![]() |
|
Panasonic-TopfieldZdravim mám dotaz lze nějak nastavit tv Panasonic a sat.Topfield propojení HDMI aby po zapnutí TV naběhl automaticky vstup HDMI a tím pádem obraz ze satelitu?Nemohu na to přijít...dík |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
![]() |
|
RE: Panasonic-TopfieldNe,protože HDMI nemá spínací napětí 12V na přepnutí AV vstupu. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
BaronDík za radu...nejde tak to se nedá nic dělat.. |
tomek
![]() |
|
RE: Panasonic-TopfieldPritomnosť signálu (či už HDMI alebo iného) sa dá detekovať aj bez prítomnsti prepínacieho napätia. Panasonic to asi nevie :-( |
Tybor
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: Panasonic-TopfieldUž se to tu probíralo několikrát, stačí jenom hledatAutomatické přepnutí na HDMI Panasonic Na boku televize přidržet zmačknuté tlačítko -/V na DO asi 3x zmáčknout tlačítko AV.První položka Hotelový mod změnit na ON řádek pod ním vybrat příslušný vstup,který bude zapnut při zapnutí TV |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
Panasonic-Topfield (# 63)Pokud se jedná o to aby při zapnutí televizoru nAněhnul vstup HDMI třeba 1, TAK PRÁVĚ U tv Panasonic se to nastavit dá, ovšem chybou je, že jsem zapomněl jak. Pouze si pamatuji, že jsem na boku tekevizoru zmačknul jedno z těch tlačítek spolu s jedním tlačítkem na dálkovém ovladači a vyskočilo menu tohoto nastavení. Pak už jen potvrdit. Toto nastavení však v manuálu k teevizoru nenajdete. Takže se zde někdo podívá a poradí která ta tlačítka se spolu mají stisknout. |
Clint
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
Panasonic-Topfield (# 63)Díky Nendezovi, než jsem to naklepal tak se ozval a poradil |
Clint
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
nendezFunguje to..Ok a co znamenají další položky?Initial Pos,Button Lock,Remote lock? |
tomek
![]() |
|
RE: Panasonic-TopfieldZapnutí na určené programové pozici, Zamknutí tlačítek na TV, Zamknutí tlačítek na DO (většinou tl. menu atd). Prostě zamknutí nastavení TV. aby to hoteloví hosté nemohli zmasit. |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: Panasonic-TopfieldPokud ten Panas je plazma a zapneš IHNED na HDMI + když máš nastavení obrazu DYNAMICKÝ mod, tak ten panel za studena dostane " TVRDOU ŠLEHU",vypaluješ a zkracuješ TV provozní hodiny. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |