Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LG 42LE5300

expertní nastavení pro starší LED TV (verze s panelem MVA). pak ještě existuje verze s panelem IPS. tam to bude asi určitě úplně jinak. panel se pozná snadno. IPS má velice dobré pozorovací úhly. MVA má mizerné pozovací úhly a obraz vypadá solidně jen při pohledu zepředu. nabízí o něco vyšší kontrast, ale horší podání barev.
backlight 37
contrast 87
brightness 52
h sharpness 65
v sharpness 65
colour 95 :bigeyes:
tint G20

dynamic contrast Off
noise reduction Off
digital noise reduction Off
black level Low
real cinema On
colour gamut Standard
edge enhancer Off
colour filter Off
colour temp Cool
gamma 2.4
method 2 points
pattern Outer
red contrast 16
green contrast 0
blue contrast 0
red brightness -4
green brightness -3
blue brightness -15
red colour -5
red tint 6
green colour 18
green tint 10
blue colour -4
blue tint -10

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Nastavení obrazu u LG

Obdivuji tvou trpělivost R^

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

RE: LG 42LE5300

doporučuju sky news. to jejich osvětlení studia je masakr a barvy mají tendenci vypadat divně. důležitý je nehledat 100% kvalitu, ale spíš jakousi přirozenou televizní kvalitu. zázraky od podobných TV ani čekat nelze

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Kvalita obrazu

Dneska u nás točila šot ČT. Ptal jsem se na jejich kameru. Odpověď mi vyrazila řeč.
Asi 5 let stará ramenní profi SONKA, ale z SD formátem 4:3 a z toho ve střižně ořezem udělají 16 : 9.
To je nářez co u placené televize, která vysílá i v HD.
To i amatérské natáčení má vyšší možnosti. A vy se tady dohadujete, který resívr vykreslí líp SD mazaninu.
Jdu si na to nalejt Ferneta ;P

Nervoš
Registrace: 1/2006

RE: LG 42LE5300

myslím, že tu ostrost jsem dal trochu směšně vysoko. to bych změnil spíš na:
h sharpness 55
v sharpness 55
celkově jsem se soustředil spíš na ty barvy a jejich poměr. to je základ všeho. aby to bylo aspoň přibližně správně.

vortimond

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra