![]() |
|
Zápisy Multi HD a ICE?https://www.parabola.cz/forum/topic-62753/Od tohoto vlákna jsem nezaznamenal na Skylinku žádný problém až dnes. Začal zápas Nadala na Nova sport HD a najednou hláška- nemáte oprávnění a vypadly všechny programy Multi HD. Gratis a HBO + HBO HD + Cinemx OK. To se stalo na mateřské kartě ICE CW eurocam v Panasonicu. Next karta ICE Irdeto Smit v obyčejném SilverCrestu SD vše OK, kromě HD samozřejmě. Reautorizace přes web nepomohla,až telefonát do Skylinku a jejich zásah vše vyřešil. Operátorka má prý lepší možnosti, než řešení pomocí webu. Pro pořádek, předplaceno mám do konce srpna. Hlavně mne zajímá názor od Jocser a Koudelka ;) |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
Jocser a Koudelka: No commentJocser a Koudelka: No commentJinak jsem vcera zkusil dve hodiny ciste irdeto v mem ´´srotu´´ Opticum hd 9600 a vse slapalo, jen se ctecka porad hlasila jako cw, tak nevim... a jeste bych chtel upozornit mistni odborniky, ze ariva200 se treba u oblibeneho prodejce Datart prodava jako komplet za nemalych 7600,-KC !!!! a vrele vam ji tam doporuci |
Happy003
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
![]() |