![]() |
|
Skylink Irdeto karta v uni čtečce Opticum 9600HDEmigrace dokoncena - good bye CsLink - se stazenymi pulkami jsem rozbalil uplne novou cistou irdeto skylink kartu a zasunul :-)Asi minuta tma na CT1, potom napis kodovany signal - prepnul jsem na ct2 a to uz jelo, stejne tak jako vsechny ostatni programy, vcetne HD, takze zatim spokojenost, uvidime po 20ti promo dnech. Zvlastni je, ze se karta hlasi jako cryptoworks, ale opravdu to neni ICE, je to Irdeto. Jinak pro priznivce znacky a modelu - fw mam predposledni 3.35 |
Happy003
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 26 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto karta v uni čtečce Opticum...tak si to uzivaj do registracie..Potom nam napis ako karta nejde,pretoze podla ATR ju nedokazalo identifikovat ako irdeto... |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto karta v uni čtečce Opticum...no uvidime, v diskuzich bylo psano, ze by se nemela ani rozjet a rozjela... mam v zaloze ICE nebo dokoupim modul... |
Happy003
![]() |
|
nejede - tmaTak musim zklamane priznat - po 20 dnech a registraci karta nejede, zapisy neprojdou, tma :( Vymenuji za ICE a uvidime |
Happy003
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto karta v uni čtečce Opticum...praktické vlákno s výsledkem,díky za něj |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
Happy003No ,ja mám kartu v 9500HD registrovanu a žiadny problém ,kukni si do card info a daj položku EMM Message na ENABLE ,u mojho STB pribudla pri IRDT táto funkcia v CA a v podstate je to Bloker zápisi nedorazia ,kým som to nezapol karta bežala v Demo ,ale zápisi nikde. R^ po zapnutí ,zápisi dorazili do 5 minút komplet všetke. R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto karta v uni čtečce Opticum...pistokciste irdeto? na akom fw? skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
PS Kukni sem.Nerozumiem tomu ,lebo pri CRW karte táto položka nieje.Kukni sem ,tu je to priložené Obrázkovo čo treba spraviť. :bigeyes: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=38716 |
PISTOK153
![]() |
|
tulenPS.1.2.63.PS: ide zatiaľ lepšie ako stará CRW ,odozva pri prepínaní kanála minimálna ,žiadne sekanie ,trhanie ,zmrznutie ,nič sa nedeje. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto karta v uni čtečce Opticum...mam ICE na 1.2.57 a ide fajn..v porovnani s crw o sekundu pomalsie reakcie..fw 1.2.63 sa mi neosvedcil pri cw ani ice..islo to este pomalsie..tie odozvyskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
?????????????Len neviem čo znamená táto položka ,aj toto tam v CA pribudlo:Override Tweakkey: DISABLED ?????? dá sa tam dať 1 alebo 2 ,ale načo to služi to neviem. PS: Ak to niekto vie ,mohol by mi to vysvetliť. Dakujem. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto karta v uni čtečce Opticum...precital som si..to ..ok ale to esten edokazuje ze ti na nu prechadzaju zapisy..je ta moznost ze ta karta bola predtym regnuta v inom stb?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenz CRW ANO ,aj z ICE ,ja som používal PS: 1.2.53 ,ten mi išiel najrýchlejšie ,ale z IRDT by si sa divil ,aspoň z tou CSlink.Normálne som prekvapení ,práve si už začínam myslieť ,že toto FW bolo prisposobené na IRDT. Hovorím o tom preto ,že určitá pokročilá funkcia STB ide lepšie ako z CRW a na tomto FW ,čo zo starou CRW malo strašnú odozvu alebo sekalo ,a sem tam mrzlo ,ale z IRDT to maká skoro ako ????? šak vieš ,občas asi 3 krát ,to spravilo mierne kocky ,keď zapli ???? ale nič obraz ide Furt. Kukám na to už 2 Den a ide mi to Nonstop .....A zatial NIč je to OK ,ako Predvčerom. |
