![]() |
|
Optibox Zebra PVRZdravim, nema niekto skusenosti s tymto HD primacom.??? Ide mi aj o to ci je nahravanie na HDD kodovane..tzn ze po case ked sa zmenia zapisy na karte nejde zaznam prehrat...a aj ine postrehy ak mate.Dakujem za Vas cas |
davee
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: Optibox Zebra PVRbez ho omlatit o hlavu tomu kdo ti ho doporucilDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Optibox Zebra PVRNáhodou, Zebru instaluju poslední dobou hodně často. Za prvé: nikdy neměla problém s Kartou Skylink, za druhé: Obraz a uživatelské prostředí jsou za ty peníze na kvalitní úrovni. Je potřeba nahrát Firmware verze 1.07 a náhrává na HDD. Flashdisk nepodporuje. Podivej se na verzi FW. |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Optibox Zebra PVRale on se pta na neco jinyho. ne jestli se nekomu libi UI.on se pta, jestli ty nahravky jeste nekdy prehraje, kdyz zmizej z karty opraveni platny pro tu nahravku v case nahrani !!!!!! ????? kapisto ? tvoji zakaznici asi takovou funkci nepotrebujou, ale az prijdou na tuhle vymozenost, jiste te pozenou widlema od hnoje :))) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Optibox Zebra PVRJá si myslím, že jsem se dobře vyjádřil, ať se podívá co tam má za Firmware, potom se bude vědět víc.Je to pár měsíců, kdy měla Zebra jen USB na přehrání FW. Nahrávat na HDD nešlo, takže jsem to nikomu neslíbil a ani teď. Takže je možné, že se mi někdo ozve, ale vysvětlit to problém nebude. Každopádně to vyzkouším, jak to funguje... |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Optibox Zebra PVRAlebo by som bral nejaký LINUX napr.tentohttp://www.videotech.cz/hdtv-prijimace/dreamsky-nxp256hd VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: Optibox Zebra PVRja bych spis volil prijimac s chipem od STi a jeste lepe s Enigmou2 rovnou od vyrobce, coz zarucuje podporu od uzivatelu i dobe kdy se na to vyrobce vykasle nez nejakej linux s nejasnou podporou a s cenou ktera nijak nevybocuje z kategorie mnou myslene.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
to alldik za reakcie, ale nejsom moc mudrejsi...mne ho odporucili v obchode, este ho nemam doma..ale na forach som cital ten problem s kodovanym nahravanim...je to ze vraj u vsetkch pristrojoch co maju licenciu Skylink...tak mi poradte prosim nieco ine...nemusi mat Linux..potrebujem spolahlivy PVR , aby som pozeral a obcas nieco nahralna HDD, nechcem to denne krmit kodmi a firmwarom....chcem aby bol HD a mal USB vystup vzadu.....mate nejake konkretne navrhy okrem co su overene dreamboxov??Dakujem vsetkym za pomoc |
davee
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: Optibox Zebra PVRlinux ale neznamena , ze to furt cpes FW, to je domena ariv a podobnejch nemodularnich krapu. linux taky neznamena, ze to bude nestabilni. a ze tam musis cpat kody. takova definice je lichaDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
Golden Media UNI-box 9060 alebo 9080ma aj svoje chyby ale Skylink ide nahravat nahrava a USB ma vzadu |
milan69
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
daveeten co prodává certifikované Irdeto přijímače nebude tady uvádět že mají prodlémy s pozdějším přehráním záznamu z HDD a jednotlici co nemají veškerý sortiment doma tak těžko mohou objektivně poradit který stb stabilní na funkci PVR |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Optibox Zebra PVRPokud si vysilatele nepreji, aby nahravka opustila prijimac, Irdeto si za tim stoji taky a Skylinku tim padem nic nezbyva, tak to stejne brzo skonci tak, ze PVR bude mozne tak, jak u certifikovanych stroju. Cim vic se to bude obchazet, tim vetsi bude tlak a skonci to u parovani karty a hotovo.Zatim ovsem plati jedno - pokud chces nahravat a to nekodovane, zapomen na tzv.certifikovane stroje. Co bude do budoucna, to jest ovsem otazkou... |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
![]() |