![]() |
|
Mimo mísu-inzerce AUKROČeské a slovenské programy v PC a NOTEBOOKU zdarma jen za 39kč...Že by konec satelitní techniky :)))Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Mimo mísu-inzerce AUKROTaky u nás máme jeden kšeft vše za 39Kč. :laughing: R^ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu-inzerce AUKROto sa nam to ten tyzden zase rozbieha...nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu-inzerce AUKROje toho plnej net uz minimalne 2 mesice :-) /zas nejakej 3,14čus si na tom chce namastit kapsu http://sux.cz/2a05 |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu-inzerce AUKROzdravim pokud ma někdo zajem net tv zdarma pošlu |
cmelak
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE:cmelakAhoj "cmelak",mohl by jsi mi poslat něco o této aplikaci"NET TV zdarma",nebo i někdo jiný pokud máte zkušenosti????Předem děkuji: email: doriangray68@gmail.com ;) R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
aukropošli to i mě pak dám tady všem vědět co to jeczač díky kanon69@seznam.cz |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE:cmelakzdravim nedaři se mi to poslat meilem skusim- icq 590242976 |
cmelak
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE:cmelakA kde si k tomu přišel Ty, někde si to stahnul a nebo Tě to někdo poslal?Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu-inzerce AUKROtady mate playlist do vlc http://www.uloz.to/9578240/tv-21-06-xspf |
*beda*
![]() |
|
pro =beda=Prosím, mohl bys mi poradit. Jsem nováček a vůbec nevím, jak to funguje. Ten tvů odkaz na playlist do VLC jsem si stáhnul a otevřel v playeru, ale programy české žádné nefungují, ačkoliv v seznamu jsou. Slovenské všechny fungují, takže tomu vůbec nerozumím. Byl bych rád, zdali by jsi mi o tomhle mohl napsat trochu více. Pokud by ostatní účastníci mi chtěli k tomuto něco napsat, budu moc rád. Moc děkuji..můj mail : jliv@volny.cz |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE:cmelak TWOJá jak tak koukám "cmelaku", tak Ti nejde vůbec nic.Ani posílat emaily ,ani to Tvé "ajsko"(ICQ) to je potom děsná konverzace... ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
to :jlivAsi používáš starou verzi VLC Playeru,dej novou a půjde Ti to všechno.Jede to a v dobré kvalitě,potvrzuji... R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
@*beda*Pěkný i nova sport a sport1 díkyFUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
jlivassi mas slabsi pripojeni k netu /cesky programy chtej 4-5 mega |
*beda*
![]() |
|
RE: Mimo mísu-inzerce AUKROPřátelé, děkuji, že se snažíte, ale mám poslední verzi 1.1.10 a net mám dost rychlej 10/8 MB |
jliv
![]() |
|
RE: Mimo mísu-inzerce AUKROjestli mas na nejakym pc linux/nejlip debian,ubuntu,mint/ tak si nainstaluj ten program/z toho myho prvniho odkazu/ a do konzole napis "televize -r" a stahne se ti aktualizovanej playlist -kdo ma system zalozenej na rpm tak si musi previst .deb na rpm |
*beda*
![]() |
|
RE: Mimo mísu-inzerce AUKRObohužel tahle diskuse je pro mě jako laika neznámá :-( Mám Win XP, žádný Linux apod. nevím co je rpm a tyhle věci. U programů, které nejdou otevřít mi to hlásí toto : Váš vstup se nezdařilo otevřít:VLC se nepodařilo otevřít MRL http://gogo.jksw.cz:8019. Zkontrolujte logy pro detaily. Každý program má jiné číslo na konci, uvádím jen pro příklad. |
jliv
![]() |
|
RE: Mimo mísu-inzerce AUKROzkuz tohle ted sem ho aktualizoval http://www.uloz.to/9579548/tv-5-6-xspf |
*beda*
![]() |
|
RE: Mimo mísu-inzerce AUKRObohužel stále nic :-( už nevím, co s tím. 11 programů těch hlavních čt, nova a prima, barandov nefungují. Stále to hlásí tu hlášku, kterou jsem uvedl výše :-( |
jliv
![]() |
|
RE: Mimo mísu-inzerce AUKROtak to teda nevim ted sem to zkousel -winxp-win7-linux- a vsude to slape /nejnovejsi vlc |
*beda*
![]() |
|
RE: Mimo mísu-inzerce AUKROBedo, při prvním spuštění se nemusí nic nastavovat ? Domnívám se, že ne, když jiné programy fungují. Ta hláška, která se mi zobrazuje nevíš, kde by mohl být problém ?VLC se nepodařilo otevřít MRL http://gogo.jksw.cz:8019. Zkontrolujte logy pro detaily. |
jliv
![]() |
|
RE: Mimo mísu-inzerce AUKROneblokuje ti to firewall? proto ze to normalne slape |
*beda*
![]() |
|
RE: Mimo mísu-inzerce AUKRObedo, ale kde bych to měl zjistit s tím firewallem ? já jsem fakt laik :-( |
jliv
![]() |
|
RE:jlivZkus si stáhnout ještě celý pak kodeků,sice VLC má dost svojich kodeků,ale možná Ti tam nějaký právě ten potřebný schází....Jinak mě to jede v pohodě. Ještě to když tak odinstaluj ,projistotu nějakým Uninstalerem jeko např(REVO) aby jsi to dostal i z registrů a nainstaluj znovu a pak i ty full kodeky...Jinak už také nevím. :O R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: Mimo mísu-inzerce AUKROto je tezky takhle na dalku /zkuz nejdriv preinstalovat vlc -pak jestli nejakej pouzivas tak by melo vyskocit okynko a tam to povol/ anebo se mrkni -ovladaci panely-brana windows firewall-a tam se mrkni jestli vlc ma plnej pristup do netu/ ane bo zkuz tohle http://www.filecrop.com/Vlc-1.2.0.html -pro windows koncovka .exe |
*beda*
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |