianta mít dva jednotunerové, že se mi pak dostane lepší funkčnost, v tom případě to v pondělí vracím! Budu chtít dva modely s jedním tunerem a bude, však mám na to nárok, jen by mě zajímalo, zda jsou s těmi dvou tunerovými vždy problémy co popisuji.

Jinak k tomuto modelu jsem pročetl více recenzi a vyzníval dost dobře, co se týče češtiny, EPG, obrazu,zvuku, je to nádhera, taky psali, že jede v pohodě s ICE kartou v modulu technisat CW, který mám i dokonce to ozn v číslech co tam psali mám shodné, jen nikde nepsali, zda budu nutně potřebovat druhý modul a druhou kartu a zda to může být Czech link nebo nutně musí být ta NEXT od skylinku, já mám totiž již ten czech link několik let a nyní jsem jen otevřel za 1000,-kč na trvalo ty ostatní programy, měl jsem tam asi už dva roky aktivní totiž jen českou TV, protože platím konc. poplatky, tak mi nemohli po tom co mi ta karta po roce vypršela zrušit úplně vše, já pak zakoupil Skylink a používal skylink, nyní jsem myslel, že když to odemknu, tak mi to bude nahrávat tak jak si představuji a ono to nějak nepomomáha.

rusakov

Vlastnim tento model ICE kartu + kartu CSlink 2 moduly Technisat Technicrypt CW u Skylinku mám MultiHD U CSlinku základ + Film+. Nahrávám v pohodě 2 programy z jednoho transpodéru nebo 2 programy shodného oprávnění obou karet.Vlastnim ještě Next kartu u druhé TV když ji vyměnim za kartu CSlink tak mohu nahrávat jakékoli 2 programy.Absolutně bez žádných problémů.V žádné recenzi nikde nepsali že jde nahrávat 2 programy z dvou transpodérů s jednou kartou!!Co se týče některých HD programů tak tam byly problemy musel jsem je uplně smazat a nastavit o dva MHz větší kmitočet a ručně naskenovat po konzultaci s OMKEM.Ale už je na stránkách Technisatu nový soft ten to možná řeší ale nevim neměl jsem čas to zkoušet.Jinak jsem s Technisaty velice spokojen mám ještě Digit HD-8.

arderman

rusakov

Dva jednotunerove prijimace je nesmysl, rad bych videl toho pitomce co ti to poradil. Podle popisovanych problemu je chyba jasne mezi zidli a klavesnici, radsi to vrat a kup si nejaky jednoduchy dvb-t prijimac, ale ty i tak nebudes spokojeny.

koudelka
Registrace: 4/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra