![]() |
|
zapojení sat,dvd,videaMohl by mě někdo poradit jak zapojit sat. přijímač, DVD recorder a video? chtěl bych abych mohl nahrávát na DVD, ale aby se dalo i z videa dívat a nebo přenest nahráka do DVD a vypílit.Zapojil jsem to tak že ze sat přijímače kabelem HDMI do televize, ze scart VRC do vstupu DVD-z výstupu DVD do vstupu videa a z výstupu videa do televize ( vše propojené scart) bohužel to tale nejde... |
soldado
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: zapojení sat,dvd,videaDonedávna jsem to používal a fungovalo to.http://www.ricardo.ch/kaufen/audio-tv-und-video/heimkino-und-zubehoer/kabel/video-umschalt-pult-scart-kabel/v/an630915644/ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: zapojení sat,dvd,videaNení to v roce 2011 už trestný čin nahrávat digitální signál na analogové přístroje? Myslím, že se to v ojedinělých případech tolerovalo do 2005. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: zapojení sat,dvd,videaNa dvd zatím jen přestupek, tč je to až při nahrávání na VHS.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: zapojení sat,dvd,videaJasně že jo ale když to mám tak proč to nevyužít. Jde to tedy nějak zapojit jenom scartem? |
soldado
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
![]() |