PISTOK153
![]() |
|
tulenNebola ,bola Registrovaná ,ale v Predajni. :)))Kartu som vybalil doma a celí den tam bolo niečo ako No Suppord. Ked som to EMM zapol tak to tam nabehlo. Tá karta je CSlink z Totalom ,a do ruky ju nedostaneš kím ju predajca nezaregistruje. Ovšem karta je normálne zo šuplíka zabalená a zalepená. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto karta v uni čtečce Opticum...Len som musel prehrať FW ,ináč tie Položky v CA z FW 1.2.53 čo som mal predtým v STB ,Neboli pri tej IRDT ,a kartu detekovala normálne ,Ked som aktualizoval FW ,tak tam v CA pribudli tieto 2 Položky ,ovšem iba pri IRDT karte. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto karta v uni čtečce Opticum...aha. ok. no a co pre pripad ked v citackach chcem prevadzkovat 1 x ciste irdeto a 1 x ice..asi bude s tym fw problem s tou ice..alebo na starom fw zas irdeto ani ťukskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto karta v uni čtečce Opticum...PS. Ja si myslím že tie EMM atd.položky Obsahuje Karta ,lebo pri klasickej CRW to nieje ,tak ako SW Bloker mi to nepripadá ,lebo to by muselo byť všade bez ohľadu na tipe vloženej karty. Rv |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto karta v uni čtečce Opticum...A starší FW ich nevie načítať ,podla mna je to nejaká ochrana ,ako ked to vložíš do Ready Stb ,tak sa to aktivuje asi samo ,lebo povodne to bolo EMM DYSABLED a musel som to zmeniť manuálne na EMM ENABLED. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto karta v uni čtečce Opticum...Už vela rozpisujem ,ale zabudol som ,po zmenení položky STB trochu Zmrzne a Reštartuje sa.Tá položka už ostane potom ENABLE. R^ |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto karta v uni čtečce Opticum...no koukam ze 9500 je uplne jinde... me se karta od zacatku hlasi jako cw, coz je zrejme spatne a popisovanou polozku v menu u karty nemam. Zkusim jeste vypnout nebo zapnout emu, ktere nepouzivam, ale treba je tam neco, co zapisum pomuze. Do vcerejska na karte bylo zapsano 8.7 - 28.7, ted tam neni nicUFONES - nevim, zda to bylo ironicke, ale ja jsem se teto informace nedogoogloval.. Pokud to nekomu pomuze, budu rad... |
Happy003
![]() |
|
Happy003jen praxi nic jiného v tom nehledej |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
Happy003No ,niektoré Série Skylink IR mali vadnú podtlač ,a tá karta bola v skutočnosti ICE 0D96 ,môže to byť aj tvoj prípad.Treba ju skúsiť v inom STB ,a uvidíš. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto karta v uni čtečce Opticum...Taky bych ji dal někam jinam rozběhat a pak snad až ten modul R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
Happy003No tá 9600HD nieje moc vydarený STB ,treba tam dať posledny FW 3.36 a Uvidíš či tam v CA pribudnú nejaké položky ,ani na 9500HD v staršom FW niesu ,až to Preinštaluješ ,tak daj tu kartu Reautorizovať ,ovšem kukni na tie Položky ,ale ak sa karta hlási ako CRW tak tam asi nebudú ani potom.šak uvidíš. |
PISTOK153
![]() |
|
PISTOK153nebudeš zkoušet irdeto v sw od argusu 1.2.76 R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
bigjNo ,Mám aj ten ILTV 1.2.76 ,Len ma jednu chybu ,že keď dáš rádio ,tak to Pozadie je neúplné ,teda je dopoli čierne.Možno to skusim ,ja som ho skušal volakedy z CRW ,ale Odozva pri prepínaní na KL bola strašná ,ako z 1.2.63 pri CRW a aj to sem tam sekalo ,tak som sa vrátil k 1.2.53. No a teraz mi to ide z 1.2.63 z IRDT a odozva skoro žiadna ,prepína to svižne ,tak zatiaľ nemám dôvod meniť. R^ |
PISTOK153
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |