Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - prijem Formule 1 a blokování na STV

Zdravim. Prave jsem se rozhodl emigrovat z CSl k S ale ted me napadlo, ze jsem kdysi zaregistroval neco jako blokovani vysilani STV v dobe formulovych prenosu na kartach registrovanych pro CR. Je tomu tam stale, konkretne an bnovych cistych Irdeto kartach? Kdyz je na nove reklama, na rtl vetsinou taky, jen ti slovaci to maji bez a ono se vzdy zrovna neco stane :) Diky za odpovedi...

Happy003
Registrace: 4/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - prijem Formule 1 a blokování na...

Na nové kartě Skylink ICE Výměna jsou přenosy formule 1 z STV zablokovány. Na staré modré kartě to jede bez problémů.

dechovkar
Registrace: 5/2006

STV

Na staré modré kartě to je taky blokovaný. Ještě jsem neviděl kartu, registrovanou na ČR, kde by Formule 1 na STV 2 nebyla blokovaná. Na druhou stranu, pokud byl přenos zároveň na STV2 a STV3, tak STV3 blokovaná paradoxně nebyla (Kocourkov :-), ale dnes je STV3 bohužel již minulostí....

PeVy
Registrace: 2/2006

Závody blokovány jsou, kvalifikace blokovány nebývaly, uvidíme co bude teď po zrušení STV3.

petr86
Registrace: 6/2009

Zavody Formule 1 budou na kartach Skylink blokovany i nadale, protoze o to kdysi pozadala STV. Delo se tak i v pripade i nekterych jinych sportovnich prenosu. TV Nova o zadnou blokaci nepozadala. Tedy je to vzdy o vysilateli, operator pouze plni jejich pokyn.

STV3 - tam se na to zapominalo, ale to je o lidech, nicmene tento kanal je jiz minulosti ...

koudelka
Registrace: 4/2009

Raději sleduji F1 na STV (samozřejmě musím na Digi, která přenos neblokuje). Tam si závod vychutnám bez reklam. Nova dokáže přenos parádně znechutit reklamami, protože kolikrát přijdete o zajímavé okamžiky.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

PeVy

Modrá karta je určena pouze pro slovenský region,proto na ní fungují všechny slovenské programy bez omezení.Kartu mám registrovanou 30.7.2008.Nebudu ji měnit za ICE kartu a nechám si ji pro případ,kdyby na nových kartách Skylink odpojil slovenské programy.

dechovkar

Karta CS Link

Minulý měsíc jsem sledoval formule 1 na STV2 i přes kartu CS Link registrovanou pro český region. Při MS v hokeji byl program STV3 při hokejových přenosech na této kartě zablokován.

dechovkar

Dechovkář

Takže já mám kartu pro slovenský region ? To slyším poprvé, jak je tedy možné, že jsem ji koupil v ČR, zaregistroval v ČR a program STV2 mi na ní Skylink opakovaně blokuje v době závodů F1 ? To bude asi tím, že mám kartu pro slovenský region :))

PeVy
Registrace: 2/2006

kvasnak

F1 na STV a ještě přes DIGI... ty jsi dobrý masochista. :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

wladys

Vím dobře, že právě tobě Digi nesedí v žaludku, protože nemá HD obrázek. Já si však i na Skylinku zatím vystačím s SD, dokud nebudu muset vyměnit přijímač.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

PeVy

Má /dechovkar/ pravdu předsedo. Tato karta byla tehdy určena opravdu pro slovenský region. Proto na ní všechno frčí bez jakéhokoli omezení. R^

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Nechapem ako moze niekomu vadit ze ak ma cesky region, tak mu nejde F1 na STV, ked ju moze pozerat na NOVE a dokonca v HD?!

Billysk
Registrace: 4/2006

f1 na stv ??? :laughing: jediná výhoda že idú bez reklamy ... ale tý komentátori ... otras ,už si všimli že s netankuje ?
Ovela radšej mám komentár z novy aj keď ani oni niesú niekedy v obraze čo sa deje na trati , ale oveľa lepšie ako pat a mat z stv ktorý kým sa spamätajú čo sa deje stihnú sa pobaviť o x chobotinách a kým sa ktomu dostanú tak už sú všetci v cieli ;)

ixo333
Registrace: 9/2010

PeVy

Modrá Skylink karta byla určena pouze pro slovenský region.Také jsem ji koupil v ČR a registroval na svoji českou adresu v době,kdy na české TT kartě nebyly přístupné slovenské programy a na této kartě mně běžely od začátku všechny slovenské programy.V té době na ní nešla Nova ani ČT4 Sport.Starou TT kartu jsem vyměnil za ICE kartu,ale modrou kartu si nechám pro případ,že by došlo k odpojení slovenských programů z českých karet.

dechovkar

mám zelenou

kartu ještě TT, registrovanou na ČR, a co se týká formule nebo třeba hokeje tak jsem nikdy neměl žádný program STV blokovaný.

srutic
Registrace: 10/2007

srutic

jestli ti to vadi napis cislo karty, osobne ti to zaridim, vim v cem muze byt chyba, bud mas region SK a presto ti sviti ceska vlajka nebo ale to uz si necham pro sebe :)

koudelka

koudelka

Spis jestli bys me umel zaridit, aby mi sla ta stv bez blokaci :)

ixo333: prave kvuli tem reklamam se divam na stv, trefi je vetsinou na boxy nebo na nejaka predjeti - loni, kdyz byly dve za zavod na nove vetsinou nevideli ani jedno :)

Happy003
Registrace: 4/2011

Happy003

To musis napsat do STV, odtud prichazi pokyn operatorovi. A jelikoz autorska prava jsou na F1 jedna s nejprisnejsich, tak je odpoved jasna.

koudelka

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra